Adı:Jeff Seid
Boy:1.80 cm
Kilo:88
Doğum Tarihi:1994
Doğum Yeri:Amerika
13 yaşından bu yana ağırlık çalışmakta 17 yaşından bu yana fitness modellik yapmaktadır. İleride
greg plitt'in ve
rob riches'ın tahtına oturabilecek en güçlü adaylardan birisi olarak biliniyor.Yaşam tarzı ve davranışları olur olmadık yerdeki artistlenmeleri merhum
zyzz' yi hatırlattığı için pek sevilmez ama harika bir kas kütlesi ve definasyonu vardır. Vücud somatotip'i ektomorf - mezomorf melezidir.
"Ben herzaman büyüyen atletik bir çocuktum ve bunun rekabette benim için ne kadar önemli olduğunu farkettim.Bu ezici tutku bana herkesten iyi olmam için bir motivasyon sağlıyordu.Buda beni 12 yaşında halter kaldırmaya yöneltti ve böylece bir gün ben öldüğümde adım sonsuza dek yaşıyacaktı
Lise benim için çok üst düzey bir yıl olarak geçti hem güreş hemde amerikan futbolu oyuncusuydum.Bu sayede üniversitede benim için burs verildi.Ama bazen hayat beklenmedik bir şekilde gelişir üniversitedeki ilk maçımda benim ACL(Ön Çapraz Bağı) yırtıldı ve benim rüyalarım paramparça oldu.Tam o sırada elimden bursta uçup gitti yaklaşık bir ay sonra çapraz bağım tekrar yırtıldı.
Ameliyattan 1 gün önce bir sitede Men's Physique adlı bir bodybuildin kategprisi gördüm.O zamanlar 6 yıllık bir geçmişim vardı bu işte .bundan tam 1 ay sonra şansımı denemeye karar verdim ve ilk yarışmamda kazanmıştım tam 1 yıl sonra IFBB pro oldum.
Bu hayat beni başka bir yerden alıp dünyadaki çeşitli insanlara tanıttı bu daha benim yolculuğumun başlangıcıydı.-
Jeff Seid
![[IMG]](http://cs410431.vk.me/v410431648/6c62/B6ebZ2lKg64.jpg)
YARIŞMA BAŞARILARI
2013 Jr. Nationals Men's Physique Tall Class and Overall Winner
2013 IFBB Pro Wings of Strength Men's Physique 2nd Place
2013 IFBB Pro Valenti Gold Cup Men's Physique Winner
2013 Mr. Olympia Men's Physique Showdown Participant
2012 NPC Vancouver & Tanji Johnson Classic Men's Physique – Tall Class and Overall Winner
2012 NPC Emerald Cup Men's Physique – 2nd place
2012 Southern States Championships Men's Physique – Tall Class and Overall Winner
2012 WA State Championships Men's Physique – Tall Class and Overall Winner
2012 NPC USA's Championships – Men's Physique Class D 5th Place
2012 IFBB North American Championships – Men's Physique Class B 2nd PlaceGenişletmek için tıkla...