Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Arkadaslar protein tozu bende afedesiniz kabizlik yapti. Sizde de yapiyorsa " kusburnu marmelati " her sabah ac karnina 2 kasik yemenizi tavsiye ederim. Bir de 2 tane kuru kayisi + bol su.

Şuan ki konuyla belki pek alakası yok ama bu progainerin yanında hediye olarak verilen arginine ne için kullanılıyor ve nasıl kullanılıyor ? Bu konu hakkında bi yardımınızı istiyeceğim. Şimdiden Teşekkürler..

Arkadaslar bugun hocama bu gainer'i aldigimi soyledigimde neredeyse dovucekti. Bes para etmez, gereksiz ve besin degerlerinin cok dusuk olan bi gainer oldugunu soyledi. Bosu bosuna para vermissin kilo almana cok cok cok cok az yardimci olur dedi. Kafam karisti

dün aldım az öncede kullandım ben 250ml süt ve 2 çizgi ölçek attım içimi gayet rahat çilekli süt oldu bildiğimiz , sağlam kahvaltı bide bunu alınca baya şişirdi 1 saat sonra antremana giricem bakalım siz kaç ölçek kaç ml süt le alıyosunuz ?

Arkadaslar bugun hocama bu gainer'i aldigimi soyledigimde neredeyse dovucekti. Bes para etmez, gereksiz ve besin degerlerinin cok dusuk olan bi gainer oldugunu soyledi. Bosu bosuna para vermissin kilo almana cok cok cok cok az yardimci olur dedi. Kafam karisti
niye boşa olsun ya ben 1 kutudan 4.5 kilo aldım toplamda 2 kutu içtim 9 kilo aldım niye param boşa gitmedi yani.1 kutuda da 7-8 kilo alınca insanın bünyesi belki kaldrmayabilir çatlaklar oluşabilir.Ani kilo alıp verme sakat iş.

niye boşa olsun ya ben 1 kutudan 4.5 kilo aldım toplamda 2 kutu içtim 9 kilo aldım niye param boşa gitmedi yani.1 kutuda da 7-8 kilo alınca insanın bünyesi belki kaldrmayabilir çatlaklar oluşabilir.Ani kilo alıp verme sakat iş.

Hocanın sattığı başka ürün varsa ona bozulmuş da olabilir :p bak xfactory almış faydasını görmüş için rahat bir şekilde faydasını göreceğim diye düşünüp kullan thums:

Ani kilo alıp verme sakat dediğin gibi kalbi ve iç organları yorabilir ama zayıf bir insan spor yaparken alırsa 7-8 kilo(kilo dağılırsa orantılı bir şekilde omuzlara, göğüslere, bacaklara, kollara falan) çok da fazla çatlak oluşmaz sanırım.(bünyeye göre değişir gerçi) :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:55 ----------

dün aldım az öncede kullandım ben 250ml süt ve 2 çizgi ölçek attım içimi gayet rahat çilekli süt oldu bildiğimiz , sağlam kahvaltı bide bunu alınca baya şişirdi 1 saat sonra antremana giricem bakalım siz kaç ölçek kaç ml süt le alıyosunuz ?

Gainerlar da genelde 4-5 ölçek kullanın yazar kutunun üstünde ona göre kullanırsan en yüksek faydayı görürsün :)

böyle giderse bunu suyla içmem gerekecen , süt aşırı gaz yapıyo mideyi şişiriyo , sabah uyanınca alayım diyorum eskiden yediğim şeyin yarısını yedim , mide bulantısı şişkinlik de cabası , 400ml ye 4-5 ölçek atıyorum ant. 1 saat önce , ant hemen sonrada 300e 4-5 kaşık atıyorum yatmadan da 300 + 4-5 daha düzenli beslenin diyosunuzda bu kadar süt içen birinin iştahlı olabilmesi biraz mantıksız gibi geldi bana , ha diceksinki 200 ml ye 4-5 ölçek at o zamanda lapa gibi oluyo doğru düzgün karışmıyo ben yaparken çilekli süt kıvamında olmasına dikkat ediyorum , fazla cıvık veya fazla yoğun olunca iyice mide kalmıyo

progainer bitti bakalım kilolar düşecek mi hafif bir düşme var sanki :( 5 gün oldu biteli
kardeşim milletin kafasını karıştırıyorsun yahu ben yeni aldım bu üründen ve + olarak o.n serious mass aldım 2727 gr olanından. İlk mass bitirip daha sonra hardline progainer kullanacağım.
Düzenli beslenme ve bu ürünlerin takviyesi sonucu kilo aldıktan sonra geri kiloları verme gibi bir durumumuz mu olduğunu söylemeye çalışıyorsun? Saçmalık değil mi yahu çocuk olmayın.

ben bu ürünü kullandım çok başarılı 8 kilo aldım bunu bıraktıktan sonrada almaya dewam ettim çok memnun kaldım ben bu üründen herkesede tavsiye ederim

xfactory9025 adlı arkadaş üründen beni soğuttu aldığın kilo normal beslendiğin sürece gider mi yahu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:17 ----------

ben gainer kullandim 6 kilo aldim kaldim dahada alamiyorum kilo valla 81 kiloya demir attim daha gitmiyor yukari ama bunu bir birakinca hemen aldigin kilolari veriyorsun sanki bir gunde almis gibi gidiyor hepsi
bu doğru mu gerçekten? ne diye para veriyor o zaman millet buna lütfen açıklık getirin kafayı yicem ağzı olan konuşuyor

xfactory9025 adlı arkadaş üründen beni soğuttu aldığın kilo normal beslendiğin sürece gider mi yahu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:17 ----------

bu doğru mu gerçekten? ne diye para veriyor o zaman millet buna lütfen açıklık getirin kafayı yicem ağzı olan konuşuyor
saygılı olun biraz ne çocukluğu biz burda insanlara bilgi vermek amaçlı yazıyoruz.Niye soğutalım.Mantık olarak düşün bi.Günlük fazladan 900 kalori alarak besleniyorsun ve kilo alıyorsun o 900 kaloriyi kestin mi ne bekliyodun yine mi kilo alacaksın.Evet ben bıraktığım günden 4 gün sonra 1 kilo civarı düştüm ama baktım böyle olmuyor çok çok fazla yiyerek 2 kilo olarak geri aldım bunu 1 hafta içinde gainersiz.Şimdi aklıma geldikçe bişeler yiyorum ve kilo almaya daha hızlı devam ediyorum.Normal doyacak kadar yersen hızlı bir metabolizman varsa aldığın kilolar gider ama üstteki arkadaşın dediği gibi olmaz sanırım bi anda sönmezsin.Çünkü bu mucizevi bir ürün değil ki bir anda şişirmedi ki bir anda indirsin.Acıkmayı beklemeden yemek yemeye çalışırsan yine kilo alırsın.Ben şuan gainersiz devam ediyorum gainerde aldığım kilonun üstüne bile çıktım.Gainer bittiğinde 67 den 65.5 kiloya düşmüştüm şimdi 68 oldum.

Evet 1 ay önce aldığım KOVA az önce bitti. Antrenman günler sabah-akşam, öteki günler sabahları aldım. Her içişimde 5 ölçek + 500 gr YAĞLI süt vardı. Öğünlerimde de normal yedim hep, günde yaklaşk 3000-4000 kalori arası tükettim.

Ve toplam 1 kilo aldım,. 91 kiloydum 92 oldum. Boy 1.92

haftada 4 gün antrenman. Kendime göre nispeten ağır çalışıyorum ; benchpress 95 kg 7 tekrar, Omuzpress 70kg 8 tekrar, Legpress 230 kg x 10 tekrar gibi Barfiks geniş tutuş 11 tekrar vs. Dips'de belde 20 kg ile 12 tekrar gibi setlerim var. Genelde 3 set oluyor antr. 45 dk ile 1.15 arası değişiyor.

Ekstra aldığım jack3d, casein, amino, multi-vitamin. Arada kreatin ve normal whey protein falan.

95 kilo olamayacağım sanırım antrenman yaparak.

abicim içimi kararttın yahu biz 60 kilo civarıyız sen 90 ile yetinmiyorsun beterin beteri var
Evet 1 ay önce aldığım KOVA az önce bitti. Antrenman günler sabah-akşam, öteki günler sabahları aldım. Her içişimde 5 ölçek + 500 gr YAĞLI süt vardı. Öğünlerimde de normal yedim hep, günde yaklaşk 3000-4000 kalori arası tükettim.

Ve toplam 1 kilo aldım,. 91 kiloydum 92 oldum. Boy 1.92

haftada 4 gün antrenman. Kendime göre nispeten ağır çalışıyorum ; benchpress 95 kg 7 tekrar, Omuzpress 70kg 8 tekrar, Legpress 230 kg x 10 tekrar gibi Barfiks geniş tutuş 11 tekrar vs. Dips'de belde 20 kg ile 12 tekrar gibi setlerim var. Genelde 3 set oluyor antr. 45 dk ile 1.15 arası değişiyor.

Ekstra aldığım jack3d, casein, amino, multi-vitamin. Arada kreatin ve normal whey protein falan.

95 kilo olamayacağım sanırım antrenman yaparak.

İçim acımıyor ama fitness salonumdaki bağlantım sayesinde indirimli alıyorum hatta optimum 2.3 kg whey almak şu an fiyatlarla 50 lira falan daha pahalıya geliyor.

Porsiyon başına 45 gr soya/whey protein için oldukça ekonomik. İçindeki karb. + kreatini falan saymıyorum bile.

Ama insan 1 ayda kutu devinirce başka birşeyler görmek istiyor. Mayıs başı 1 tane daha 4,5 alırım herhalde. En azından tok tutuyor :P.

Back
Yukarı