Insanity Günlüğüm

Bugün max cardio conditioning var

10:00 - 12:00 ; 1.5 litre su
12:00 ; 5 kaşık yulaf , 1 tam 2 yumurta beyazı haşlama , 1 domates , 1 salatalık
19:00 ; 300 gram pul biberli tavuk

Bugün bi şey fark ettim , bacaklarımdan kilo vermeye başlıyorum , sonra bel , fark ettim ki ayaklarım baya incelmiş
Bu arada bu ay çok zevkli olacağa benziyo

Bence Insanity'de bacaklar en çok çalisiyor

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Max recovery günü

11:00 ; haşlanmış 3 yumurta beyazı , 1 salatalık 1 domates , 1 kase yulaf
15:00 ; 2 tane kıymalı pide

of bugun insanity de tatil günümde sabah 8 de kahvaltı yaptım domates salatalık yumurta çay v.b

öğlen 1 tabak ciğer - salata ayran içtim

ve 10 kadar aç kaldım 10 da eve geldim 1 tabak corba - bi kavanoz kapagı büyüklükde büsküvili pasta ve 2 kurabiye yedim

bugun tam sabah 9 dan akşam 6 kadar yürüdüm durmadan ayaklarım pert oldu gezi vardı sanki gece yiğince kilo almıs gibi oldum cok actım soda içtim üstüne mecburen uyicam

Max Interval Plyo

08:00 ; 1 salatalık , 1 domates , 1 kase yulaf , 3 haşlanış yumurta beyazı 1 sarı
16:00 ; 1 kase yulaf , 200 gram tavuk
18:00 ; Cornetto Disk

oh yarasın bende cornetto aldım 2.5 tl ye kafama takıldı niye yiyorum diye yemedim abime verdim kapagını verdim 1 tane da aldım onuda abime verdim ztn abim göbekli bol bol yer

Dün circuit vardı bugün plyo var :)

08:00 ; 4 tane krep salam ve kaşar ile
17:00 ; 70 gram kepek 200 gram tavuk
18:00 ; 3-4 avuç damla çikolata

8-9 kilo verdim 35. gündeyim sanırsam , ama görünüş olarak pek fark yok bana kalırsa , çevremdekiler çok inceldiğimi söylüyolar ama bence değil

8-9 kiinsanim 35. gündeyim sanırsam , ama görünüş olarak pek fark yok bana kalırsa , çevremdekiler çok inceldiğimi söylüyolar ama bence değil
Benimde zayiflamaya baslm lazim boy 190kilo 99 olmus insanityi indirecek nezamanim var ne de indirebileceqk internetim haziranda okulda ortak sinavlar. Bitince boksa baslamaya düsünüyorum isallah neyse hayirlisi

Back
Yukarı