HARDLINE Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.475
arkadaşlar herkes biliyordur gerçi ama bilmeyen varsa için söylüyorum.Hardline in piyasada diğer markalara kıyasla inanılmaz derecede çakmaları dolanmakta.Aman dikkat sağlığımıza!

• Like
Reactions: LSG
zaten hardline nin uygun fiyatlı olmasının temelinde tozların tonlarca yurtdışından gelip paketleme işlemlerinin türkiyede yapılması..benim kanaatimce ürünler gelirken nasıl saklandı nasıl bir koşulda geldi..özelliklede wheyler özellklerini kolay yitiren maddeler..mesela weider sıcak sıcak paketliyor tabri caisseD: belkide verimi oradan geliyor..benim yorumum bu..

Bende şu an çileklisini kullanıyorum suyla tadı kötü fakat sütle müthiş bi tadı var.Ben günde 2 ölçek kullanıyorum antremandan 45 dk önce bide antremandan sonra bir arkadas ant. dan sonra kullanmayın demiş..bunun nedeni nedir..bide bu protein tozunu antremana gitmediğim günlerde kullanmalımıyım kullanırsam yine aynı ölçekte mi ..???

Ben bu ürünün 1,5 kg olanını aldım fakat içinden ölçek çıkmadı.

Birtek bende mi çıkmadı yoksa herkesde mı yok ?

Bende yeni aldım 1.5kg çikolatalı benimkindende ölçek çıkmadı ama çokta sorun değil.. Tadı süper, herhangi bi mide problemi,gaz vs yapmadı çok memnunum doğrusu tavsiye ederimthums:

Bende yeni aldım 1.5kg çikolatalı benimkindende ölçek çıkmadı ama çokta sorun değil.. Tadı süper, herhangi bi mide problemi,gaz vs yapmadı çok memnunum doğrusu tavsiye ederimthums:

Performansından memnun musunuz?

Tşk

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:26 ----------

Universal 908gr. ile Hardline 1500gr. arasında kaldım. Sipariş vermek üzereyim. Hangisini tavsiye edersiniz??

Tşk

fiyat olarak sanırım hardline uygun
bence hardline ı seçin

Performansından memnun musunuz?

Tşk

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:26 ----------

Universal 908gr. ile Hardline 1500gr. arasında kaldım. Sipariş vermek üzereyim. Hangisini tavsiye edersiniz??

Tşk

Hardline ı tercih edin bence.. fiyat performans olarak tatmin edici.. Bu arada editlemeyi unutmuşum şimdi söleyim ölçek kabın alt taraflarına doğru dalmış o sebeple geç gördüm çıktı yani:D

Ben bugün kullandım çileklisini tadı bana çok güzel geldi..Tabi kimisi sever kimisi sevmez orası ayrı ben beğendim şahsen..Ama içinden ölçü kabı çıkmadı bir porsiyon 23gr diyo onu nasıl ayarlıcaz bilemedim..

obirserçe yazdığın yazıyı okumasam ölçü kabını bulamıcam yada kutu azalınca piyasaya çıkacaktı..İçinde en diplere kaçmış..:lol::lol::lol: çıkardım onu....

Bugün Hardline Whey Pro + T.K.M kullandım hani ilk gündende bu kadar enerji ve yorulma bilmezlik olurmu yaa..Etkisi bence çok iyi...Tabi sağlam beslenmekte oldumu süper güç ve enerjik oluyo insan...Ben alan arkadaşa hayır demem Hardline'yi....

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben hep marka takıntısı yaptım, optimum - weider - üniversal falan kullandım bunlardan önce hardline kullanırdım. Hardline nin bende gösterdiği etkiyi bu büyük markalarda göremedim. Yeni senemde whey markam Hardline olacak...

HARDLINE Whey Protein ile HaRdline Nutrition Bipro arasında nasıl bir fark var açıklaya bilir misiniz?? İkiside aynı ürün gibide... neden gerek duyulmus ayrı ayrı ürünlere...

İçeriklerdeki karbonhidrat ve yağ oranlarına bakarsanız farkı anlarsınız.

arkadaşlar öncelikle merhaba. ben bu forumda yeniyim. öncelikle size kendimden bahsedeyim. ben 185 e 73 kilo birisiyim. atletik bi vucut yapısına sahibim. kaslarım toplu degil uzun kas şeklindedir(en azından hocalarım öyle diyor). hayatımda daha önce hiç fitnese gitmedim. oynadığım branştan dolayıda gitmek istemedim. vücut yapım atletik olduğu içinde onu hiç bozmak istemedim. fakat hergün olmasada gün aşırı olarak evde düzgün ve düzenli spor yapan birisiyim. evde spor ne yapıyorum diye sorarsanız. şınav,mekik,barfiks,dumbell,alt karın v.b evde yapılan şeyleri yapıyorum. fakat ne yazıkki metabolizmamdan dolayı kilo alamıyorum. geçenlerde arkadaşımdan "hard line whey pro" aldım ve spor yaptıktan sonra 5 gün üst üste 1 ölcek yani günde 1 kere içtim. üstünde spordan hem önce hemde spordan sonra yazıyodu fakat ben dokunur diye 1 kere içtim. 5 gün böyle spor yapıp üstüne içtikten sonra vücudumda bazı isilikler çıkmaya başladı. önceleri aldırmadım geçer dedim sonra o isilikler artmaya başlayınca protein tozunu bıraktım ve isilik ilacına başladım. üstünden 1 hafta geçtikten sonra o isilikler geçti. fakat ben bunda bi hata olduğunu düşünüyorum. sağlam 1 saat spor yaptıktan sonra içtim ve böyle olmasına rağmen böyle bi etki yaptı. arkadsım bana ölümüne spor yapıp artık kolunu kaldıramıcak pozisyona gelene kadar spor yap öyle iç dedi. ama evde yapıcağın spordan ne derece kolunu kaldıramıcak pozisyona gelebilrsinki? şimdi benim sorum size şu. ben bu protein tozunu içmeye devam etmek istiyorum fakat vucudumda tekrar isiliklerin çıkmasını istemiyorum. acaba gün aşırımı kullanmalıyım yada 3 günde 1 mi kullanmalıyım. bunu rica etsem öğrenmek istiyorum. bana bi yol gösterirseniz çok mutlu olurum. TEŞEKKÜRLER

1."ölümüne spor yapıp artık kolunu kaldıramıcak pozisyona gelene kadar spor yap öyle iç dedi." bu kesinlikle yanlış birşey arkadaşının bu konu hakkında biraz daha bilgilenmesi gerekiyor..
2.oluşan isilikler kendiğinden geçerdi ilaç kullanmana gerek yoktu..
3.bu kullanmakta olduğun protein tozu sana dokunmuş sen bunu gün aşırıda kullansan 3 günde 1 de kullansan gene aynı etkiler oluşacaktır bu sebebten farklı bir protein tozu denemeni öneririm..

sanırım hardline genel kanı ile memnun bırakmış herkezi,fiyat yönünden de cazip olması dolayısıyla hardline üzere araştırmalarımı yoğunlaştırıcam :D

Arkadaşlar selam ben bu ürünü aldım daha önce Hardline Progainer kullanmıştım 3 ay kadar vücut yapmıştım ve 6 kilo kadar almıştım. Lakin ben de yiyip de kilo alamayanlardanım iştahımın da çok iyi olduğu söylenemez o yüzden sporu bırakınca aldığım 6 kiloyu gramına kadar vermiştim.
Bu sitede de çok gezindim ve okudum kimisi "kilo aldırıcıların" bir sporcu için gereksiz olduğunu düşünüyor kimi ise zayıf olanlar için kullanışlı diyor.
Şimdi bir sorum var:
4 ay kadar devam edicem bu spora kilom:58 boy 1.80 bugün yazılmaya gittim tekrar ve ordaki hocaya bu ürünü aldığımı söyledim, o ise yanlış yaptığımı protein tozunun zayıf olduğum için bende işe yaramayacağını söyledi onu yerine kilo aldırıcı alman gerekirdi dedi...
Sizce haklı mı? Yani bu ürünü kullanarak sırf kas yapmaya yönelik kilo alamaz mıyım, yoksa kilo aldırıcı daha mı faydalı olur? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar konuyu yanlış yere mi açtım acaba cevap gelmedi hiç yardımınız çok önemli benim için.

Öncelikle protein tozu zayıf-kilolu herkesin ihtiyacı olan bir supplementtir yanı zayıflar protein tozu kullanamaz diye birşey yoktur.
Eğer gainer olmadan kilo alabiliyorsan çokta gerek yok. Protein tozunuda kullanarak hacimlenebilirsin.
Fakat kilo almakta çok zorluk çekiyorsan gainer almanda fayda var protein+gainer kullanabilirsin..
Aslında sorunun cevabı sende ;)

ben hardline whey kullandım 3500gr lık çilekli. Beslenmem orta derece idi ama beslenmemin iyi olduğu zamanlardada kullandım. Hardline dan pek verim alamadım. Tad olarak iyi ama bende pek bir etki göstermedi. Mucize beklemiyordum zaten ama şu an twinlab kullanıyorum. Farkı hissedebiliyorum aradaki...

Back
Yukarı