Hocamın amacını anlayamadım...

JRCuber

Üye
Merhaba arkadaşlar sizlere bişey danışmak istiyorum. Bugün salonda antrenman yaparken hocalardan birtanesi yanıma yaklaştı ve "amacın vücut yapmak ise steroid kullanmalısın" dedi. Ben de ona zararlı olduğunu hayatım boyunca kullanmayacağımı söyledim. O da bana "bende kullanıyorum, kullandıktan sonra kendimi koruyorum bi zararı olmuyor" dedi. Salonda çalışan bir hocanın bana böyle demesi ve beni kötü yönlendirmesinin amacı ne olabilir yorumlarınızı bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar sizlere bişey danışmak istiyorum. Bugün salonda antrenman yaparken hocalardan birtanesi yanıma yaklaştı ve "amacın vücut yapmak ise steroid kullanmalısın" dedi. Ben de ona zararlı olduğunu hayatım boyunca kullanmayacağımı söyledim. O da bana "bende kullanıyorum, kullandıktan sonra kendimi koruyorum bi zararı olmuyor" dedi. Salonda çalışan bir hocanın bana böyle demesi ve beni kötü yönlendirmesinin amacı ne olabilir yorumlarınızı bekliyorum.

Bazı salonlar veya hocalar steroid veya türevleri satış yapan şirketlerle markalarla anlaşıyorlar, salondaki hoca da böyle milleti kandırmaya çalışıyor kârı olmasa böyle bir özendirme yapmaz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yan etkilerini v.s okumanı araştırmanı öneririm, doktor kontrolünde olup bu işin ehli olan birinin işbirliğiyle kullanmalısın.

hocan sana anabolik satmaya çalışıyor,durum bu kadar basit.yamyamdır akbabadır o hoca,söylediği hiçbir şeye kulak asmamanı tavsiye ederim.

hocan sana anabolik satmaya çalışıyor,durum bu kadar basit.yamyamdır akbabadır o hoca,söylediği hiçbir şeye kulak asmamanı tavsiye ederim.

Ben zararlı kullanmam hocam dedim hocaya. Hocanın morali bozuldu. Demekki ondanmış ve daha önceden ona 70 kg yum kaç gr protein alayım diye sormuştum. 230 gr almazsan gelişemezsin dedi. Ben inanmamıştım çünkü 2 yıldıt araştırıyorum bu tür bilgileri. Yalan söylediğini ilk orda anladım.

Bu ülkede doğru düzgün hoca ,doğru düzgün salon doğru düzgün uygun fiyattan sporcu yiyeceği içeceği bulmak kadar zor birşey Yok ☹️ İzmir'de bile bulunduğum yerde sadece macfit var doğru düzgün bir yapıya sahip salon olarak öyle bir yerde gelip böyle birşey diyen bi hoca olamaz ama hem fiyat hem kredi kartı saçmalığı engel oluyor.ufak tefek salonlara gidiyoruz mecburen . Sporculara uygun olan çoğu yiyecek içecek fiyatlar gün geçtikte artıyor protein tozları da dahil . Avrupa'da adamlar aldığı maaşın 1300 Euro ise 20 Euro'ya bilindik bir marka whey alırken biz 1400 TL'nin 200 300 TL'sini direk wheye vermek zorunda kalabiliyoruz çok mu şanssızız ben mi çok şanssızım çözemedim isyan mode on

vay serefsize bak sen ya. böyle karaktersizler yüzünden bu sporun adı çıkmış durumda. ciddiye dahi alma , bir daha yanaşırsa salonun sahibine şikayet et.

Sakın bulaşma kardeşim senin üzerinden para kazanmaya çalışan bi akbaba başka bir şey değil. Belli ki sende bilinçlisin bu konuda cevabını vermişsin bu yolda devametmeni temenni ederim. Geleceğini karartır hayatını kısaltır kimse hikaye okumasın steroid zehirdir !

Herşeyden önce bi kere streoid tamamıyla yasal bişey değil. Streoid insanın genetiğine kadar herşeyi değiştiren çok lanet birşey kesinlikle kullanmamalısın. Streoid kullandığın zaman da sakatlık riskin 3-4 kat daha fazla artıyor, streoidle kas kütlesi çok fazla artabilir ama insanın yapısı dolayı yine de küçücük tendon var, bizim salonda Türkiye şampiyonu olan hocam kullanıyor ve adamın omzu hep sakat. Senin hocanın ise tek amacı senin üzerinden kâr sağlamak sakın o hocanın sözünü dinleme ve başka bir salona yazıl.

Back
Yukarı