• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Jemholie Resimler

mükemmel

hocam harika bir gelişme hocam ben 7 8 ay body yaptıım 3 4 kilo anca aldım sonra sınavdı derken bıraktım bir de hacim yapamayınca pek gelişme olmayınca başlamaya cesaret de edemiyorum yardım edermisiniz nasıl kilo alırım

@TheBky genellikle 3 saat arayla yiyorum , sabah , öğlen , antreman öncesi , antreman sonrası , yatmadan önce şeklinde.

@egva önceliğiniz bol bol araştırmak olsun. Ama kilo almak istiyorsanız bu işin sırrı , öğünler ve karblardır.

Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim uzun süredir resim ekleyemiyordum birkaç tane farklı konseptte resimler ekleyeyim :)

Eklentiler

• 263284_160444237470159_1647511403_n.jpg
    263284_160444237470159_1647511403_n.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 766
  • cem11.jpg
    cem11.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 749
bu spora farklı bir renk kattığın ap açık ortada resimlerde döktürüyo zaten küçük arkadaşların idolü olmaya şimdiden başladınız yiğenim ne zaman resimlerinizi görse bana sen ne zaman böyle olucan diyor :)

@Dengesizzz Güzel yorumun için teşekkür ederim bunları duymak gururlandırıyor gerçekten.Yeğenini öp yerime :)

Eklentiler

• snapshot (14).jpg
    snapshot (14).jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 762
gerçekten ayakta alkışlanacak değişim :) manken gibi olmuşsunuz.. Siz beni bu spora ayaz başlattı demişsiniz , beni de bu spora tekrardan siz perçinlediniz.

dostum çooooooooook iyi bir vücut yapmışsın helal olsun dökdügün terlere bence deymiş.
süper bir disiplin uygulamışsındır ve çok araştırıp çok denemişsindir her türlü şeyi buna hiç şüphem yok...
bu arada bi lafın çok dogru bence vücudunu iyi tanımalı insan biri X yapıyorsa hoşuna gidiyorsa sende X yaparsan sendede aynı sonucu vermeyebilir bunun için X'i kendi vücuduna uygularken X istedigin sonucu vermiyorsa Y 'lere yönelmek gerekli
benimde olmak istedigim vücut seninkinin hemen hemen aynısı sadece karın kasları daha dışarı fırlamış olanı...bende 1 ay önce başladım bu spora bırakmayıda düşünmüyorum(tabi kısmet) benimde en son olmak istedigim tabiki senin avatarındaki gibi ''taylor kitsch''...
tebrikler diyorum ve başarılarının devamını diliyorum umarım motivasyonun her geçen gün bu yorumlarla artar diyorum... iyi antrenmanlar
birde bir sorum olacak 1.81 boyundayım 66 kiloyum 1 ayda 3 kilo civarı aldım daha çok yeniyim bu sporda senin başlangıç fotografındaki gibi ince kollarım vs .. 7 ayda 20 kilo aldım yazmışsın... başladıgında kilo alırken nasıl bir beslenme uyguladın ve mesela 4. ayda kilo almak için bunu kullandım çok etkili diyebilcegin birşey war mı cevaplarsan sevinirim...

Değerli yorumlarınız için herkese teşekkür ederim. Bu yıl benim yılım olacak gibi cok değişik fikirler edindim bu spor hakkında yararlı makaleler okudum ve prensiplerimi biraz değiştirdim bu yıl etkisinide kısa sürede gördüm.

Pek vaktim olmadığından giremiyorum ama sorularınız olursa girdikce yanıtlamayı isterim.

Buarada yeni telefon aldım artık eski püskü düşük mp li telefonumdan kurtuldum :) Arada fotoğraf paylasımında bulunurum. Suan kilom 81 Boyum 1.83

Eklentiler

• 1374036_207108292803753_916121530_n.jpg
    1374036_207108292803753_916121530_n.jpg
    248,2 KB · Görüntüleme: 671
Gayet başarılı,bir şey soracam benim karin genetiği de böyle acaba karın kasınızla ilgili nasıl yorumlar alıyorsunuz

Teşekkür ederim. Sadece sabrediyorum. Çünkü aktif olarak 2.5 yıllık spor hayatımda karını 1 yıldan az bir süre calısmak gibi bir hata yaptım. Zamanla onlarda büyüyecektir :)

vücut çok güzel gerçekten ama karın bana çok küçük geldi tavsiyeye ihtiyacın yok her şey mükemmel sadece karın için biraz ağırlıkla mekik önerebilirim onun harici bir şey söylemek bizi aşar :)

Back
Yukarı