Muay Thai dedi:
Bende bu urunu kullaniyorum ama kafamda bazi soru isaretleri var tabi. Kaliteli yerli mallarini hepimizin desteklemesi lazim sanirim bunda hemfikirizdir. Ama bu cesit urunlerin kalitesini nereden anlayacagiz onu bilemiyorum. Gulloglu baklavacisi degilki bu gidip fabrikalarini gezelim. Ayrica ulkemizin kanunlari ve yaptirimlari bazi konularda zayif kaliyor, yabanci forumlardan okuduguma gore amerikanlarinkide mesela zayif kaliyormus. Bir dahaki sefere Alman bir gainer denemek istiyorum veya BCN True-mass'i denemek istiyorum ama Turkiye'de bulabilir miyim onu bilmiyorum.
Ha birde Hardline urunlerini hangi doktorlar veya diyetisyenlerle isbirligi yaparak hazirliyorlar hangi laboratuarlarda, hangi testlerden gecmis sonuclari nelerdir? Bunlarla ilgili hicbir bilgi yok, bende bir kova satin alayim yazayim o zaman ustune su kadar protein su kadar creatin, aksini kim ispat edebilir. Sakin yanlis anlasilmasin Hardline degil yabanci urunlerdede boyle bir sorun var ayrica ben su an bir kutu progainer'in sonuna yaklastim, kilomda hafif bir fark oldu ama tabi kilomun artip artmadigi benim kafamdaki soru isaretleriyle alakali degil.
hardline, dileyen herkese fabrikanın dolum tesislerini gezdirebiliyor. aklında süphe olan varsa kavi gıda yı arayarak isteğini dile getirebilir.
çok ta memnun olurlar bu isteğinizden. yani bu konuda hiçbir şey araştırmazsanız, bu tip sorular hep takılacaktır kafanıza. benim de zamanında kafama takıldığı gibi. gidin, görün, rahatlayın
son olarakta, ürünlerin ambalajları konusunda benimde eleştirdiğim noktalar kesinlikle var. hiç avrupai değil ve hiçbir albeni si yok bence.
bu kadar emek verilip bir iş yapılıyorsa eğer, ambalajlar ve marka yazısının tasarımı daha iyi yapılmalıydı diye düşünüyorum hep :?
"ama benim için içeriği önemli" diye düşünerek tercih yapmak daha mantıklıdır herhalde. yani ben öyle yapıyorum en azından
170 gram progaineri 1 litre sütle karıştırıp öğünlere bölerseniz çok fazla faydasını görürsünüz.
yani sabah kahvaltı sonrası, öğle yemeği sonrası, ant. öncesi, ant. sonrası ve yatmadan önce bir su bardağı gibi. ben bu şekilde kullanarak fayda gördüm.
170 gramı tek seferde almak saçmalık. antreman öncesi 170 gr. progaineri ve sütü karıştırıp içtiğimde geçen 2 saatte hala karnımda şişlik oluyordu.
hangi ürün olursa olsun, ürünü doğru kullanmak lazım.
eline bir bar alıyorsun ve tek bildiğin onu indirip kaldırmak. rastgele kaldırırsan sonuç alamazsın. düzenli kaldırırsan güzel sonuç alırsın

ürün kullanmakta biraz buna benziyor kanımca..