HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
Hardline 3x Matrix, yaşanan yoğun talepten ötürü Hardlinenin piyasaya sürdüğü ve hazirana kadar depoladıkları Tüm stokların erimesine sebebiyet vermiş.Kısacası alıcak olan arkadaşlar yeni üretimleri beklicekler.Firma yetkililerini birzat telefonla aradım ve 3xmatrik için tebrik edip şu soruyu yönelttim ; Acaba tekrar ne zaman siparşi verebiliriz ? + Efendim bizde size ilginiz ve destekleriniz için teşekkür ediyoruz. 3x matrix'sin yeni sezon serisi Mart ayının ortalarına doğru piyasaya sürülücektir... Almak için galiba gene gün sayıcaz, şahsen ben 2 kutu almayı düşünüyorum gene erir o stok bu fiyata bu kalite.... Bilginize... ;)

Merhaba, Hardline'nın facebook sayfasında şöyle bir açıklaması var : Malesef Nisan ayının başlarında çıkacak. ancak önümüzdeki hafta %90 protein oranına sahip çok sağlıklı bitkisel bir protein olan VMAX Protein satışa çıkacaktır. Halkın istediği fiyatlara olucak olan bu protein herkesin rahatlıkla erişebileceği bir fiyatta olucak 2300 gr. protein 99 TL. Bilgilerinize...

Ben mersinde sporcu ürünleri satan bir mağazada 3 tane gördüm ve birini aldım. Hepsini almaya gerek yoktu yeni seri gelecek nasılsa :D Mersin Adana civarında olup ihtiyacı olan varsa gidip alabilir. Dükkanın adını özelden gönderirim merak eden olursa..

Ben mersinde sporcu ürünleri satan bir mağazada 3 tane gördüm ve birini aldım. Hepsini almaya gerek yoktu yeni seri gelecek nasılsa :D Mersin Adana civarında olup ihtiyacı olan varsa gidip alabilir. Dükkanın adını özelden gönderirim merak eden olursa..

benimde aradığım bir üründü sizinle irtibata geçmem iyi olacak sanırım ... (PM)

45 gündür aralıksız kllanıyorum çok memnunum enerji ve güç artışı kesinlikle hissedilir derecede arttı örnek benc pressde 30 kg basarken 1 ay bitiminde 45 kg ye çıkardım hacim artışısa sağladı ama su tutma gibi bir olay olacağını sanmıyorum ortala kilom hiç değişmedi :)

Zaten terle birlikte creatin monohidrattan gelen su attıldığı için vücudun su tutma gibi bir ihtimali yok.

bunun yanında hardline amino 3000 nide 4+4 kullanmaya başladım. 4 aydır body yapıyorum bu iki üünü kullanalı 1 ay oldu neredeyse gerçekten performans ve hacim olarak artış var.. siteye üye olarak bunları yazmak istedim

Hardline ürünlerini hardlineın sitesinden almayın bana kalırsa fillo kargo çok kötü siparişinizin başka bi yere bırakılması faturayı kendi doldurup baska mekanlara bırakmıslar gibi durum yasadım bilginize supplementler.com dan alırsanız direk ertesi gün öğlen evinizde

Bu hardline türk supplement firması değil bence Sadece supplement paketleme firması. Fiyatlara bak dalga mı geçiyorlar, üretim yapın üretim mavra yapmayın. Çatır çatır alırım optimumu kullanırım Türk firması kazansın diyorsunuzda içerik yine yurtdışından supplement dükkanlarından farkı sadece içeriği kendi markalarıyla paketlemeleri.

Bu hardline türk supplement firması değil bence Sadece supplement paketleme firması. Fiyatlara bak dalga mı geçiyorlar, üretim yapın üretim mavra yapmayın. Çatır çatır alırım optimumu kullanırım Türk firması kazansın diyorsunuzda içerik yine yurtdışından supplement dükkanlarından farkı sadece içeriği kendi markalarıyla paketlemeleri.

Senin dediğine bakılırsa Amerikalı ,Avrupalı... vb. supplementlar da sadece paketleme işlemi yapıyor.Protein tozu üretmek için yatırım maliyeti yüksek tesisler kurulması lazım ki weider,mass-tech,universal da protein tozu hammaddelerini dışarıdan temin ediyor.

Bu kadar hafife alınacak işler yapmıyor Hardline Nutrition firması.HELAL Sertifikalı Hammaddeler kullanarak TUBİTAK destekli Yüksek Teknoloji Laboratuarda geliştirilen formüllerle yeni ürünler ortaya çıkarıyor kimseden bir şey kopyalanmıyor.Her sene yıllık hijyen kontrolü,yapılan analizler,firmanın hedefleri,müşteri talep/şikayetleri... İsviçre menşeli gözetim, denetim, test ve belgelendirme firması SGS'nın denetimindedir ve her sene sertifikalar yenilenir.

Hiçbir şey yapmıyorlar sadece paketleme yapıyorlar demen çok üzücü firma açısından.

arkadaşlar ürün yarın gelıyor nasıl kullanıcam antrenman öncesimi alınması gerekli creatin olduğu için ? içinden çıkan ölçek falan kaç ml suya atıcaz .

Senin dediğine bakılırsa Amerikalı ,Avrupalı... vb. supplementlar da sadece paketleme işlemi yapıyor.Protein tozu üretmek için yatırım maliyeti yüksek tesisler kurulması lazım ki weider,mass-tech,universal da protein tozu hammaddelerini dışarıdan temin ediyor.

Bu kadar hafife alınacak işler yapmıyor Hardline Nutrition firması.HELAL Sertifikalı Hammaddeler kullanarak TUBİTAK destekli Yüksek Teknoloji Laboratuarda geliştirilen formüllerle yeni ürünler ortaya çıkarıyor kimseden bir şey kopyalanmıyor.Her sene yıllık hijyen kontrolü,yapılan analizler,firmanın hedefleri,müşteri talep/şikayetleri... İsviçre menşeli gözetim, denetim, test ve belgelendirme firması SGS'nın denetimindedir ve her sene sertifikalar yenilenir.

Hiçbir şey yapmıyorlar sadece paketleme yapıyorlar demen çok üzücü firma açısından.
yurt dışından ithalatı yapılan ürünlerle neredeyse aynı fiyat. Yurt dışında satış yapan siteleri inceledin mi? Bir optimumun yurtdışı whey fiyatına bak bide Hardline TR fiyatına bak. Madem saydığın şirketlerle aynı mantıkla ürün üretiyor sence yinede bir gariplik yokmu? Hardline ın yaptığı yatırım optimumdan daha mı fazla? Bana mantıklı bir fiyat açıklaması yapabilir misin, bilmediğimden ve anlayamadığımdan soruyorum, bu ürünün türkiyede diğerlerinden çok daha ucuz olması gerekmiyormu?Olmazda yarın öbürgün bu ürün ihraç edilirse nasıl bir fiyata satılır kime satılır?

Son düzenleme:
yurt dışından ithalatı yapılan ürünlerle neredeyse aynı fiyat. Yurt dışında satış yapan siteleri inceledin mi? Bir optimumun yurtdışı whey fiyatına bak bide Hardline TR fiyatına bak. Madem saydığın şirketlerle aynı mantıkla ürün üretiyor sence yinede bir gariplik yokmu? Hardline ın yaptığı yatırım optimumdan daha mı fazla? Bana mantıklı bir fiyat açıklaması yapabilir misin, bilmediğimden ve anlayamadığımdan soruyorum, bu ürünün türkiyede diğerlerinden çok daha ucuz olması gerekmiyormu?Olmazda yarın öbürgün bu ürün ihraç edilirse nasıl bir fiyata satılır kime satılır?

Gümrük tarife pozisyonu 3502 olan tüm malların girişinde %15 civarında gümrük vergisi %18 de KDV'si vardır.Resmi bir şekilde whey proteini ithalatı yapan Hardline sadece bu masraflardan dolayı %40'a varan ithalat masrafı yapmaktadır. Yurt dışında hammaddeye yakın olan ve Türkiye'ye ithalat kadar masraf yapmayan firmalarla Hardline'nı karşılaştırmak doğru değil bence.
Şöyle düşünün yurtdışındaki elektronik eşya ile buradakinin fiyatı aynı mı?Bide Whey proteinleri üretilirken üstüne işçilik koyulduğunu düşünün.
Türkiye'ye giren kaçak ürünleri zaten hiç söylemiyorum.dolasıyla kar marjı olmadan whey proteini ürünlerini ancak bu fiyata olur.

Arkadaşlar ürünün içeri güzel. Fakat creatin olması kafamı karıstırdı yani wheyleri ant sonrası alyorum ama creatin önce alınması gerekiyor. Nasıl bir denge kurmak lazım. ?

Back
Yukarı