incline dumbell shoulder press ( öne )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Blonde
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Blonde

Üye
iyi forumlar beyler. salonda hocam bu hareketi ön omuz için yaptırıyor ama bana üst göğüs gibi geliyor hocam öne doğru yap dedi ben ise omuz başlarından yukarı doğru ( normal dumbell shoulder press gibi ) yapmaya çalışsam da yinede göğüs hareketi gibi oluyor.

Bu hareketi yapan varmı acaba merak ediyorum forumda araştırdım internette de araştırdım böyle bi hareket bulamadm. saygılarımla.

Benchin dercesi farkettiriyor onu eğer 45 derce ve daha üstü bir hizaya getirirsen daha çok ön omuzun çalışır.Ama 35 decece gibi açıda üst göğüs çalışır.Dereceyi ayarlamalısın

45 derece dediğini nasıl yapcaz onu bilmiyorum. bizim salonda kademeli sehpalar. 90 dereceden 2 kademe aşağı indiriyom öyle yapıyorum. hocam hareketi incline dumbell bench press yapar gibi gösterdi öne doğru yapcaksın dedi. ben ise omuz başlarından yukarı doğru kaldırmaya ( dumbell shoulder press ) gibi yapmaya çalışsamda göğüse kaçıyo

bari one indirip sehpada 1 kademe bile aciksa goguse dedigin gibi vurur ama fazlaca yogunluk on omuzuna vurur

dumbellleri omuz başlarında tutup aynı seviyede yukarı doğru kafamın tam üstüne mi kaldırmalıyım yoksa omuz başlarından yüzümün biraz önüne doğrumu yoksa daha mı ilerie _?

dumbelleri omuz baslarinin hizasinda tutup basinin en ustunde dirseklerini kitlemeden birlestirmelisin.. bununla ilgili nizami videolar internette mevcut gorsel olarak izlemen daha dogru olur

dumbelleri omuz baslarinin hizasinda tutup basinin en ustunde dirseklerini kitlemeden birlestirmelisin.. bununla ilgili nizami videolar internette mevcut gorsel olarak izlemen daha dogru olur

bu hareketi internette bulamadım. hocamın kendi bulduğı bi hareket sandım meğer bilen de varmış :D bi link atabilirmisin acaba bi zahmet

Back
Yukarı