lordeng
Üye
Bunu duyan jeff yogaya başladıNe gereksiz bir konu.
Tamam jeff çok güçsüz sen daha iyisin...
Bunu duyan jeff yogaya başladıNe gereksiz bir konu.
Tamam jeff çok güçsüz sen daha iyisin...
Bunu duyan jeff yogaya başladı![]()
Arkadasa okulunu bitir demissinde senin daha turkcen 0 2 dir dikkat ediyorum zaten herkes i herkez yazman beni bitirdi taktir ediyorum gercekten saygilarsen once okulunu bitir , evde antreymanlarini aksatma , hayata atilinca bu tarz konulara yazarsin bos vaktinde, bence senin icin suan okulun ve derslerin daha onemli olmali , bos geyik yapmaktan ziyade
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Arkadasa okulunu bitir demissinde senin daha turkcen 0 2 dir dikkat ediyorum zaten herkes i herkez yazman beni bitirdi taktir ediyorum gercekten saygilar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben bunu cok bos vaktim oldugundan yada egomu tatmin etmek istememden degil bu kadar ego yapma diye soyledim fakat evet size bir seyleri anlatmaya calismak zaman kaybi bu kadar zamanim yok iyi gunlerbokunu cikartmanin son noktasibunami takili kaldin ? kusura bakma ama seninde yeterince bos vaktin var demekki ve ona buna dikkat ediyorsun , ben ilk ve orta ogrenimi yurtdisinda okudum, zaten yurtdisi dogumluyum, yani 1 harf icin tantana yapmana degmez, mesajlari yazarken isim olabilir, yani oturupta buna ozelkikle.dikkat edecek degilim.
forumda nekadar cok ozguveni eksik egosunu sanal alemde tatmin etmeye calisan gencler varmis![]()
Arkadasa okulunu bitir demissinde senin daha turkcen 0 2 dir dikkat ediyorum zaten herkes i herkez yazman beni bitirdi taktir ediyorum gercekten saygilar
![]()
Bu baslangicim
![]()
Buda 2 aydan 1-2 hafta once 3. Ay fotografimi subatta yani 3.ayimda aticam kardesim
Evet 70 kiloyla 25-30 tekrar yapiyorsun [emoji23] gogusleri goruyoruz profil fotografinda haklisin o seviyeye gelmis birisinin gogusleri en azindan daha hacimli olur be kardesim o 70 lbs falan olabilir mi?
22.03 durdur ve iyi bak,20kg+15kg ikinci plaka. Bir tarafta 35kg agirlik eder, ayrica olimpik bar agirligi 20kg varsayilir ve oyledirde .. buda toplam 90kg agirlik yapmaktadir.. saygilar
mesajini gormemisim kusuruma bakma , evet dedigin kismi inceledim ve haklisin ,
buda benim 90kg setim
Adamı yolda görsem spor yapıyor demem ama öyle bir egosu varki kendini Jeff ile kıyaslıyorSen 90 değil 190 girsende değişen birşey olmaz. Önce o vucudu parçala ondan sonra Jeff'in kütlesinin yarısı kadar ol öyle ahkam kesersin
![]()
Ciddi ciddi jeff le mi kıyaslıyosun kendini tamam.
Bu hiç 90 kiloya benzemiyor. Doğru ağırlıkları koyduğunuza emin misiniz?
sen once okulunu bitir , evde antreymanlarini aksatma , hayata atilinca bu tarz konulara yazarsin bos vaktinde, bence senin icin suan okulun ve derslerin daha onemli olmali , bos geyik yapmaktan ziyade
bu smileyi koyunca laf koymuş havası oluyor jeff ile sabah yogamızı yapıyoruz 11.02.2015 06.44
Önce sen vücut geliştirmenin nedemek olduğunu anla. Profesyoneller sporcularla hiç bir zaman kıyaslama yapılmayacağını anla. Onların sistemlerine örnek olunlamayacağını anla. Foruma trolluük için geldiğin ap açık ortada. Yıllardır bu forumdayım senin gibisini çok gördüm. Genelde kaale almazdım.ciddi ciddi anlama kitliginin oldugunu dusunuyorum artik , kaldiramazsin mesajlarina istinaden ekledim bunlari , birde size pisikolojik egitimmi vericez anlamaniz icin ?