muratcan.biceps
Üye
çikolata ve çilek arasında gramaj olarak fark var(ölçek başı) çilek daha fazla protein ihtica ediyor bir ölçekte.tatlandırıcı miktarından oldugunu düşünüyorum
Bendeki çilekli bilmiyorum belki fark vardır, sizin tarttığınıza da yanlış demiyorum tabiki aroma farkından dolayı olmuş olabilir, normaldir. Tartım bozuk desem değil bir sürü şey tarttım denemek için herşeyi doğru gösterdi. Bende her içişimde 32gr ayarlayıp öyle içiyorum artık.
Bir şey daha sormak istiyorum, hazır çikolatalı kullanan birini bulmuşken, kutunun üstünde besin değerleri kısmında 2ölçek(1servis) için kaç gr protein olduğu yazıyor sizde?
ürünün bir servisi 2 ölçektir.2ölçeğinde 32 gr protein 3 g creatin vardır.antrenmandan 1-1.5 saat önce 2 antrenmandan hemen sonra 2 ölçek olarak kullanabilirsin.su,süt farketmez ama bence su koy. off günlerde sabah kalktıgın anda al 45 dk sonra kahvaltı yap.istersen 1lt su ile iç farketmez.bence 200 ml su koy shaker a çilek tadını almak için.protein den supp.den vs fazla bir şey bekleme.kolay gelsin
Anlamadığım birşey var şimdi bu ürün Normalde mesela Optimum da 1 ölcek atarken bunda 2 ölcek mi atacağız?
Anlamadığım birşey var şimdi bu ürün Normalde mesela Optimum da 1 ölcek atarken bunda 2 ölcek mi atacağız?
bende çikolatalı var dediğiniz gibi ölçek 35gram civarı ama ölçeğin etrafında bir çizgi var tahminimce o çizgi 22grama tekabul ediyor. En azından ben o belirtilen cizgiden 2 ölçek alarak 1 porsiyon hazırlıyorum.
45 gündür aralıksız kllanıyorum çok memnunum enerji ve güç artışı kesinlikle hissedilir derecede arttı örnek benc pressde 30 kg basarken 1 ay bitiminde 45 kg ye çıkardım hacim artışısa sağladı ama su tutma gibi bir olay olacağını sanmıyorum ortala kilom hiç değişmedibu ürünü kullanan arkadaşlar, sizde kreatinden kaynaklanan su tutma problemi yaşayan oldumu? bu üründen memnun olmayan veya problem rahatsızlık duyan varmı? sürekli bu ürünün su tutma problemi üstüne konuşulmuş yardım edermisiniz.
arkadaşlar bu ürünü sipariş edebileceğimiz güvenli bir site biliyorumusunuz hardlinenin kendi sitesinde de yok supplementler.com da yok ürün tükendiği için herhalde kaldırılma gibi durum olcağını zannetmiyorum birde bu ürünün yanında hardline amino full kombine yapılabilirmi arkadaşlar iyi pazarlar.
Stoklara girmiş kendi sitesinde bilginize.
kalmamış supplementler.com'da. Stokta gözükmüyor. Çok mu talep var acaba
nitro-tech ile bunun arasında kaldım. hangisini alacağımı bilemedim.
Hardline'in kendi sitesinde var şuan.