arkadaşlar öncelikle merhaba. ben bu forumda yeniyim. öncelikle size kendimden bahsedeyim. ben 185 e 73 kilo birisiyim. atletik bi vucut yapısına sahibim. kaslarım toplu degil uzun kas şeklindedir(en azından hocalarım öyle diyor). hayatımda daha önce hiç fitnese gitmedim. oynadığım branştan dolayıda gitmek istemedim. vücut yapım atletik olduğu içinde onu hiç bozmak istemedim. fakat hergün olmasada gün aşırı olarak evde düzgün ve düzenli spor yapan birisiyim. evde spor ne yapıyorum diye sorarsanız. şınav,mekik,barfiks,dumbell,alt karın v.b evde yapılan şeyleri yapıyorum. fakat ne yazıkki metabolizmamdan dolayı kilo alamıyorum. geçenlerde arkadaşımdan "hard line whey pro" aldım ve spor yaptıktan sonra 5 gün üst üste 1 ölcek yani günde 1 kere içtim. üstünde spordan hem önce hemde spordan sonra yazıyodu fakat ben dokunur diye 1 kere içtim. 5 gün böyle spor yapıp üstüne içtikten sonra vücudumda bazı isilikler çıkmaya başladı. önceleri aldırmadım geçer dedim sonra o isilikler artmaya başlayınca protein tozunu bıraktım ve isilik ilacına başladım. üstünden 1 hafta geçtikten sonra o isilikler geçti. fakat ben bunda bi hata olduğunu düşünüyorum. sağlam 1 saat spor yaptıktan sonra içtim ve böyle olmasına rağmen böyle bi etki yaptı. arkadsım bana ölümüne spor yapıp artık kolunu kaldıramıcak pozisyona gelene kadar spor yap öyle iç dedi. ama evde yapıcağın spordan ne derece kolunu kaldıramıcak pozisyona gelebilrsinki? şimdi benim sorum size şu. ben bu protein tozunu içmeye devam etmek istiyorum fakat vucudumda tekrar isiliklerin çıkmasını istemiyorum. acaba gün aşırımı kullanmalıyım yada 3 günde 1 mi kullanmalıyım. bunu rica etsem öğrenmek istiyorum. bana bi yol gösterirseniz çok mutlu olurum. TEŞEKKÜRLER