Selamlar ;Sırt çok iyi harbiden, Kas hafızasının önemini görmüş olduk. Supp kürünüde merakla bekliyorum , sanırım aynı marakaları düşünüyoruz dymatize umarım bekleneni verebilir.
Selamlar ;Aslında bakarsan onun içinde bu antrenman ve beslenme programı çok önemli, Senin başarılı olman onun başarılı olması demek. Onun ilk resmi öğrencisisin sanırım ya da forumda bilinen ilk öğrencisisin..Binevi senin başarın onun reklamın olucakBende merak ediyorum nasıl birşey çıkıcak, Beslenmeni ve antrenman programını bekliyoruz
![]()
Selamlar ;Masallah diye lafa basliyim
Kisin 45 dk civari yazin 1 saati buluyor sirt.arkakol calsdgmda.
Azmin meyvesi demekki senin sırtın.havaya ragmen cok enerjiksin
Kolay gelsin![]()
Öncelikle tebrik ederim, çok güzel bir günlük olmuş.Yazdıklarından motivasyonunun had safhada olduğu anlaşılıyor. Hoca ve salon konusunda dediklerine aynen katılıyorum, bunlar yetersiz olunca antreman performansın da ister istemez düşüyor. Ama tüm engellere rağmen hedefine doğru emin adımlarla gittiğini görüyorum. Başarılarının devamını dilerim. Umarım istediğin vücuda ulaşırsın.
![]()
Hahahahahahahahaha kalp bomba!
LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HIIT 'de 2:1 Sprint-Dinlenme diye biliyorum tabi kişinin seviyesine göre değişir, fakat yapabiliyorsan 60 saniye sprint - 30 saniye yürüyüş yapmanı öneririm ya da 30:15Selamlar ;
Bu akşam ki cardio tamamen HIIT tarzı olacak. Ramazan sonrasına tamamen hazırlanmaya başlıyorum. 5 dakika ısınma 5 dakika soğuma 10 tekrar 30 saniye sprint 60 saniye yürüyüş. Geçen hafta öğrenme sürecinde olduğum için kötüydü ancak bugün çok daha iyi olacak.
İyi akşamlar.
Selamlar ;HIIT 'de 2:1 Sprint-Dinlenme diye biliyorum tabi kişinin seviyesine göre değişir, fakat yapabiliyorsan 60 saniye sprint - 30 saniye yürüyüş yapmanı öneririm ya da 30:15
seviyeye göre değişir derken onu demek istemiştim zaten, iyi günlerSelamlar ;
@Lethe552 ne diyorsa onu yapıyorum.. Zaten hayatımda ilk kez yaptığım için 30-60 bile beni çok zorladı. Son olarak sizin yazıdan sonra nete bir daha baktım , kişiden kişiye çok değişiyor HIIT.
İyi günler.
Bir de yanlarından geçerken insanların garip bakışlarıNe tarafta yürüyüş yaptın?