Jelatin nedir ?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve donatello tarafından 15 Nisan 2007 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 19 üye.
  1. oklahoma
    Offline

    oklahoma Yeni Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    1.005
    Beğenileri:
    322
    Ödül Puanları:
    0
    ondandır ki eski çağlarda insanlar arsındaki salgın hastalıklar veremler bağırsak kanserleri kemik kanserleri başta olmak uzere bulunan bulgular. sen bu arda oyle beslende bakalım ne olacaksın gorelim. çiğ çiğ et tuket coyote sen. unutmaki bir evrimin sureciyiz. ve sonucta bu noktadayız. bazı enzimleri , midede o çiğ urunleri imha edecek bazı asitleri vucudumuz yıllar suren bu surecte yitirdi. ve bu duruma heldik. eski insanların boyları uzunluklarıda bir çok hikayelere efsanelere konu olmustur. ama buda zamanla deişti beslenmede oyle. sen o çağlara fazla takılıp kalma ama dengeli bir şekilde herşeyden tuket. sonuçta yaşam senin sen o şekilde rahatsan devam et. iyi geliyor yada yarıyorsa devam et aksini soylemiyorum. iyi çalışmalar saygılarımla...
     
  2. Klyn
    Offline

    Klyn Üye

    Katılım:
    6 Ocak 2008
    Mesajlar:
    28
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    tarif bulabilen var mı hammadde olarak aldım nasıl kullanacağız sıcak suda blender'la karıştırıp kullansak doğru mudur?
     
  3. MaXimuS_
    Offline

    MaXimuS_ Yeni Üye

    Katılım:
    20 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    63
    Beğenileri:
    21
    Ödül Puanları:
    0

    bu devirde hala bu taş devri masallarına inananları görmek komik valla :) . fred çakmaktaş barni moloztaş küçükken çizgi flimleri fazla kaçırmış galiba. İnsan dünyaya geldiğinde herşey öğretilerek gönderildi ateşi keşfetmesine ne gerek var. çiğ etlerin zararlı bakteri ve virüs içerdiklerinide unutmamak lazım.
     
  4. Klyn
    Offline

    Klyn Üye

    Katılım:
    6 Ocak 2008
    Mesajlar:
    28
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Meyve suyunu kaynatıp içine 25 gram jelatin koydum dolapta donduktan sonra yedim jelibon gibi oldu,suda kaynatıp tüketmek zor kemik kokusu geliyor
     
  5. SVSTRGMR
    Offline

    SVSTRGMR Üye

    Katılım:
    18 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    58
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    AVUKAT
    Yer:
    Konya
    dirseklerim ağır çalışmaya dayanamadığı için ağrıyor
    bir sığır jelatini deneyeceğim
    nereden bulabilirim?
     
  6. SVSTRGMR
    Offline

    SVSTRGMR Üye

    Katılım:
    18 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    58
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    AVUKAT
    Yer:
    Konya

Sayfayı Paylaş