HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
çikolata ve çilek arasında gramaj olarak fark var(ölçek başı) çilek daha fazla protein ihtica ediyor bir ölçekte.tatlandırıcı miktarından oldugunu düşünüyorum

bende çikolatalı var dediğiniz gibi ölçek 35gram civarı ama ölçeğin etrafında bir çizgi var tahminimce o çizgi 22grama tekabul ediyor. En azından ben o belirtilen cizgiden 2 ölçek alarak 1 porsiyon hazırlıyorum :).

Beyler ben Hardline 3 Matrix yada Optimum standart gold whey arasında kaldım. 3Matrixin içeriği çok iyi gözüküyo ama Optimumda yılların kalitesi yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki çilekli bilmiyorum belki fark vardır, sizin tarttığınıza da yanlış demiyorum tabiki aroma farkından dolayı olmuş olabilir, normaldir. Tartım bozuk desem değil bir sürü şey tarttım denemek için herşeyi doğru gösterdi. Bende her içişimde 32gr ayarlayıp öyle içiyorum artık.

Bir şey daha sormak istiyorum, hazır çikolatalı kullanan birini bulmuşken, kutunun üstünde besin değerleri kısmında 2ölçek(1servis) için kaç gr protein olduğu yazıyor sizde?

Enerji ve Besin Değeri kısmında(supplement facts) bütün bilgileri bulabilirsin.Anladığım kadarıyla herkes Çikolatalı ve Çilekli arasındaki protein farkını çözememiş.Bunun sebebi Çikolatalı Whey 3Matrıx de kakao olduğu için çilekli ye göre çok küçük miktar da daha az protein içeriyor.Arada yok denecek kadar fark da olsa içerik kısmında belirtilmek zorunda.

ürünün bir servisi 2 ölçektir.2ölçeğinde 32 gr protein 3 g creatin vardır.antrenmandan 1-1.5 saat önce 2 antrenmandan hemen sonra 2 ölçek olarak kullanabilirsin.su,süt farketmez ama bence su koy. off günlerde sabah kalktıgın anda al 45 dk sonra kahvaltı yap.istersen 1lt su ile iç farketmez.bence 200 ml su koy shaker a çilek tadını almak için.protein den supp.den vs fazla bir şey bekleme.kolay gelsin

Anlamadığım birşey var şimdi bu ürün Normalde mesela Optimum da 1 ölcek atarken bunda 2 ölcek mi atacağız?

Deneyeceğim .

arkadaşlar diyet döneminde kullanılırmı takviye olarak.. güzel ürün gözüküyor yanında ek kombinasyon yapılırmı

Son düzenleme:
bende çikolatalı var dediğiniz gibi ölçek 35gram civarı ama ölçeğin etrafında bir çizgi var tahminimce o çizgi 22grama tekabul ediyor. En azından ben o belirtilen cizgiden 2 ölçek alarak 1 porsiyon hazırlıyorum :).

Kesinlikle çizgi değil tamamı dolu silme şeklinde 22 gram.

arkadaşlar ürünü bugün aldım denemeye başlıyorum üzerinde ant önce ve sonra yazıyor güzel bişeye benziyor sabahta kullanıcam siz nedersiniz? yanında başka kombinasyon önerirmisiniz.

Son düzenleme:
bu ürünü kullanan arkadaşlar, sizde kreatinden kaynaklanan su tutma problemi yaşayan oldumu? bu üründen memnun olmayan veya problem rahatsızlık duyan varmı? sürekli bu ürünün su tutma problemi üstüne konuşulmuş yardım edermisiniz.

bu ürünle dün ilk antrenmanımı yaptım kulanımı rahat içiliyor nesquik gibi ilerleyen zamanlarda bi rahatsızlık vermedi yukarıda yazılmış su tutma gibi şeyler yeni olduğu için bişey anlamadım birde vücut su tutunca nasıl bir his oluyor şişkinlik filanmı oluyor bilmiyorum bende birşey olmadı yalnız şu söylemek isterim ben antrenmanı kardio+ağırlık çalışıyorum ant önce ve sonra aldım antrenman sırasında hiç halsizlik yorgunluk hissetmedim tozun etkisi olabilirmi yanına amino veye bcaa alıcam...

bu ürünü kullanan arkadaşlar, sizde kreatinden kaynaklanan su tutma problemi yaşayan oldumu? bu üründen memnun olmayan veya problem rahatsızlık duyan varmı? sürekli bu ürünün su tutma problemi üstüne konuşulmuş yardım edermisiniz.
45 gündür aralıksız kllanıyorum çok memnunum enerji ve güç artışı kesinlikle hissedilir derecede arttı örnek benc pressde 30 kg basarken 1 ay bitiminde 45 kg ye çıkardım hacim artışısa sağladı ama su tutma gibi bir olay olacağını sanmıyorum ortala kilom hiç değişmedi :)

arkadaşlar bu ürünü sipariş edebileceğimiz güvenli bir site biliyorumusunuz hardlinenin kendi sitesinde de yok supplementler.com da yok ürün tükendiği için herhalde kaldırılma gibi durum olcağını zannetmiyorum birde bu ürünün yanında hardline amino full kombine yapılabilirmi arkadaşlar iyi pazarlar.

arkadaşlar bu ürünü sipariş edebileceğimiz güvenli bir site biliyorumusunuz hardlinenin kendi sitesinde de yok supplementler.com da yok ürün tükendiği için herhalde kaldırılma gibi durum olcağını zannetmiyorum birde bu ürünün yanında hardline amino full kombine yapılabilirmi arkadaşlar iyi pazarlar.

Stoklara girmiş kendi sitesinde bilginize.

Back
Yukarı