FLEX-POINT
Özel Üye
asıl spor yapmadan diyetle kilo verirseniz bu şekilde olur. spor yaparsanız sarkma falan olmaz merak etmeyin. vücudu sıkılaştırmak ancak ve ancak sporla mümkündür...
tamam vücud sıkılaşır , yağlar eriri ve sporla kas olur tabi de derimiz de problem olmayacak mı? benim en çok korktuğum deri sarkması.asıl spor yapmadan diyetle kilo verirseniz bu şekilde olur. spor yaparsanız sarkma falan olmaz merak etmeyin. vücudu sıkılaştırmak ancak ve ancak sporla mümkündür...
asıl spor yapmadan diyetle kilo verirseniz bu şekilde olur. spor yaparsanız sarkma falan olmaz merak etmeyin. vücudu sıkılaştırmak ancak ve ancak sporla mümkündür...
önlem almaz olur muyum hiç. ama istikrarlı değildim.1 hafta diyet ve spor yapıp kendimi ödüllendiriyordum ve ipin ucunu kaçırıyordum tabiki.sonrada nasılsa yedim devam ediim bari diyordum.40 kilo aldığınız dönemde neden hiç önlem almadınız? sonuçta bu bir süreçti ve durumun bilincindeydiniz.
Hamilelik bulk dönem değil ki ayar yapsın plan yapsın.
Hamilelik döneminde bir önlem almanız pek mümkün değil herkes bunu biliyor. "Hamilelik döneminde önemlimi aldım doğurdum kilomda pek bir şey değişmedi" diyenler doğumdan çıkıp esnetik ameliyatlarına girenlerdirgecenin bi yarısı uykunuzdan uyanıp hiç yemek yememişçesine yemeniz sizin elinizde olan bir durum değil. Bunun gibi yoğun beslenme durumları doğanın bi şartı. Dediğiniz gibi bellirli bi zamandan sonra spor yapma durumlarıda neredeyse 0a iniyor. Bu süreçte 9 ay gibi uzun bir süreyi kapsadığı için haliyle yoğun beslenme ve hareketsizlik kilo artışına sebep olur. Bu doğal bişey. Sorun hamilelikte aldığınız kilolar değil hamilelikte aldığınız kiloların doğumdan sonra veremeyeceğiniz düşüyor olmanız "ısrarla"
Size bir örnek daha vermek istiyorum
![]()
David Smith doğuştan obezite aynı zamanda bütün hayatını hamburger kola patetes kızartmasıyla geçirmiş birisi..
Ve bir gün karar verdi bu karar sayesinde 184 kilo verdi..
![]()
Nancy Makin tam 320 kiloydu ve doktorlar artık öleceği hakkında hemfikirlerdi.
Peki o ne yaptı ?
![]()
Azmetti hem ölmekten hem kilolarından kurtuldu hemde doktorların yüzünü kara çıkarttı. Tam 240 kilo verdi..
ve artık eski günleriyle dalga geçiyor
![]()
ebru şallı ile aramızda ne kadar fark var...ebru şallı, her ne kadar o da uç örnek olsa da, hamileliği döneminde formunu korudu ve sonrasında eski haline geri döndü. çocuğu da gayet sağlıklı. onun da canı eminim gece kalktığında sakızlı muhallebi çekiyordu ama iradesine hakim olmayı bildi.
ilk entryde yeni anne olmuş olmanı, ikinci entryde ebru şallının çok parası olduğunu bahane ettmişsin. bu işin parayla alakası yok. o da sonuçta anne oldu ve büyük stresler yaşadı bebeği ve beslenmeyle ilgili.
ben 5 yıldır bu sporun içindeyim ve şunu gördüm: bahane bulanlar başarılı olamıyor.
amacım kimsenin şevkini kırmak değil gördüklerimi söylemek.
Sevgili Arkadaşlar, Hepinize Öncelikle Güzel Bir Pazar Diliyorum
Birbirimize karşı ben de tavrımızın daha ılımlı olması gerektiğine inanıyorum... Evet, herkesin şartlarının eşit olmaması durumunda ben de i-tech'e katılıyorum; onun da tamamen iyi niyetiyle (katı ve disiplinli bir kişiliğe sahip olduğunu düşünerek ) konuya bu şekilde yaklaştığını düşünüyorum...
Ben tek bişeye inanırım hayatta; o da kendime !
İnsan istedikten sonra neler neler yapmıyor; kendi imkanlarını zorluyor; olmadı devreye yaratıcılık giriyor hyper_
Ben hayatta çok şey başardım; bunların parayla yahut benzer bişeyle alakalı olmadığından eminim; tamamen herşey sende başlayıp sende bitiyor; tümüyle maneviyat; içten gelen deli bir istekkk ..
Kimsenin eşit şartları yokkk...
thums:
Onun için imkansız diye bişeyin var olduğuna değil; çalışmaya, pozitif düşünceye ve alın terine ve tabii önce de Allah'a inanırım ben. İmkansız değil zor vardır hayatta sadece...
O fotoğraftaki kadın gibi olmamak için hiç bir sebep göremiyorum ! dumbelllls
Ebru şallı belinin daha ince gözükmesi için kaburga kemiği operasyonları bile geçirmiş birisidir..
light peynir(bimde satılan pembe renkteki light peynirin besin değerleri çok iyi. o yüzden sınır koymadım bunda da)+vitamin tableti
yatmadan önce 1 bardak light süt veya meyveli yoğurt ..
Bir kadın bu kadar zayıf olmamalı; az ele gelmeli, hafif yapılı olmalıdır kanımcaKadınız sonuçta yahu
![]()