Hocam ben 500ml'lik sute 2 olcek toz koyuyorum. Yanlis mi yapiyorum yoksa? Gun de 2 kere yapiyorum bunu, bi oglen arasi bir de yatmadan once. Toplam da 1kg sut, 4 olcek toz.arkadaşlar 500 ml ye üstünde yazan miktara göre 5 ölçek atılır.Ama ben toptan içmediğim için 100-150 ml arası bir miktara 1 ölçek atıyorum öyle içiyorum ilkte biraz kaşıkla karıştırıyorum sonra kapağı kapatıp çalkalıyorum
sütü çok koyuyorsun miden hemen şişer bişe yiyemezsin.Normalde 500 e 5 ölçek koyuluyo ama ben 150 ml ye 1 ölçek koyuyorum max 150 koyuyorum 1 ölçek için bazen 120 işte elimin ayarına göre.Güne 4 defa içiyorum antreman günleri 4x150 süt +4 ölçek parça parça içiyorum toptan değilHocam ben 500ml'lik sute 2 olcek toz koyuyorum. Yanlis mi yapiyorum yoksa? Gun de 2 kere yapiyorum bunu, bi oglen arasi bir de yatmadan once. Toplam da 1kg sut, 4 olcek toz.
500ml'e 5 ölçek he. Vay anasinisütü çok koyuyorsun miden hemen şişer bişe yiyemezsin.Normalde 500 e 5 ölçek koyuluyo ama ben 150 ml ye 1 ölçek koyuyorum max 150 koyuyorum 1 ölçek için bazen 120 işte elimin ayarına göre.Güne 4 defa içiyorum antreman günleri 4x150 süt +4 ölçek parça parça içiyorum toptan değil
Shaker'im yok ama cok guzel bi karistiricam var. Onceden whey kullaniyordum on da topaklama oluyordu. Bu gainer'da olmadi hic, toz halinde kaldi.
Hocam ban 500ml'lik sute 2 olcek koy demisti. Simdi 350ml'e 2 olcek mi koymam gerekiyor :s
25 dk mı ne yaptın ya ben 2 ölçek gainere 300 ml süt koyuyorum 2 dk çalkalayıp içiyorum ne toz var nede başka bişiHocam sana bi soru daha sorucam
Ben 500ml'e 2 olcek toz atiyorum ya, yaklasik 20-25 dakika bunu calkaliyorum. Icmeye kalktigim zaman agzimin icinde protein tozlari kaliyor. Bu Gainer'in bi ozelligi mi? Yoksa sut az geliyor da iyice cozulmuyor mu? Bir de boyle icmemin bi faydasi olur mu?