Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
16 yasındayım ve 1 senedır bu sporu yapıyorum..dymatize super mass gaineri de önceden kullanmıştım.. benı 48 kg den 62 kgye tasıdı cok cıddıyım.. super bır urundu resmen..tabı sadece tozada guvenmemek gerekıyor dıyette cok onemlı.hocam bana bu urunu onerdı..dun bu urunu aldım..goruslerımı sıze aktarırım.. iyi forumlar :))

Kullanım şeklim; antremandan once 3 olcek,hemen sonra 3 olcek.gece yatarken 3 olcek...

NOT:hocam bana ne olursa olsun gainerlar karacıgerı zorlayabılıyor karacıger yağlanması yapabılır sen bı tane aktardan engınar suyu al dedı aldım 10 tl bısey 6 7 ay gıder valla :D hem testesteronuda arttırıyormus onerırım sizede...

6-7 ay biraz fazla olmus ozur dılerım :D :D ya 1 litre ve her sabah aç karnına çay bardağının 1/4 u kadar ıcıyosunuz su ıle karıstırıp. yınede 4-5 ay gıder dıye dusunuyorum.

Sivilce yapan arkadaşlarıma söylüyorum.

Bol su tüketin en az günde en az 2.5 3 kilo su tüketin hem karaciğer yağlanmanızı etkiler hemde yan etkilerini azaltır.

arkadaslar bu urunu alalı nerdeyse 1 hafta oldu.. ve 2 kg aldım.. gayet basarılı urun herkese tavsıye edıyorum... suyla ıcınce tadı gercekten BERBAT!! ama sütle içince çok başarılı bı tadı var gecelerı yatarken sutle ıcıyorum sahsen..antremandada baya guzel bı enerji verıyor.gainer almayı dusunenlere tavsıye ederım!!

Beyler sizce Bu mu yoksa Universal Gain fast mı ? Benim için fiyat önemli değil önemli olan kalite..;)

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ürünü ne sıklıkla kullanıcam bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz mesela antremandan sonra deniyor ama okuduğum yazılara göre antrenma sonrası için bile hemen sonra 30 dk sonra 1 saat sonra gibi seçenekler var yardımcı olurmusunuz ?

diğer öğünlerdede nasıl kullanmam gerektiğime yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bu ürünü ne sıklıkla kullanıcam bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz mesela antremandan sonra deniyor ama okuduğum yazılara göre antrenma sonrası için bile hemen sonra 30 dk sonra 1 saat sonra gibi seçenekler var yardımcı olurmusunuz ?

diğer öğünlerdede nasıl kullanmam gerektiğime yardımcı olursanız sevinirim

hardline kullandım ben. öncelikle içinden çıkan ölçekle 5 kez 1 porsiyon yapıyor.
bunu güne bölebilirsin örneğin ; kahvaltıdan sonra 1 öğle yemeğinden sonra 1 antremandan yarım saat önce 1 antremandan sonra 2 diye.. böyle faydasını daha çabuk görürsün benim düşüncem.. ama çeşitli kullanım şekilleride mevcut tabi antremandan sonra 2 çünkü en çok o zaman ihtiyaç duyuyor vücut.. iyi günler.. ;)

ya arkadaşlar bunu alabılecegım ıstanbul avrupa yakasında bıldıgınız supplement shop varmı bazı yasal sebeplerden dolayı netten sıparıs veremıyorum

arkadaşlar bişey sorcam ben kilo almam lazım ama kararsız kaldım boyum 180 kilom 63 WHEY 3 MATRİX 2300GR protein tozu mu alayım yoksa PROGAİNER 5000 GR mi ?

arkadaslar bende aldım bundan fakat ısınmamış süt ve su ile içemiyorum.sütü ısıtıp içiyorum bu proteinleri öldürür mü ? blginiz varmı

Bende aldımda içtikten sonra mide bulantısı feln yapıyor içemiyorum, sanırım bünyeyle alakalı, önerebileceğiniz bir şey var mıdır? önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

Back
Yukarı