AltinKrose
Üye
17 yaşındayım. 2 yıldır boksla uğraşıyorum. Boksa gitmeden önce evde alt yapı için şınava başlamıştım 2 yıl önce en başta 20 çektim sonra 32 bi kaç ay 32 şınav çektim her gün neolursa olsun belirli bir saate 19:00 da 32 tane çekiyordum. Sonra 40 a çıkardım. Bu senede 4 5 ay önce yumruk üstünde şınava geçtim 40 ar 40 ar 2 set en son setide normal bi şekilde 40 yani toplamda 120 şınav her gün toplamda 3 set. Yardım istediğim konu aşırı olmasada bu zayıflamaya sebep oluyormu çünkü boyum 1.83 kg 70 bu bi 7-8 aydır böyle müsabakalarda kg sorun olucak die dert etmeye basladım. Ama asıl sorun kas gelişimindede fazla etkisi olmuyor artık şınavın 2 yılın tecrubesıyle söylüyorum lütfen yardımcı olun. Yararıda var tabi arka kol kaslarını sıkınce gayet sert demir gibi fakat karın bölgesine fazla yararı olmuyo kolun genel görünümündede fazla olan bişi yok anca torbaya vurunca oluo o gelişme işi. Bu günde araştırdım yine bu forumda gün aşırı daha cok kas gelişir yazıyodu. Artık sizce 2 günde 1 mi yapmalıyım bu işi lütfen işi bilen biri cevap yazsın Amaç hem şınavla yumruk gücü geliştirme hemde fazla zayıflamama. Lütfen yardımcı olun.