bu aksam senin.icin fotograf cektim 125cm gogus , ben en azindan kendi fotografimi koyuyorum, senin ise profil fotografina baska birini goruyorum.sende cik ortaya fotografini koy sonra bana laf soyle .
bu arada 70kg 25 tekrar vidyosuda hazir merak eden arkadaslar vardı
![]()
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yağ oranın %20 ye gelmiş 70 kilo basıyorum diyosun aferim ne diyelim jeff seidin trapezi olmasssın afedersin çok biliyosan diyete gir %5 yağ oranında ol bide öyle foto çek,bide bench gir bakalım kaç basıcan.[DOUBLEPOST=1423649055][/DOUBLEPOST]
Ya bırak ya komedi ya bide foto koymuşÖnce sen vücut geliştirmenin nedemek olduğunu anla. Profesyoneller sporcularla hiç bir zaman kıyaslama yapılmayacağını anla. Onların sistemlerine örnek olunlamayacağını anla. Foruma trolluük için geldiğin ap açık ortada. Yıllardır bu forumdayım senin gibisini çok gördüm. Genelde kaale almazdım.
O koyduğun videolar jeff ile kendini kıyasladığının bir kanıtıdır. Neyi ıspatlıyorsun. İlla açık mı konuşayım. Hakaret ederken dikkat et. Burası özgür mesajlaşma platformu değil. İstediğini yazamazsın. Doğru benim beynimde bişey var ki senin gibi bir trolle atışmaya girdi. Trolluk yapma... Site bi elin buna...