Apotheosis
Üye
Arkadaşlar kendimi bildim bileli idrarım köpürür ama arkadaşımla konuşurken bu idrarı köpürten şeyin protein olduğunu öğrendim yani vücut fazla proteini atıyormuş vg sporuyla ilgilendiğim için yüksek protein tüketirim (73 kg yim 100-120 gr arası tüketiyorum ama ondan önce 80 gr tüketiyordum o zmanada bile köpürüyordu) 3 gün önce myfusiona başladım köpürmede artış olmadı hatta bazı zaanlar azaldı bile ve az protein tükettiğimdede bu olay gerçekleşiyor sizce ne yapmalıyım boşunamı protein ağırlıklı besleniyorum beslene şeklimimi değiştirmem lazım .not :köpürme dediğimde çok çok fazla değil ama yinede az değil
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:03 ----------
Ve arkadaşlar idrarın rengi kokusu ile ilgili bir sorun yok sık su içerim 5-6 litre ve sık tuvalete çıkarım geceleri tuvalete çıkma sorunum olmaz
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:03 ----------
Ve arkadaşlar idrarın rengi kokusu ile ilgili bir sorun yok sık su içerim 5-6 litre ve sık tuvalete çıkarım geceleri tuvalete çıkma sorunum olmaz