itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gece 03:00'de 500 gr kızarmış yağda kaşarlı soya kıymalı mantı + 1 tabak bol tereyağlı irmik helvası.

Şuanda da 4 Bean Burger + 500 gr Patates Kızartması. :)

dün akşam yemeği olarak arkadaşların evinde ekmek arası kaşar salam yedim öğün zayıf geçti yani üstüne 2 bira içtim 1 bardak kola biraz çekirdek ve çikolata yedim uyku desen 8 saat uyumadım. Karbonhidratımı alamadım gece geç geldim eve. Tam anlamıyla batırdım dün birde antrenman günümdü yani :(

cuma günü 3 haftadır diyeti bozmamısım kız arkadaşımla burgera gittik. ben bir tane big king istedim görevli içecek olarak ne isterseniz dedi ben su dedim ne sumu? yaptı bende oda çokşaşırdık :) big kingin bitmesi 1 dk sürmedi beş 10 tanede patates birde kız arkadaşımın kolasından kola çektim bir yudum :)

saglam diyet yaparken bugun tam 2 dolu dolu kase bebe bisküvisi yedim.yaşadıgım pişmanlık anlatılamaz :D

Cuma günü İspanyadan bir arkadaşım ziyarete geldi gelirkende saolsun bana cheating day için 800gr toblerone getirmiş :) Cumartesi günü de hasta olunca dedim, vücut zaten kendini toplamalı kalorinin zararı olmaz. 800gr tobleronu 1,5 günde anca yiyebildim ^_^ Pişman mıyım? Birazcık, o kadar güzel şey yenmez mi :D

Cumartesi günü 3 ay süren içki grevimi bitirdim. Ama biraz b..nu çıkarrtım. Başta iki bira sonra bir küçük sonra cila... tabi yanında mezesi yemeği falan filan. Bünyem bozuldu pazar günü çok halsizdim sporda yalan oldu. Bugün pazartesi iyi antremanla kendimi affetmem lazım weightlifter

3 gün boyunca yemem gereken 900 gr tavuğu yemedim, biii sürü çikolata yedim ve künefe, künefe yedim... Bi de şu pastaların içine atılan damla çikolatalar, onun 1 paketini kafama diktim. Neler yaptım böyle ben, neredeyse çikolatanın ve şekerin tadını unutuyordum.

bugün waffle yedim tam vicdan azabı çekerken bu konuyu gördüm

waffle o kadar zararlı değil falan diyin içimi rahatladın be nolur :D

tam 3 gündür canım snickers çekiyordu deli gibi. Dayan dayan da bir yere kadar ama . Bugün öğle yemeğimden 20 dk sonra gittim aldım ve diyeti bi nebze bozup yemiş oldum . Peki pişmanmıyım ? Tabikide pişmanım :( vicdan azabından ölmek üzereyim şuan . Yok bi tane den bişey olmaz diyin . Aslansın sen diyin. Bişeyler diyin teselli edin . Bu depresyonla gider bi tane daha yerim allahıma -.-

Birtaneden birşey olmaz benimde bugünlerde canım cok patates kızartması cekıyo haslamadan bıktım usandım dıyetı bozdum bozucam

Son iki senedir ne doğru düzgün spor var ne de bir şey..Beslenme deseniz onu unutalı çok oldu :(..Yağlanıp duruyorum

2 aydır diyet uyguluyorum ve başladığımın 2. günü dayanamayıp bir paket cips yemiştim :)
Ve geçen hafta pazar günü hocanın ısrarı uzerıne (okuldaki hoca) tavuk burger + büyük boy kola + patates + ketcap + mayonez yedim :(

bugün gece gece yarım ekmek,sucuk domates ve bol çemenli biz tost yaptım kendime yanında 250 ml kola ve bisküvi vicdan azabı çekiyorum =(

Bir tabak kuru fasülye ve makarnayla karbonhidratımı aldım diye düşünürken kardeşimin uzattığı büyük bir dilim tiramisu ile dünya başıma yıkıldı zaten vize dönemi hareket edemiyoruz ders çalışmaktan çok pişmanım aşırı çok.

dun gıttıgım cekımde 3 ogun ekmek arası yemek verdı vıcdansızlar. bugun karbo olarak sabah yedıgm muz ve antrenmandan sonra 50gram bulgur yıcem vıcdanım rhtlasın :)

bıraz once almanyadan gelen akrabamın getirmiş oldugu çikolatalardan 3 adet attım direk. :( halbuki bugun diyetime sadık kalacagıma ınanıyordum :(

Back
Yukarı