o kadarını dusunmedım..ahanda dusundum vaz gectım evlenmekten..![]()
dogru karara laf yok

o kadarını dusunmedım..ahanda dusundum vaz gectım evlenmekten..![]()
antrman gunlugune bak![]()
Benim antrenman anlayışım biraz farklı galiba![]()
galıbamı bence bunda suphe yok hyper_hyper_
Sadece ufak bir hatırlatma yapmak istedim, 1-2 ay önce bir bayan arkadaş daha günlük tutuyordu ama günlük sohbet ortamına döndüğü için konu kilitlendi. Yanlış anlaşılma olmasın buna sadece hatırlatma diyelim.
Gerenımo, birde okulda kız arkadaşlarımla tartıştığımız bir konu bu bayanda omuz olmalı mı? Bunu yaklaşık 7-8 kişilik bir bayan grubuna karşı savundum ama beceremedim. Onlara göre bayanlaın geniş omuzlu olmaması lazım. Aralarında spora gidenler var bu nedenle omuz çalışmaktan oldukça kaçındıklarını söylediler. Bende bir erkek olarak tabii bastırdım yüzücü gibi omuzlarınız olsa köpeğiniz olurdum diyeTabii biraz ağır kaçmış olabilir
Sonuçta bir bayan arkadaşımızın azimle spor yapması ve çok iyi sonuçlar alması çok güzel. Ayrıca eklemek istiyorum, mideyi yüksek tekrarlı değilde 15-30 tekrar aralığında çok setli ve ağır kilolarla yapmanı tavsiye ederim. İnanamayacağın bir hızla gelişmeye başlarlar
![]()
mıgde konusunda draft katılıyoeum elıne bı 3..5kg plakayla mekık cekersen daha faydalı olur
bayağı muhabbet olmuş uyarı gelebilir benden demesi geniş omuz konusunda ise kesinlikle bayanada erkeğede yakışıyor bir kere giydiklerin üzerinde daha estetik hoş duruyor açıkcası hiç sevmem dar omuzlu kızları hele birde beli kalınsa
gerenımo sanada kolay gelsin her ne kadar dana linn hakkındaki düşüncelerine katılmasamda yinede bir bayanın bu kadar sporu sevmesi hoşuma gitti zaten 99 dan 80 kadar düşmüşsün istediğin noktaya gelirsin fakat gelincede sakın bırakma çoğu bayan zayıflıyınca tekrar sporu bırakıp eski haline geri dönüyor fitness ve vg sadece spor değil bi yaşam biçimidir
yaş 19
boy 184 cm
başlangıç kilom 59 kg
BB'ye başlayalı 5 ay oldu kilom 75
hedef : 85 kg
forumun liseli ergeni duhSorduk mu?![]()