Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
bu ürünü kullanma gibi bi amacın varsa spor yapmanda fayda var etkisinide daha çabuk alırsın gibi geliyo bana.. vucütun sarfettiği eforu geri kazandırıyo fazlasıyla tavsiyem salona başlamadan kullanma :)

yazmayı unutmusum evde 5 kg'lık dumbell'larla calısıyorum 1 gun calısıyorum 1 gun calısmıyorum yaklasık 1 saat suruyo omuz gogus on kol arka kol falan,fazla kilolu olmadıgımdan fazla yuklenmıyorum kasların yanmasından korktugum ıcın..Yani bu urunu alsam yıne aynı sekilde 5 kg'luk dumbell'larla calıssam kilo aldırırmı acaba ??

benim sorum şu olucak ben bu ürünü ******** . com dan almak istedim orda yokdu supplementler . com dan alsam ordan alan varsa güvenilirbir yermidir acaba ?

Arkadaşlar bu ürünün 5kglık olanını en ucuza nerden temin edebilirim? Satan veya en ucuza alabileceğim yeri bilen varsa ulaşırsa sevinirim

Sa arkadaşlar mesajlarınızı görerek affınıza sığınarak bı soru sormak ıstedım . belkı yerı burası değildir ama yasım 25 boy 174 kılom 62 kılo almak ıstıyorum acaba hangı gaineri kullanmamı önerirsin tskler 70 kılo olmam gerek ? gainer etkılı olsun parası muhım değil ?

Bu ürünü kullanırken protein tozu kullanımına devam mı edicez yoksa sadece bu ürünümü kullanıcaz ?

Arkadaşlar sadece öğrenme amaçlı soruyorum birtakım arkadaşlarım bana progainer'ın karbonhidrat profilinin o paraya değmeyeceğini söylüyor şahsen hardline a karşı değilim ürünlerini kullanıyorum ancak eğer karbonhidratları şeker ağırlıklıysa ve maliyeti ucuz ise sitedeki arkadaşlarımızı bilgilendirelim isterim saygılar :)

antremandan 45 dk. önce 2 ölçeği su ile al.. ant.remandan hemen sonra 2 ölçeği su ile al.. bide yatmadan önce 1 ölçeği su ile al. yada yatmadan önce almak yerine sabah kahvaltısından 15 dk. sonra bir ölçek al yani günde 5 ölçek al. ben bu şekilde 4 kilo aldım.. ürün bitmek üzere.. süt ile alınca mideyi bozuyor..

Dostum 4 kiloyu ne kadar sürede aldın ve karın bölgesinde yağlanma oldu mu ?

Ben yemeklerden 1-2 saat sonra alıyorum yeni başladım satan adam öyle kullan demişti yanlışmı kullanıyorum bu arada günde 4 defa 2 ölçek alıyorum

21 gündür düzenli olarak spor günleri 5 ölçek off günler 4 ölçek kullanıyorum fakat 1 kilo belki aldım belki almadım oda bende fayda etmedi açıkcası eziyet oluyor zaten içmesi kakaolusunu kesinlikle tavsiye etmiyorum illalah ettirdi artık. tsabi yemek düzenimde adam gibi değildi onunda etkisi var haliyle ama yinede 3-4 kilo aldırır ümidiyle bakmıstım bana iştah açıcı onerisi olan varmı

herkese selamlar yaş 18 kilom 60 yaklasık 3 gun once hardline progainer 4500 gr vanilyalısını aldım bundan 3 ay once body baslamıstım 2 ay gıttım sonra 1 ay gıdemedım onumuzdekı carsamba ayın 26 sında tekrar baslamayı dusunuyorum 15 gun 1. ay tekrar 15 gun 2. ay tekrar yapıp sonra 3. aydan devam etmek ıstıyorum 26 sında bu urunude kullanmaya baslıyacagım hayatım boyunca 62 nın ustune cıkamadım kutu bıttıgınde sıze kılomu yazacagım :)

An itibariyle 1 kutu progainer 5000 i bitirdim 1 ayda yaklasik 4kilo katkisi oldu.bende yaglanma yapmadi belki duzenli spor yaptigim icindir ama bu urunu kilo alamayan herkese tavsiye ederim.

EVet ben bodye baslayalı 2 aya yakın olucak yasım 16 kılom 51 boyum 170 cıvarı kılo almam lazım
bide kullanımı hakkında bılgı PROGAINER - KOMPLEX ÜRÜNLER - HARDLINE NUTRITION bunu mu

PROGAİNER 3000 GR. - KARBONHİDRATLAR - HARDLINE NUTRITION yoksa bunu mu alayım ?

ürünü yeni bitirdim yaklaşık 3,5 kilo aldım. memnun kaldım diyebilirim fakat tekrar alıp almamakta kararsızım. ürünün karbonhidrat değerlerinin altında şeker miktarı yazmıyor. 1 kaşık toz şeker mi içiyorum bilmek isterim. daha önceki sayfalarda da bahsedilmiş fakat cevap alınamamış. bu konuda yeni bilgisi olan var mı?

ürünü yeni bitirdim yaklaşık 3,5 kilo aldım. memnun kaldım diyebilirim fakat tekrar alıp almamakta kararsızım. ürünün karbonhidrat değerlerinin altında şeker miktarı yazmıyor. 1 kaşık toz şeker mi içiyorum bilmek isterim. daha önceki sayfalarda da bahsedilmiş fakat cevap alınamamış. bu konuda yeni bilgisi olan var mı?

Göbek durumu nedir Kimsede yazmıyor gobegim cikti vs kas olarakmi kilo aldırıyor nedir

Göbek durumu nedir Kimsede yazmıyor gobegim cikti vs kas olarakmi kilo aldırıyor nedir

Biraz zayıf bir vucüdum vardı illaki yağ olarak da almışımdır bir kısmını fakat neredeyse hiçbir bölgede sarkma gevşeme yok diyebilirim. Aksine görüntümde epey düzelme olduğunu görebiliyorum. Spora ara vermiştim ve yeniden başladım muhtemelen ilk başlarda böyle hızlı değişimler belkide normaldir, bir bilgim yok.

Kullanımıma gelirsek, ürünü yaklaşık 5-6 haftada bitirdim. Haftanın neredeyse 5 günü antrenman yaptım. Bunların 1 günü yalnızca bacaktı. Ayrıca her hafta 3 antrenman gününde karın çalıştım. Aynaya baktığımda pek yağlanma görmüyorum. Hatta en sorunlu bölge olan karın bölgesinde kasların daha belirgin durumda olduğunu söyleyebilirim. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Deniyeceğim şuan elimde gain fast var yarısındayım şimdiden alıp köşeye koyacağım fakat çikolatalıdan bıktım :) Çileklinin tadı nasıl deniyen var mı

Back
Yukarı