Aranel
Üye
Evet o yazıyı görmemişim benÜrün stokta bulunmamaktadır. Yazıyor
orada da yok yanlış yere bakmıyorsam eğer.

Evet o yazıyı görmemişim benÜrün stokta bulunmamaktadır. Yazıyor
orada da yok yanlış yere bakmıyorsam eğer.
Diğer protein türlerine bakılacak olursa daha sağlıklıdır kanımca.Ama işe yararlılığı whey protein gibi olur mu tartışılır.Çıksında görelim artıkvücut geliştirme için bitkisel proteinin işe yaradığını düşünen varmı arkadaşlar
Ben mersinde sporcu ürünleri satan bir mağazada 3 tane gördüm ve birini aldım. Hepsini almaya gerek yoktu yeni seri gelecek nasılsaMersin Adana civarında olup ihtiyacı olan varsa gidip alabilir. Dükkanın adını özelden gönderirim merak eden olursa..
45 gündür aralıksız kllanıyorum çok memnunum enerji ve güç artışı kesinlikle hissedilir derecede arttı örnek benc pressde 30 kg basarken 1 ay bitiminde 45 kg ye çıkardım hacim artışısa sağladı ama su tutma gibi bir olay olacağını sanmıyorum ortala kilom hiç değişmedi![]()
Bu hardline türk supplement firması değil bence Sadece supplement paketleme firması. Fiyatlara bak dalga mı geçiyorlar, üretim yapın üretim mavra yapmayın. Çatır çatır alırım optimumu kullanırım Türk firması kazansın diyorsunuzda içerik yine yurtdışından supplement dükkanlarından farkı sadece içeriği kendi markalarıyla paketlemeleri.
yurt dışından ithalatı yapılan ürünlerle neredeyse aynı fiyat. Yurt dışında satış yapan siteleri inceledin mi? Bir optimumun yurtdışı whey fiyatına bak bide Hardline TR fiyatına bak. Madem saydığın şirketlerle aynı mantıkla ürün üretiyor sence yinede bir gariplik yokmu? Hardline ın yaptığı yatırım optimumdan daha mı fazla? Bana mantıklı bir fiyat açıklaması yapabilir misin, bilmediğimden ve anlayamadığımdan soruyorum, bu ürünün türkiyede diğerlerinden çok daha ucuz olması gerekmiyormu?Olmazda yarın öbürgün bu ürün ihraç edilirse nasıl bir fiyata satılır kime satılır?Senin dediğine bakılırsa Amerikalı ,Avrupalı... vb. supplementlar da sadece paketleme işlemi yapıyor.Protein tozu üretmek için yatırım maliyeti yüksek tesisler kurulması lazım ki weider,mass-tech,universal da protein tozu hammaddelerini dışarıdan temin ediyor.
Bu kadar hafife alınacak işler yapmıyor Hardline Nutrition firması.HELAL Sertifikalı Hammaddeler kullanarak TUBİTAK destekli Yüksek Teknoloji Laboratuarda geliştirilen formüllerle yeni ürünler ortaya çıkarıyor kimseden bir şey kopyalanmıyor.Her sene yıllık hijyen kontrolü,yapılan analizler,firmanın hedefleri,müşteri talep/şikayetleri... İsviçre menşeli gözetim, denetim, test ve belgelendirme firması SGS'nın denetimindedir ve her sene sertifikalar yenilenir.
Hiçbir şey yapmıyorlar sadece paketleme yapıyorlar demen çok üzücü firma açısından.
yurt dışından ithalatı yapılan ürünlerle neredeyse aynı fiyat. Yurt dışında satış yapan siteleri inceledin mi? Bir optimumun yurtdışı whey fiyatına bak bide Hardline TR fiyatına bak. Madem saydığın şirketlerle aynı mantıkla ürün üretiyor sence yinede bir gariplik yokmu? Hardline ın yaptığı yatırım optimumdan daha mı fazla? Bana mantıklı bir fiyat açıklaması yapabilir misin, bilmediğimden ve anlayamadığımdan soruyorum, bu ürünün türkiyede diğerlerinden çok daha ucuz olması gerekmiyormu?Olmazda yarın öbürgün bu ürün ihraç edilirse nasıl bir fiyata satılır kime satılır?
arkadaşlar ürün yarın gelıyor nasıl kullanıcam antrenman öncesimi alınması gerekli creatin olduğu için ? içinden çıkan ölçek falan kaç ml suya atıcaz .