mali67
Üye
squatla karıştırmıyorsun değilmi high bar low barı?Acaba Bent Over Row Yaparken Low Bar Kullansam Çoğu Videoda High Bar Kullanılıyor Bir Sakıncası Olur mu ?
squatla karıştırmıyorsun değilmi high bar low barı?Acaba Bent Over Row Yaparken Low Bar Kullansam Çoğu Videoda High Bar Kullanılıyor Bir Sakıncası Olur mu ?
Karıştırmıyorumdur herhaldesquatla karıştırmıyorsun değilmi high bar low barı?
ben low bar kullanıyorum daha iyi form oluyor high barda dengeyi iyi sağlayamıyorum ama low barda tam oluyor deadlifti bile low barla yapmaya başladım formu oturtamadım high bardaBende Ocak Ayında Bu Programaya Başlıcam
Acaba Bent Over Row Yaparken Low Bar Kullansam Çoğu Videoda High Bar Kullanılıyor Bir Sakıncası Olur mu ?
Ve Bende Kamburluk mevcut Barfiks Eklesem Olur Mu ?
Peki Low Barın Agırlıgı Ne Kadar 10KG mi ?ben low bar kullanıyorum daha iyi form oluyor high barda dengeyi iyi sağlayamıyorum ama low barda tam oluyor deadlifti bile low barla yapmaya başladım formu oturtamadım high barda![]()
hıgh bar low bar squat yaparken barın pozisyonuna göre kullanılan terim olarak bildiğim için ondan öyle dedim.Karıştırmıyorumdur herhalde
Şöyle İzah Edeyim Kısa Barı Kullansam Sorun Olur Mu Yani ?
Kilo Farkı Yok Yani Aralarında ?low bar - high bar terimleri squat için kullanılır mali67'nin dediği gibi. kısa bar - uzun bar demek istedin. kısa barla dengeyi sağlamak daha kolaydır , uzun barla arasındaki tek fark bu.
teşekkür ederim bilgi içinağırlık farkı var tabi aralarında.