insanity ve beslenme

herkese merhaba insanity pogramına başladım 4. haftadayım, henüz kilomda bir değişiklik olmadı ama belirgin incelme sıkılaşma ve kaslarımda toparlanma var.

ben beden eğitimi öğretmeniyim yapı olarak zaten atletik bir yapım var ancak evlilik sonrası biraz kilo aldım.bunu da insanity ile çözmeye çalışıyorum.

benim sorunum insanity ile birlikte yapacağım daha çok yağ yakımına uygun bir beslenme programı bulamamış olmam.aranızda bana yardım edebilecek olursa çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.weightlifter

ayrıca karın kaslarımıda belirginleştirmek istiyorum üstler ve orta azıcık belli olmaya başladım ama alt karında hala tık yok :(
 
Son düzenleme:
Yağ oranını aşşağıya çektikçe karın kasları belli olur bu yüzden yağ yakımına özen göstermelisiniz bunuda en çok sağlayan şey kardio haraketleridir ( bisiklet veya kardio egzersizleridir ) Beslenmeniz nasıl bilmiyorum o yüzden bu konuyu es geçiyorum .
 
benimde sorunum o zaten nasıl beslenmeliyim?

sabahları domates, salatalık peynir ve haşlanmış yumurta yiyorum ekmeksiz öğlen ve akşamlarıda evde yaptığım yemek neyse ondan yine ekmeksiz.

ağırlıklı sebze ile besleniyorum.

---------- Post added at 09:59 ---------- Previous post was at 09:55 ----------

bisiklet derken benim evde kondüsyon bisikletim var koşu bandımda var. ancak insanity yaptığım günler ekstradan antrenman yapacak halim pek kalmıyor.

insanity de interval çalışmanın tersi sürekli cardio arada dinlenme olarak yapılıyor.kalp atım sayısı sürekli maximumda.

buda yağ yakımına yardımcı bir program bence.ama ekstradan bisiklette çalış yağlar gider kas olur derseniz vallahi yaparım :)
 
Back
Yukarı