JİNEKOMASTİ miyim arkadaşlarr??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
b7lw8.jpg

b7lxj.jpg

b7ly0.jpg

üzerinde baskısız düz penyeler giydiğim zaman uçları bellı oluyor elimde bıraz sıkıyorum geçiyo fakat tekrar aynı oluyor :(

Resimler ortada arkadaşlar yaklasık 7-8 aydır bb yapıyorum sadece aminoasit kullandım. ciddi yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler..

Bu tür kafanızdaki küçük sorunlardan kurtulmanın en kısa yolu doktora gitmek.

biliyorum bu olayı insanı t shirt giymekten soğutur yaşama sevincini alır :D sen göğüz çalışırken alt göğüse biraz daha önem ver benim nacizhane tavsiyem

Bu tür kafanızdaki küçük sorunlardan kurtulmanın en kısa yolu doktora gitmek.

Kesinlikle , bu konuda doğrumu bilmiyorum ama.. Erken teşhis her hastalıkta , sakatlıkta önemlidir..

çok normal durmuyor, ama brhmcr nin de dediği gibi en sağlıklısı ve en doğrusu doktora görünmen olacaktır..
burda doğal olarak her kafadan bir ses çıkacaktır, sağlıkla ilgili bir sorununu ehli kişilere danışmanı tavsiye ederim..

Sitenin en altında yazan uyarı yazısında geçen şu yeri okumani istiyorum .

Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır.

jinekomasti bu bendede var göğüslerim normal ama uçlar böyle seninki benden 1 derece daha az belkide aynıdır bilemiyorum ben daha kiloluym çünkü bu geçmşiyor malesef bende ameliyat olmayı düşünüyorm ama iyi haber meme değil yağ dokusudur bu lip yönetmyle alınıyo kesip biçme yok yani

bnm aradasıdma boleıdı 5 ay spor yaptı azda osla duzeldı sonra doktora gıttı doktor artk naptıysa sımdı bı sorunu yok

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı