HER GÜN İÇİM FİT VE MUZ

SELAMUN ALEYKÜM ABİLER
HERGÜN SABAH KAHVALTI İLE ÖĞLEN YEMEĞİ ARASINDA

500 ml içim fit çikolatalı ve 1 muz yemeye başladım 2 gündür tekrarlıyorum ve bu öğünüm sadece 4-5 tl tutuyor gayet uygun ve tadı güzel acaba bunu hergün tekrarlamak doğrumudur ? Bide bu öğünüm kaç kaloridir tahminen

Yani bizim aile şirketimiz var gün içinde yediklerimi kasadan alıyorun ki 4 tl cok fazla değil bence[DOUBLEPOST=1511204085][/DOUBLEPOST]Sabahla öğlen yemeği arasında içim fit ve muz öğlenle akşam arasındada bir kase yulaf ezmesi

dostum fit çikolatanın şişesinde besin değerleri yazıyodur ordan hesaplayabilirsin onun dışında al evine bi mutfak tartısı muz falan aldığın zaman tart gramını internetten gram cinsinden kalorisini öğren o şekilde hesapla bimde çekirdek içi bi paket 100 gram 582 kalori ve içinde 20 gram protein 50 gram civarında bi yağ falan vardı 1 lira falandı fiyatı bundanda faydalanabilirsin.

Aslında güzel bir şey sabah yulafı az yağlı sütle tüketiyorsan mesela içim sütle tüketebilirsin ayrıyetten ara öğünlerin birinde de tüketilebilir gibi geliyor. En azından soğuk et veya tavuğu tüketmekte zorluk çekenler için porsiyon miktarı birazda olsa azalacaktır(Çok fazla değil yinede).

Icinde koruyucu olan birseyi hergun icmek ileride ongurulemeyen saglik sorunlarina sebep olabilir.
Hergun ayni seyi yemekte tavsiye edilmez

ama tabiki sağlıklı beslenmenin yerini tutmaz zeytinyağdan yumurtadan ve hayvan etinden mutlaka faydalanın hergün daha sağlam hissetmenizi sağlar psikolojik olarak özgüven falan veriyor yumurta kesinlikle yumurtada özel bişeyler var farklı bi özgüven bişey veriyor kızlarla konuşurken kendimi daha emin arkadaş ortamlarında daha baskın hissediyorum... konuyu nereye bağladım be :D hahaha neyse iyi forumlar

Back
Yukarı