muratcan.biceps
Üye
Kana Karışım larka ON daha iyi olduğunu düşünüyorum
neden ? açıklar mısın?
Kana Karışım larka ON daha iyi olduğunu düşünüyorum
neden ? açıklar mısın?
Geçen bir konuda okumuştum Hardlinenin urunleri daha yavas karısıyormus kana antremanlardan hemen sonra alınması pek tavsiye edilmiyor ama off günlerde protein ihtiyacını karşılamak için ideal
Geçen bir konuda okumuştum Hardlinenin urunleri daha yavas karısıyormus kana antremanlardan hemen sonra alınması pek tavsiye edilmiyor ama off günlerde protein ihtiyacını karşılamak için ideal
ben olsam hardline alırım.çok farketmez arkadaşlar protein.dubai olmasın yeter.hardline ın en azından nereden geldiğini ne oldugunu biliyoruz
Merhaba,bir ürünün kana daha hızlı veya daha yavaş karışması hangi marka olduğu ile alakalı değil içeriğiyle alakalıdır.Whey Protein tozu, ağızdan alındığında kana en hızlı karışan proteindir.Yapılan araştırmalar da aşağıdaki sıralama doğrulanmıştır. En saf haliyle (whey izole) yok denilecek kadar az yağ, laktoz ve kolesterol içerir.
1.Whey Protein: 10 Dakika
2.İzole Whey Protein: 15-20 Dakika
3.Yumurta Beyazı: 30-35 Dakika
Hardline %100 Wheyden bahsetmiştim konuyu bulamadım.Forumda Edit bir kullanıcı açıklamıştı
dur daha alışmaya çalışıyoruz siteye sende bizi bozmuşsunedit değildir o ELİT tir![]()
Merak ettim Ahmet,ben biraz araştırayım tekrar yazarım sana.O kullanıcı neyden dolayı olduğunu yazmıştı
Merak ettim Ahmet,ben biraz araştırayım tekrar yazarım sana.
Merhaba,bir ürünün kana daha hızlı veya daha yavaş karışması hangi marka olduğu ile alakalı değil içeriğiyle alakalıdır.Whey Protein tozu, ağızdan alındığında kana en hızlı karışan proteindir.Yapılan araştırmalar da aşağıdaki sıralama doğrulanmıştır. En saf haliyle (whey izole) yok denilecek kadar az yağ, laktoz ve kolesterol içerir.
1.Whey Protein: 10 Dakika
2.İzole Whey Protein: 15-20 Dakika
3.Yumurta Beyazı: 30-35 Dakika
dün itibariylede hardline 3matrix benim elime geçti.bu benim ilk protein tozu denemem olacak fakat aklıma bir soru takıldı..ben salona 4 aydır gidiyorum ve bayağı yağ attım.boyum 177 kilom 72.göbek çevremde az yağlanma dışında sorunum yok.amacım fit bir vucuda sahip olmak..yani fit derken çok hafif kas kütlesi kazanıp yağ yakmak.amacım asla büyümek değil..anlamışsınızdır..bu ürün 2300 gr..bugün salondayken bir abiyle tanıştım..ona protein tozu hakkında danıştım.kendisinden bahsedeyim spora başlamadan önce kolu 34iken şuanda 47..boyu 168 kilosu 85.ve çok biçimsiz duruyor.ayrıca gögüsleri afedersiniz kadınlarınkiyle eşdeğer neredeyse..kendini protein tozunu şu ana kadar 2 kilo kullandığını söyledi(belki yalan da söylüyo olabilir!!)bu ürün de 2300 gram..öyle dedikten sonra ona bakınca protein tozunun kullanımımı arkasında yazan ölçütlerden daha az kullanma hissi uyandırdı.daha doğrusu biraz tozdan soğudum..bugün ilk defa kullanacaktım fakat şuan beklemedeyim..iyice bir araştırayım dedim..bu konuda beni yönlendirecek de kimse bulamadım.aslında forumda yazıp çizenler var ama birisi A diyosa diğeri B diyo başkası C anlıyo bayağı karışık ve herkes bildiğini okuyor..benim sade amacım kilom 72iyse 74-75 olması ve vucudumun şekle girmesi.toz kullanımı konusunda bir bilgim yok..aslında antrenmandan sonra sadece 1 ölçek kullanıp dinlenme günlerindeyse hiç kullanmamayı düşünüyorum.böylece gelişim sağlayabilirmiyim?bu konuda yardımcı olursanız inanın çok sevinirim..