teşekkürler.Hardlinenın satış fiyatı zaten o.![]()
peki hangisini önerirsiniz bu iki markadan ? ve hardline sadece vanilya aromalı mı üretiyor bu ürünü ?
teşekkürler.Hardlinenın satış fiyatı zaten o.![]()
hayır 4 çeşiti var.Bende çikolatılısı mevcut.100 liraya aldım.Tanıdık body salon hocası varsa sen de bu fiyata alabilrisin.Sürekli alışveriş yapanların bayiliği olduğu için onlara gri listede yani bu fiyattan geliyor.Body hocam bana acıdı ve bu fiyata verditeşekkürler.
peki hangisini önerirsiniz bu iki markadan ? ve hardline sadece vanilya aromalı mı üretiyor bu ürünü ?
teşekkürler.
hayır 4 çeşiti var.Bende çikolatılısı mevcut.100 liraya aldım.Tanıdık body salon hocası varsa sen de bu fiyata alabilrisin.Sürekli alışveriş yapanların bayiliği olduğu için onlara gri listede yani bu fiyattan geliyor.Body hocam bana acıdı ve bu fiyata verdi![]()
teşekkürl ederim. başladığımdan beri 7 kilo aldım karında hiç azalma yok hatta biraz daha belirginleşti diyebiliriz.Karnımın sol tarafı iyi sadece sağ taraf berbat sol tarafdan böyle oval oval çıkıyo dışarı doğru çıkıntı oluyo sağ tarafta ise sıkınca yarısı içeri çöküyo baklavanın çökük oluyo ve dolayısı ile tam hatları belli olmuyo bu nedenle de bir alt seviyedeki baklava gözükmüyor.Biraz karışık oldu ama özet olarak bende 5 baklava var sağ alttaki üstteki biraz içeri çökük diye gözükmüor bunu nasıl düzelticem benBakın içerik olarak O.N üstün olabilir ama bide fiyat performans açısından bakalım olaya.Bizim İnsanımızın yabancı markalara her zaman zaafı vardırHardline gercektende kaliteli ürünler üretiyor fiyatıda gramajına göre son derece uygun.ama kalkıp bi true-mass la karsılastıramazsınız.Ama onun 4.5 kg fiyatına bi bakın. Kısacası yüksek kalite bi ürün ve çok pahalı değil ben şahsen öneririm.thums:
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:13 ----------
NOT:factory kardeşim ne güzel karnın var millet neler yapıyo çıkaramıyo gainerlar bulk(Hacim) yapmak isteyenler için idealsen şimdi o güzelim karnı yokmu edecen
Kıy paraya protein izolatı al keyfine bak yathums:
yok 7 kilonun 3 kilosunu normal yollardan aldım supplemente başlayalı beri 4 kilo aldım ama daha yarısı duruyor kutunun 7 kiloyu geçebilirim de belli olmaz.Supplementi almadan önce ishaldim.20 gün geçti hala ishalim süt ishalin geçmesini engelliyor kafayı yiycem supplement kullanmasam kilo alamıycam kullansam ishale devam.Bi hap var içiyosun ishali anında geçiriyo ama işte sürekli süt içtiğim için tekrar ishal oluyorum.Bugün içmiycem süt. geçerse kesin süt ishal yapıyor bende.ortak bişi sorcam 1 kutu da mı 7 kilo aldın ?
bence 4.5 kg lıktan al aldığında nasıl kullanılacağını hocan tarif eder sanırım.Ama yine de ben kendi kullanım şeklimi söyliyim.arkadaslar foruma yeni uye oldum urunle ilgili sorum olacak Hardline Nutrition Progainer 2500 grlıktan alacagım nasıl kullanmalıyım boyum 1.82cm kilom 60 ortalama beslenmeyle kac kilo alabilirim bodyde gidiyorum şimdiden teşekkurler
bence 4.5 kg lıktan al aldığında nasıl kullanılacağını hocan tarif eder sanırım.Ama yine de ben kendi kullanım şeklimi söyliyim.
Antreman günleri
-sabah 1 ölçek +100-150 ml arası süt ile
-antremandan önce 1 ölçek .. (devamını yazmıyorum artık)
-antrmandan sonra 1 ölçek
-yatmadan önce 1 ölçek
Off günler
-sabah 1 ölçek
-akşam 1 ölçek
Ben böyle kullanarak daha kutunun yarısında 4 kilo aldım ama sadece bununla değil tabi supplement kullandıkça kilo alma isteğim arttı ne bulduysam bastım karnıma acıkmayı beklemeden paso yedim en çok da pilav yedim.Şuan devam ediyorum kullanmaya bakalım toplamda kaç kilo alacaz..
Bu ürünü almak istiyorum ama 1-2 sorum olucak ıznınız olursa
1-Mesela ben bu urunu aldım ve bir mıktar kılo aldımm ve urun bıtti kazandıgım kıloyu kaybetmemem için suppl lere devam mı etmem gerekıyor..
2-4,5 kg olan bu urunu aldıgımızda ürün ne kadar vakıt sonra bıtıyor...
Yanıtlarsanız cok mutlu olurum....
İyi vg ler....
Kullanma mıktarı olarak nasıl kullandın pekı ne kadar gıttı urun yane..65 kiloydum sporla basladım bu ürünle suan 85 kiloyum