itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsa niyeti bozdum dedim üstüne birde gittim aşureden sonra lokantaya ilk önce mezelerle başladım,daha sonra iskender kebab,sonrada künefe:D yalan oldum iyice ama bu hafta sağlam cardio yapıcam

İlk önce kasım ayında, 6 aylık bir aradan sonra, tekrardan başladığım spora aralıkta ara verdim.

Beslenmemi bozmadım. Christmas tatili için Türkiye'ye gidince işler değişti.

5 ay sonra ailemi tekrar görünce insanlar ne yapacağını şaşırdı.

Anane antepli olunca ve ailem de adanalı olunca yemekler havada uçuştu.

Fakat Adana'dan İstanbul'a uçmadan önceki akşam yemeğinde ananenim dediği laf beni çileden çıkardı.

Tatar (yöresel bir yemek) yerken ananem yanıma gelip:

"Oğlum dolapta lahmacun var. Çıkar onu da tatarın yanına ekmek diye ye"

dedi.

O an artık durmam gerektiğini anladımweightlifter

İstanbul' a indim. Durmam gerektiğini biliyordum.

Bunu bilerek Domino's, Pizza Max, Burger King, Little Caesar's Pizza... 10 gün boyunca her şeyi yedim.

Geçen cuma Almanya'ya geri döndüm.

Artık adam gibi yiyorum; ama spora hala başlayamıyorum, çünkü ocak sonuna kadar sınav var.

Delirmek üzereyim. Sınavlar biter bitmez kendimi salona vuracam.

Türkiye'de olsam sınav tırıs giderdi; ama zaten 3 kelimeden birini anlamadığım bir dilde eğitim alınca böyle oluyorhyper_

İyi geceler arkadaşlar.:)

bu itirafı söylerken çok utanıyorm....:D
-kuzenim 1 haftalığına istanbula tatile geldi ve benim antrenman olsun beslenme olsun hepsi güme gitti....
tam 1 hafta antrenman yapmadım
beslenme olarakta hergün ya pizza ya da hamburger kesin yiyiyorduk.... gece 3-4 te yatp 7-8 de kalkıoduk..... her gece cipsler kolalar havada uçuşuyodu.... çok utanıyorum..
lütfen beni aranızdan dışlamayın :P:D:D

bu itirafı söylerken çok utanıyorm....:D
-kuzenim 1 haftalığına istanbula tatile geldi ve benim antrenman olsun beslenme olsun hepsi güme gitti....
tam 1 hafta antrenman yapmadım
beslenme olarakta hergün ya pizza ya da hamburger kesin yiyiyorduk.... gece 3-4 te yatp 7-8 de kalkıoduk..... her gece cipsler kolalar havada uçuşuyodu.... çok utanıyorum..
lütfen beni aranızdan dışlamayın :P:D:D

Peki ama son olsun:D

2 haftadır finaller var die idamanı beslenmeyi aksatıyom....ama itiraf edyorum benim tek bi dersim var :(( yani kocaman 2 haftayı boş geçrdim :((

Dün gece o makarnayı ketcap ve mayonez ile yememeliydim pişman oluşum makarnanın bitişinin hemen akabinde gelişti...

bkz : (bu dolapta neden meyve sebze olmuyor!)

2 haftadır sıkı bir diyet uyguluyorum ve dün akşam şeytan dedi ki "git burger king e double whopper menü ye" :) Şeytana uymadım ama gözümün önünden gitmiyor. :)

Herkez neredeyse kaçamaklarını, hamburger patates kızartması ve pasta gibi cikolatavari besinlerle yapmış ortalama.

Bense daha çok, Fındık Fıstık ve Bademin delisiyim.

50 gram fındık 50 gram badem 50 gram yer fıstığı . Bu aksamki kaçamağım bu. Fakat ne oldu dersınız, sonra gordugum butun kızlar bana dunya guzeli gibi gelmeye baslıyor :)

Ama bu besinlerle yaşamayı, seviyorum.

bikere tarihi geçmiş protein kullandım bikere de kullanırken liquit aminonun tarihi geçti en sonda bi kaçtane tarihi geçmiş amino kullandım sırf enerji versin diye

16 senedir sizin kaçamak dediğiniz olayı yaşam tarzı edinmiştim nerde pasta börek ben 2 tabak pilav patates kızartması köfte pizzalar hamburgerler ama artık bıraktım mutluyum en azından gece yatağa yatınca sağlığım için çabalamanın verdiği haz duygusuyla uyuyorum

haftada 1 gün herşey serbest scott mendelson un dediği gibi haftada bir kez ölecek gibi yiyin
ama maalesef ben bunu daha fazla yapıyorum

konuyu tam anlamadım ama ben 3 gün önce saat 3 de şeker kreizine girdim. dolabı açtım tım tıkır. bir baktım un var yğurt vb kek yapılacak malzeme var.geldim PC ye tarif bbuldum.Gittim kek yaptım.YArısına yakını çay ile beraber yedim.SOnra yattım :D

2 hafta çok sıkı bir diyetdeydim ve sıkı bir kardiyo. Her şey arkadaşlarla dışarı çıkana kadar. Bir iskenderden ne olur dedi. Olan oldu 3 gündür diyet alt-üst oldu. Toparlamam gerek. :((

genellikle problemlerim acilar konusunda oluyor.her nekadar uzmanlar acinin yararlari üzeine makaleler yazsada herseyin fazlasi zarar.hele hele cok aci yendigi zamanlarda midem öyle bir yaniyor ki bütün gece hararet icinde duruyorum.ama yinede ara sira kacamak yapmaktan kendimi alikoyamiyorum.

istediğim kiloya ulaştım diye kentuckyden 2 kova 2 toasted twister menü 4 coleslaw 4 biscuit ekmeği.. mc donaldstan 2 mc flurry.. eve gelirken marketten 3 paket marshmellow 4 kutu höşmerim tatlısı 1 kutu dondurma ve yatmadan önce 600 gram kuru hurma yedim. ertesi gün tartıda 5 kilo fırladı..

sira bana geldi galiba :)
bugun sabahtan baslayim kahvaltida 6 yumurta 5 dilim sucuk,3 dilim pekmezli ekmek,15-20 civari zeytin..
kahvaltidan yarim saat sonra 50 gram ceviz 50 gram badem ,50 gram findik.2 tane muz ve bir elma..
ara ogunden 2 saat sonra 1 tum tavuk 1 muz ve bir redbul.bunun 15 dakika sonra tekrar 50 gram ceviz 50 gram badem ve findik.sonra yarim litre whey protein...
simdi yerimden kalkabilirsem antremana gidecem :)

yarisma diyeti

yarisa 1 ay kala cok sıkı diyete baslamistim artık tuzu bile kesmiştim sadece tavuk haslama ve pilav yiyordum lapa halde.. yarisa 2 hafta kalmisti tavuk ve pilav tuzsuz hiç gitmiyordu artık canım yemek yemek istemiyordu o dereceye gelmiştim.. actım pizzacıya telefon bi orta boy karisik pizza yanında patetes kızartması ve kola soyledim duh ertesi gun gucum yerine gelmişti antremanda ama diyeti bozdugum icin kendime kızmıstım :) neyse sonra hersey iyi gitti de derece alabildim thums:

Back
Yukarı