Progaineri yaklaşık 1 ay kullanımım boyunca 5 kilo aldım.Yağ oranım ise yüzde 10 iken 12ye çıktı.
Antremanda iyi çalışamadıysan ondandır.. veyada spor yapmıyosundur
Progaineri yaklaşık 1 ay kullanımım boyunca 5 kilo aldım.Yağ oranım ise yüzde 10 iken 12ye çıktı.
bu ürünü kullanma gibi bi amacın varsa spor yapmanda fayda var etkisinide daha çabuk alırsın gibi geliyo bana.. vucütun sarfettiği eforu geri kazandırıyo fazlasıyla tavsiyem salona başlamadan kullanma![]()
benim sorum şu olucak ben bu ürünü ******** . com dan almak istedim orda yokdu supplementler . com dan alsam ordan alan varsa güvenilirbir yermidir acaba ?
antremandan 45 dk. önce 2 ölçeği su ile al.. ant.remandan hemen sonra 2 ölçeği su ile al.. bide yatmadan önce 1 ölçeği su ile al. yada yatmadan önce almak yerine sabah kahvaltısından 15 dk. sonra bir ölçek al yani günde 5 ölçek al. ben bu şekilde 4 kilo aldım.. ürün bitmek üzere.. süt ile alınca mideyi bozuyor..
ürünü yeni bitirdim yaklaşık 3,5 kilo aldım. memnun kaldım diyebilirim fakat tekrar alıp almamakta kararsızım. ürünün karbonhidrat değerlerinin altında şeker miktarı yazmıyor. 1 kaşık toz şeker mi içiyorum bilmek isterim. daha önceki sayfalarda da bahsedilmiş fakat cevap alınamamış. bu konuda yeni bilgisi olan var mı?
Göbek durumu nedir Kimsede yazmıyor gobegim cikti vs kas olarakmi kilo aldırıyor nedir