Her gün aynı antrenman

Arkadaşlar ben evde geliştiriyorum 1-2 yıl oldu, 3-4 aydır bi antrenman listesi belirledim hergün onu çalışıyorum iyimi kötümü. Hergün değil aslında bi gün yapıyorum bi gün dinleniyorum. Benc press, dumbell ile bench, dumbell fly, ön kol var, tricaps dips, trapez, 3 tanede karın antrenmanı, birde en son ip atlıyorum.

Ağırlîk çalışırken bütün kas grubunu hedef almalısın.eğer belli bölgeleri çalıştîrîrsan gòrüntünde orantısızlıklar ortaya çıkar ve bu gòrünüm gòze hoş gelmez.

GT-I9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaptığım antrenman bütün kasları çalıştırıyor sanırım. 1 yıldır gitmeyen çok az bir alt karında yağ var tek sinirimi bozan o

alt karın çalış o zaman mekik çek yemeye dikkat et karın kasının %75 etkisi düzenli beslenme ile oluşur

Sen sadece gòğüs kol karin ve kardiyo çalışîyorsun.değil mi arkadaşlar?

GT-I9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İp ve kardiyonun içindeki bazı hareketler bacağa vuruyor. Zaten basketbol voleybol ve dövüş var :) sırttin fotoğrafı var profilde

Bacaklarını gelıstırmessen ust vucut gelısımı yavaslar bızat yasadım onayladım. Evde bellı bır yere kadar gelırsın. Haa ben zengınım yakından bench sebası falan alıp yan odaya salon acarım dıyarson bılmem dostum :D

Back
Yukarı