Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
beyler merhaba. bende 3-4 ay spor yaptım ramazan dolayısı ile ara verdim. tekrardan başlayacağım ama kilo ve hacim kazanarak spor yapmak istiyorum. çünkü şuanki kilomla çok vücut yapamayacağım gerçek. progainer kullansam kilo aldırıp kas yaparmı ? ve yan etkisi olurmu ? karaciğere çok yüklenirmi ? bir arkadaş 2-3 kez tuvalete gidiyosun diyor bu doğrumu ?

Bende konyadayım ama burada gnc firması var sadece yani bu ürünü internetten güvenilir bir yerden almayı düşünüyorum bana biri özelden mesaj atsa şu site orjinal ordan al diye lütfen?

Bende konyadayım ama burada gnc firması var sadece yani bu ürünü internetten güvenilir bir yerden almayı düşünüyorum bana biri özelden mesaj atsa şu site orjinal ordan al diye lütfen?

Ürünün kendi sitesinden alabilirsin ama fillo kargo diye bir firmayla çalışıyorlar gelmesi 3-4 günü bulabiliyor. Onun dışında siteylede anlaşmalı olan Supplementler.com - Türkiye'nin Fitness Mağazası dan rahatça alışveriş yapabilirsin. Yalnız ilk defa gainer alıyorsan Hardline dışında bir marka öneririm. Bir porsiyondaki 155 Gram karbonhidratın 72 gramı şekerden geliyor.37 gram proteinin ise yarısı whey yarısı soya proteini.

Karar verdim kilo aldırıcı olarak yine hardline kullanıcam.
Daha önce 4.5 kg ' mını kullanmıştım , yanlış hatırlamıyorsam 6 kg kadar almıştım düzgün bir beslenmeyle.
Şimdi ürünün 5 kg çıkmış,içeriğinde 37.8gram Protein, 7.009mg Glutamin , 6960mg BCAA, 2500mg Kreatin Monohidtrat ve 1000mg Taurin
Bunun yanında hardline whey 3 matrix alındığında hacim artışı kaçınılmaz olur.
Kilo aldırıcısının ve wheyin toplam Kreatin Monohidtrat değeri 5500 mg yapar.
Hacim için bu 2' li iyi iş çıkartır.

slm

Selam arkadaşlar yıllardır bır turlu başlayamadım bu spora ufak tefek başladım bıraktım başladım bıraktım şınav barfıks kum torbası fılan bıraz kas yaptım oyle abartılacak bırsey degıl kılom 66 67 boyum 179 yıllardı kılom aynen hıc kılo ne aldım ne verdım akşama kadar pc başındayım askerdede pc basındaydım hıc kılom degısmedı sımdı Hardline Pro gainer bu urunun 5 kılolunu aldım ve az bırz vucud yapayım dıyorum evde calıscam cunku spor salonu cok uzak evde 60 kıloya kadar agılrık dambıllarım var demırden ıkı kısa bırde uzun barım var bu kılo aldırıcıyı nasıl kullanmam ve hangı antraman tablosuyla çalışmam gerek fazla kas ıstemıyorum kıvanc ın son dızısındekı kuzey kadar yapsam yeter :D neyse sımdıden teşekkür ederım ve hayırlı bayramlar cevaplarınızı sabırsızlıkla beklıyorum...

İçeriğinde hidrolize whey, egg albumin, kaseinat protein (micellar casein dahil) türlerine kadar her türlü proteini içeren, 100% kompleks karbonhidrat bulunduran, gramaj olarak hardline progainer'den daha yüksek olan (5.5kg) ve fiyat olarak daha ucuz olan (140 tl) dymatize super mass gainer varken, karbonhidrat içeriğinin 40%'ından fazlası basit şeker ve proteinin de bir kısmı bitkisel protein olan bu ürünü neden aldınız çok merak ediyorum.

Neyse, güle güle kullanın.

Bu arkadaş dymatize'nin satış distribütörü herhalde =)
Dediğin ürünün dediğin değerleri,334 gr'mında var.
Hardlinede ' de 334 gr al aynı değerlere ulaşıcaktır.
Zaten 1 kerede 334 gr kullandığında vücut bunu zaten yarısını dışarı atıcaktır.
Dediğin ürünü kullanmadım , yorum yapamıcam.
Fakat sen hardline'nin bu ürününü kullandın mı?
Kullanmadıysan böyle yorum yapman çok yanlış.
Eğer kullanıp kilo alamadıysan sende sorun vardır.

Bu arkadaş dymatize'nin satış distribütörü herhalde =)
Dediğin ürünün dediğin değerleri,334 gr'mında var.
Hardlinede ' de 334 gr al aynı değerlere ulaşıcaktır.
Zaten 1 kerede 334 gr kullandığında vücut bunu zaten yarısını dışarı atıcaktır.
Dediğin ürünü kullanmadım , yorum yapamıcam.
Fakat sen hardline'nin bu ürününü kullandın mı?
Kullanmadıysan böyle yorum yapman çok yanlış.
Eğer kullanıp kilo alamadıysan sende sorun vardır.

arkadaş yanlış bişey söylememiş. dymatice hardline oranla daha kaliteli ve içerik bakımından daha iyi bir gainer. hardline kullanan biri olarak söylüyorum bunu. 2.cisi de etkisi muhakkak olacaktır progainer adı üstünde ama bu kadar para verip içeriğinin %40 ına yakın basit şeker olan ürünü almak mantıklı gelmiyo artık bana.. :)

kararsızım..

arkadaşlar bu ürününün 5kg olanını mı önerirseniz yoksa 4.5kg olanımı içerik bakımından biraz farklılar çünkü kafam çok karıştı protein oranını düşürmüşler mesela 5kg olanın kalori değeri de daha düşük yardımcı olursanız sevinirim sizce hangisini almalıyım aralarında bir fark var mı ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:29 ----------

arkadaşlar yalnız acil cevap verirseniz çok sevinirim, çünkü ürünü satın alacağım ama dediğim gibi kararsız kaldım sizden gelecek yorumları bekliyorum yeni 5 kg olan formül mü yoksa nitekim daha eski olan 4.5kg olan ürün mü ?

Arkadaslar bende hardline progainer 4500 var. Spora bi 10 gun icerisinde falan baslicam. Baslamadan once kullansam sorun olur mu? Arkadaş suyla icmemi onerdi su mu yoksa süt mü? Ve hangi zamanlarda alayim boy 180 kilo 63

Hardline Progainer 5000 Gr yaklasık 25 gündür kullanıyorum...beslenme konusuna gelince günde 3 öğün yemek yiyiyorum arada bazen bir seyler atıştırıyorum....ürünü sabah 2 ölçek aksam 2 ölçek spora gittigim zamanlarda spordan önce 5 ölçek spordan sonra 5 ölcek olarak kullanıyorum...kilo alma konusuna gelince 25 günde su ana kadar 7 kilo aldım...ürünle ilgili herhangi bir sikayetım yok... forumlarda sadece ne kadar kullandıgınızı ne kadar kılo alıp almadıgınızı yazarsanız sevınırım...kullanmayan kısıler kullanmadan fıkır soylemesın cunku ınsanların kafası karısıyor...

Okuduklarıma göre genelde kullananlar memnun kalmışlar.Bende spora yeni başladım kilo ve iştah sıkıntım hat safhada.Çözemediğim bir konu protein tozu ile bu ürünün farkı nedir acab****ullanım miktarına bakılırsa 5000 gr lık kutu bir ay gidiyor sanırım.Ne kadar süre kullanmak gerekir belirli bir sınır varmı acaba

hardline Progaıner 2.5 kilo aldım spor hocam sabah kahvaltıdan sonra öğle yemeğinden sonra akşama yemeğinden sonra günde 3 defa 3 er ölçek almamı söyledi spora gittiğim günler 4 defa kullanmamı söyledi yani spor yaptığım günler toplam 400 gr kullanıyorum beslenmeme de dikkat ediyorum bi faydasını görürmüyüm vücut irişleşir mi kullananlar bu durumu bi açıklarsa sevinirim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:51 ----------

hardline Progaıner 2.5 kilo aldım spor hocam sabah kahvaltıdan sonra öğle yemeğinden sonra akşama yemeğinden sonra günde 3 defa 3 er ölçek almamı söyledi spora gittiğim günler 4 defa kullanmamı söyledi yani spor yaptığım günler toplam 400 gr kullanıyorum beslenmeme de dikkat ediyorum bi faydasını görürmüyüm vücut irişleşir mi kullananlar bu durumu bi açıklarsa sevinirim :)

merhaba hardline pro5000 alacağım da şu kullanım uygun mudur arkadaşlar : haftada 4 gün antrenman düşünüyorum antrenman olduğu günler; sabah kahvaltıdan sonra 2 ölçek antrenman öncesi 2 ölçek ant. sonrası 2 ölçek ve akşam yemeğinden sonra 2 ölçek yani antrenman olduğu günler 4x2 ölçek kullanmayı düşünüyorum off günlerimde ise sabah kahvaltıdan sonra 2 ölçek ve akşam yemekten sonra 2 ölçek almayı düşünüyorum arkadaşlar sizce uygun mudur yoksa 8 ölçek gereksiz mi kaçar ? herkese iyi forumlar...

Bu ürünü alacağım bu hafta merak ettiğim konu şu.Aradım ama net olarak bulamadım.
Spor günlerinde spordan önce bu ürünle protein tozu aynı anda alınabilir mi.Normalde servis miktarı 200gr diyor.Spordan önce 100 gr + 1 servis protein tozunu birlikte almak yine spordan sonrada bu şekilde almak mantıklı olur mu acaba.

Edit:Şöyle sormak daha doğru olur sanırım.
Hardline Progainer +Optimum Gold Standart Whey en iyi nasıl kombine yapılır.Haftada 3 gün spor yapıyorum.

Son düzenleme:
Bilmiyorum bana mı öyle geldi ama muzlusunun tadı berbat.Öyle böyle değil çok yaban bir tadı var.Sizdede böyle birşey varmı?Ürünü büyük ve güvenilir bir online alışveriş sitesinden sipariş ettim.Ürün iyi gözüküyor , tadında bir ekşilik vs. yok.Ama değişik bir tadı var,çok yaban.Siz nasıl kullanıyorsunuz? Önerilerinizi bekliyorum.

Bende bi hardline ı deneyeceğim bakalım ne değişecek sonrasında sonuçlarına göre dymatizeyi deneyeceğim bakçam sonuç yoksa gainerlara elvada edeceğim ben cnc gainer kullandım 2 kilo aldım fakat istediğim ayda en az 3 kg şöyle hızlıca 5 kg bi alsam sonrası benim için kolay olacak.Hardline deneyip buraya yazacağım 1 2 ay sonra.

ÜRün dün elime geçti ve dün kullanmaya başladım. Öncelikli olarak diğer bazı arkadaşların şikayet ettiği gibi çok aşırı tatlı değildi.( çilek aromalısını aldım) ayrıca ürünü kullanırken boğazıma küçük parçacıklar takılıyor. bu şikayet sadece bende mi var onu öğrenmek istiyorum. bazı arkadaşlar köpürmesinden şikayetçi olmuşlar. 5-10 dakika civarında bekletildiği zaman köpürme kendiliğinden kayboluyor.. Herkese iyi gelişmeler.

ağzına parçacıkların gelmesi, iyi karıştırılmadığında olan birşey.Birde 5 ölçek felan koyulduğunda haliyla olasılığı yükseliyor ama çok da önemli olduğunu düşünmüyorum,sonuçta tadı mükkemel bi şey içmiyoruz. Açıkcası düzenli kullanmak çok önemli, kendi açımdan konuşursam düzenli kullandığım zamanlar gerçekten işe yaradığını söyleyebilirm ve gerçekten fiyat- kalite endeksine göre çok iyibir ürün..

Back
Yukarı