Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Bu ürünün 4.5 kg çikolatalısından alıcam yarın inşallah ama olumsuz yorum yapanların yorumları biraz canımı sıktı, acaba bende onlar gibi başarısız bi sonuç alırmıyım diye açıkcası..Antremandan 1,1.5 saat önce kullancam umarım etkisini gösterir.

Bu ürünün 4.5 kg çikolatalısından alıcam yarın inşallah ama olumsuz yorum yapanların yorumları biraz canımı sıktı, acaba bende onlar gibi başarısız bi sonuç alırmıyım diye açıkcası..Antremandan 1,1.5 saat önce kullancam umarım etkisini gösterir.

Aman çikolatalısını almayın. Ben hem çilek, hem çikolatalı kullandım, çikolatalısı miğdenizi bulandırıyor bir müddet sonra ama çileklide öyle bir problem yok.

Merhabalar arkadaşlar. Daha önce bikaç soru sormuştum ürünle ilgili fakat pek işe yarar cevaplar alamadım. Ben de ürünü alıp kendim denemeye karar verdim , aldım ve kullanıyorum bugün ikinci günüm. Ay sonunda etkileri paylaşacağım benim gibi merakla etki bekleyen arkadaşlara fakat kullananlara da bir sorum olacak. Bir aylık body'ciyim , sabah kalkınca 102gram(3ölçek) antrenmandan sonra 102 gram(3ölçek) alıyorum ben. Bu şekilde bile içerken şişiriyor sanki. 10-15dkya geçiyor ama yine de şişiriyor. Birde ÇOK KÖPÜRÜYOR EN SONA KÖPÜĞÜ KALIP ONU İÇERKEN MİDEM BULANIR GİBİ OLUYOR sizde de böyle bir problem var mı ??? Son olarak shakere birazcık ''üzüm pekmezi'' katıyorum tadı mükemmel oluyor denemenizi tavsiye ederim :)
Saygılar sevgiler.
Bu ürünü shaker ile çok karıştırdığını düşünüyorum.4-5 kere karıştırmaya zaten kolayca toz eriyor fazla karıştırınca köpük olması çok normal.Birçok kişi şişkinlik yapıyor demiş;ürün soya ve süt proteinlerince zengin kompleks bir ürün kim içerse hafif de olsa şişkinlik yapar.Düşünsene sadece süt içince bile şişkinlik hissediyoruz böyle bir üründe de hayli hayli olur.

Bu ürünü shaker ile çok karıştırdığını düşünüyorum.4-5 kere karıştırmaya zaten kolayca toz eriyor fazla karıştırınca köpük olması çok normal.Birçok kişi şişkinlik yapıyor demiş;ürün soya ve süt proteinlerince zengin kompleks bir ürün kim içerse hafif de olsa şişkinlik yapar.Düşünsene sadece süt içince bile şişkinlik hissediyoruz böyle bir üründe de hayli hayli olur.

Tabi doğru söylüyorsun kardeş sütü bile çalkalayınca köpürüyor. Köpürme olayına çözüm buldum antrenmanın bitişine tahmini 15-20 dk kala gidip hazırlayıp bırakıyorum ant. bitince gelip bi güzel vuruyorum o zamana kadar köpük kalmıyo :p
Hayırlı geceler..

Aman çikolatalısını almayın. Ben hem çilek, hem çikolatalı kullandım, çikolatalısı miğdenizi bulandırıyor bir müddet sonra ama çileklide öyle bir problem yok.

yok ya bence çikolatasının tadı harika 4-5 dk de bitiriyorum 1 porsiyonu,abartmıyorum..

şişkinlik sorunu yaşıyorsanız shakeri çalkalamayın bence mikserle karıştırın ben ilk aldığım da karıştırarak kullandım çok pis şişkinlik yaptı ama sonraki günler mikserler karıştırdım öle bi sıkıntı yok şimdilik.

Yalnız bence şuanlık tek sorunu içerken boğazınıza tanecikler takılıo tam erimiyor mikserle karıştırmama rağmen..

Hard-Line Progainer kullanıyorum ve bugün içinden böyle çok ince bi ip gibi ama yumuşak değil plastik cinsinden bi şey çıktı.Böyle 3-4 cm uzunluğunda ama çok ince hafifde sert,yani bi anlam veremedim ilk defa kullanıyorum bi' supplement. Acaba sahtemi diye sormadan edemedim?

Ürünü internet üzerinden almadım böyle dünyaca ünlü kaliteli markaların satıldığı bi yer var ordan aldım yani sahte olmasına pek ihtimal veremiyorum açıkcası.Böle bi şeyin çıkması sizce normal mi?

Merhaba arkadaşlar,

Ben bu ürünün 2,5 KG'lik olanlarından kullandım spor salonuyla birlikte. Başlangıçta üstümle beraber 54.8 KG geliyordum.

Kutu bittiğinde tekrar ölçüldüm ve 57.2 KG almışım, ben de hemen 2.siparişimi verdim.

Yaklaşık 15 gün kadar idare etti beni 2,5 KG'liği. 15 Günde de 2,4 KG benim için çok iyi oldu.

Beslenme düzenime de öyle çok ahım şahım dikkat etmedim, sadece sabahları kahvaltı pek yapmazdım yapmaya dikkat ettim, aldığım ürünlerin karbonhidrat ve protein değerlerinin yüksek olmasına dikkat ettim.

Öğün aralarında ise fındık, fıstık yemeğe dikkat ettim. Spor günleri de biraz daha fazla beslenmeye dikkat ettim.

Sonuç olarak 15 günde 2,4 KG aldım.

2.Kutu bittiğinde tekrar yorum yapacağım.

Evet beyler benim ürün tam bitmedi ama yaklaşık 20 gündür kullanıyorum çok az kaldı bitmesine. Beslenmeme öğrenci halimle dikkat etmeye çalıştım işte bolbol makarna patates yumurta ton balığı fln yemeye çalıştım. Şuanki sonuç 68'den 72'ye. Ayrıca kaslarımda da belirginleşme oluyor yani demek istediğim yağ olarak almadım bu 4 kiloyu bildiğin sağlam 4 kilo..
Açıkçası çok memnun kaldım ben.

Merhaba Ben sporcu değilim.. ama oldukça zayıf biriyim... kilo almam laızm..:) ne kullanmamı önerirsiniz karbonhidratmı protein mi ya da şöyle diyeyim hangi ürünü tavsiye edersiniz.. yorumlar için şimdiden tşkler...

öncelikle iyi günler. Birkaç bişey sorucam hardline 4,5 kilo sipariş verdim bugün iyi geliceğine inanıyorum çünkü kimsenin önermediği bir ürün olan nanabolixi kullandım 2,5 kilolukuğunu ve başarılı oldu . şimdi bunu kullanıcam kick box yapıyorum ve fitness yapıyorum bana gün içinde nasıl kullanıcağım hakkında bilgi veren olursa sevinirim. p.tesi çarş. cuma kick box salı perş. günleri de fitnes yapıyorum kick box saatlerim 8-9,30 fitness saatlerim 17,00-18,00 saatleri arasında yardımcı olursanız sevinirim.

öncelikle iyi günler. Birkaç bişey sorucam hardline 4,5 kilo sipariş verdim bugün iyi geliceğine inanıyorum çünkü kimsenin önermediği bir ürün olan nanabolixi kullandım 2,5 kilolukuğunu ve başarılı oldu . şimdi bunu kullanıcam kick box yapıyorum ve fitness yapıyorum bana gün içinde nasıl kullanıcağım hakkında bilgi veren olursa sevinirim. p.tesi çarş. cuma kick box salı perş. günleri de fitnes yapıyorum kick box saatlerim 8-9,30 fitness saatlerim 17,00-18,00 saatleri arasında yardımcı olursanız sevinirim.

Antremanlarından yarım saat 1 saat kadar önce 2 ölçek yada 2 buçuk ölceği 300 ml süte karıştır iç. antremanlarından hemen sonrada yine aynı şekilde aynı ölçüde hazırla iç.ben öyle yapıyorum..Antremanın olmadığı günlerde de herhangi 2 öğününden sonra aynı ölçüde kullan en kısa sürede etkisini fazlasıyla görürsün.Tavsiye ederim bi porsiyonun hepsini birden almaktansa böyle almak daha faydalı ve mantıklı.

İyigünler Arkadaşlar..

Burdaki değerli ve bilgili abilerime bir sorum olucak. Fakat öncelikle kısa bir açıklama yapmam gerekiyor.
Bugün itibariyle Hardline Progainer 4.5 kg (çikolata) elime geçmiş bulunmaktadır.
Diplere doğru biraz karıştırınca içinde ölçek diye adlandırdıkları şeyi buldum. Bu şekilde söyleme gereği duydum çünkü ölçek demeye bin şahit ister. Üstünde hiç birşey yazmayan şeffaf ufak bir plastik silindir parçasını atmışlar içine o kadar. :) Dediğim gibi üzerinde hiç bir ibare olmadığı için bu ölçek ağzına kadar dolu olduğunda ne kadar geliyor diye merak ettim, ölçtüm ve içinden çıkan bu ölçekle bir kere alındığında 80-85 gram geliyor. Yani üstünde 5 ölçek = 170 gram yazıyor ama içinden çıkan ölçekle 170 gram 2 kerede oluyor aslında. Bu nasıl bi iş çözemedim. :)

Şimdi soruma gelicek olursam ben çok çok zor kilo alan biri olduğum için günde 2 porsiyon yani 340 gram kullanmayı düşünüyorum. Daha önceki sayfalarda 340 gramın (yani 2 porsiyonun) hep 10 ölçeğe denk geldiği söylenmiş ama bende 4 ölçeğe denk geliyor :)

Bu şekilde bile hesapladığımda tam 15 gün anca yetiyor zaten..

Bu açıdan kullanmaya başlamadan önce yardımınızı almak istedim. Önceki sayfalarda çoğu arkadaş ben 6 ölçek 10 ölçek falan kullanıyorum demiş. O on ölçek kullanan arkadaşlarda çıkan ölçek nasıldı çok merak ettim :)

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Ve son olarak nacizane bir tavsiyede bulunmak istedim. Ürünü kullanıp yorum yazan arkadaşlar ölçek gibi göreceli bir kavram yerine ne kadar kullandıklarını gram cinsinden yazarlarsa sanırım çok daha sağlıklı ve net olucaktır :)

Saygılarımla..
Şimdiden herkese teşekkür eder, Hayırlı Günler Dilerim.. :)

İyigünler Arkadaşlar..

Burdaki değerli ve bilgili abilerime bir sorum olucak. Fakat öncelikle kısa bir açıklama yapmam gerekiyor.
Bugün itibariyle Hardline Progainer 4.5 kg (çikolata) elime geçmiş bulunmaktadır.
Diplere doğru biraz karıştırınca içinde ölçek diye adlandırdıkları şeyi buldum. Bu şekilde söyleme gereği duydum çünkü ölçek demeye bin şahit ister. Üstünde hiç birşey yazmayan şeffaf ufak bir plastik silindir parçasını atmışlar içine o kadar. :) Dediğim gibi üzerinde hiç bir ibare olmadığı için bu ölçek ağzına kadar dolu olduğunda ne kadar geliyor diye merak ettim, ölçtüm ve içinden çıkan bu ölçekle bir kere alındığında 80-85 gram geliyor. Yani üstünde 5 ölçek = 170 gram yazıyor ama içinden çıkan ölçekle 170 gram 2 kerede oluyor aslında. Bu nasıl bi iş çözemedim. :)

Şimdi soruma gelicek olursam ben çok çok zor kilo alan biri olduğum için günde 2 porsiyon yani 340 gram kullanmayı düşünüyorum. Daha önceki sayfalarda 340 gramın (yani 2 porsiyonun) hep 10 ölçeğe denk geldiği söylenmiş ama bende 4 ölçeğe denk geliyor :)

Bu şekilde bile hesapladığımda tam 15 gün anca yetiyor zaten..

Bu açıdan kullanmaya başlamadan önce yardımınızı almak istedim. Önceki sayfalarda çoğu arkadaş ben 6 ölçek 10 ölçek falan kullanıyorum demiş. O on ölçek kullanan arkadaşlarda çıkan ölçek nasıldı çok merak ettim :)

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Ve son olarak nacizane bir tavsiyede bulunmak istedim. Ürünü kullanıp yorum yazan arkadaşlar ölçek gibi göreceli bir kavram yerine ne kadar kullandıklarını gram cinsinden yazarlarsa sanırım çok daha sağlıklı ve net olucaktır :)

Saygılarımla..
Şimdiden herkese teşekkür eder, Hayırlı Günler Dilerim.. :)

Benim 1.siparişimde ki ölçek geniş ve boyutu küçüktü.

Ama 2.siparişim de tıpkı sizde ki gibi ince uzun ölçek geldi. Hatta dediğiniz gibi ölçek demeye bin şahit ister. Ben de ilk siparişim de ki ölçeyi kullanmaya devam ettim.

Siz yine bir porsiyon da 170 Gram almaya dikkat edin.

Benim 1.siparişimde ki ölçek geniş ve boyutu küçüktü.

Ama 2.siparişim de tıpkı sizde ki gibi ince uzun ölçek geldi. Hatta dediğiniz gibi ölçek demeye bin şahit ister. Ben de ilk siparişim de ki ölçeyi kullanmaya devam ettim.

Siz yine bir porsiyon da 170 Gram almaya dikkat edin.

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Madem 2. siparişinizde sizdede aynı ölçek çıkmış sizede sormak isterim.. :)
Siz nasıl bi yol izlediniz kullanırken?
Yani dediğim gibi ben ölçtüm ve bu ölçekle bir kere alındığında 80-85 grama geliyor.. Yani iki kere alındığında bir porsiyona tekabül ediyor zaten. :)
Ve son olarak ben günde 2 porsiyon almak istiyorum. Yani 300 gram civarı. bu şekilde 15 gün gidecek bu ürün.
Sizce bi sakıncası olurmu? Çünkü çok çok zor kilo alan biriyim.

Tekrardan cevabınız için teşekkür ederim.
Hayırlı Günler Dilerim.. :)

Son düzenleme:
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Madem 2. siparişinizde sizdede aynı ölçek çıkmış sizede sormak isterim.. :)
Siz nasıl bi yol izlediniz kullanırken?
Yani dediğim gibi ben ölçtüm ve bu ölçekle bir kere alındığında 80-85 grama geliyor.. Yani iki kere alındığında bir porsiyona tekabül ediyor zaten. :)
Ve son olarak ben günde 2 porsiyon almak istiyorum. Yani 300 gram civarı. bu şekilde 15 gün gidecek bu ürün.
Sizce bi sakıncası olurmu? Çünkü çok çok zor kilo alan biriyim.

Tekrardan cevabınız için teşekkür ederim.
Hayırlı Günler Dilerim.. :)

Fazladan almanız hazımsızlık sorunu yaratıyor, ben de şu yolu izledim. Normal de 5 ölçek alınıyorsa, ben 3 ölçek sabah, 3 ölçek'de akşam almayı tercih ettim.

Yani toplamda 6 ölçek yaklaşık 190-220 grama felan geliyor.

Hem böyle hazımsızlık sorunu kalmıyor, hem de gerekli karbonhidratı vücuduma almış oluyorum.

Ben de çok zor kilo alan biriyim ama, bu dediğim yöntemle 1 ay da 5 kilo aldım.

Back
Yukarı