Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
tesekkurler Altıntop hemen bakıyorum....

Hocam tavsiye etti dedigine gore hocanızın elinde de bu ürünlerden mevcut :)

Ürün etkileri kişiye göre değişir. (genetik,beslenme,uyku v.s) ama cok daha kaliteli ürünler var piyasada..

Hardline ve Gainfast 3001 in birbirinden farkı yok. 2 ürün de 4.5 kglik şeker kutusu..

Maddi durumunuzu bilmiyorum ama karbonhidratın mantıgı yukleme (kalori) yapmaktır. Amaç 4.5 kg yi 5 ay kullanmak olmamalı..

p/s : Hemen her markayı kullandım..

www.supplementler.com
adresınden 4.5 kılouluk muzlu sparısını verdım nıyetım tabıkıde bu urunu 5 ay ıcınde değil sağlıklı ve en uyugun sekılde oldukca hızlı tuketmek ılk defa ınternetden alısverıs yaptım aklımda guvensızlık sorusu olusuyo ıster ıstemez ıns bı sorun olmaz artık kullanıp bır kac hafta sonrada yaradımı yaramadımı etkısını gorup baska bı urun ıcın tavsıye ısterız yada olumlu bı mjs atarak diğer arkdaslara faydalı oluruz ıns sıparısım guvenlı bı sekılde elıme ulasır....!!!!

Daha önce bir çok defa hardline progainer kullandım sonuncusunun aroması güzel değildi bir siteden Genrise markasının Dekstrin v-750 karbonhidrat tozunu almayı düşünüyorum 4500 gr 77 tl ye geliyor içeriğinde protein yok kilo almak için kullanıyorum marka olarak hardline ile karşılaştırırsak güvenilir mi nasıldır..

karbonun amacı aslında kilo almaktan daha çok işte spordan 2 saat önce alırsan daha uzun antreman çıkartırsın sonra alırsanda glikoz depoların dolar bunlar gainer değildir böyle ayda 3-5 kilo alamazsın..eğer böyle sadece karb. ürünleri istiyorsan nanobolix'in nanocarb var 2.3kg 65m ve hardline carbopure var 1kg poşet 25 1.5 kutu 45 m belki senin bulduğundan daha hesaplı değiller ama en azından güvenilebilir markalardır..

Arkadaşlar bu ürünün 4.5 kg olanını aldım.Yanlız içinden çıkan ölçekten 5 kere koyarsak 170 gr a denk mi oluyor?Ben tek ölçeğin 170 gr a denk geldiğini zannediyordum :)

bnm urunun ıcınde shakerle beraber geldı emre senıde dedığın gıbı olcek koyduğumda yada 2 tam olarak 170 e gelıyo gıbı kımı 5 tane koyman lzm dıyo dun gece bıraz forumda kı sayfaları okudum net bı cevap yok 2 olcek spordan oce 2 olcekde spordan sonra ve 2 olcekde kahvaltıda felan kullanıyım dıyorum buseferde bende şöle bı sorun oluyo af edersınız ama acayıp gaz yapıyo su ıle ıcıyım dıyorum ozamanda hıc bı tadı olmuyoo valla kulanım hakkında bı net fıkır söleye bılcek bı arkadas olursa menmun kalcam en hılzı ve en sağlıklı sekılde nası bıter bu 4.5 kılo gerekırse 15 gunde bıtsın farketmez bnm ıcın sımdıden saolun.....!!! emre sen kac kılosun kardes :)

Bu ürünün çikolatalısını kullandım. Tek cümleyle özetlemek gerekirse, adamlar gainer yapacağız diye şekeri basmışlar. Yağsız mağsız olmuyor valla. Kilo alırsınız, iyi alırsınız ama bende spor yapmama rağmen göbekte ve belde birikti. Kollarda bi fark yok, koca bi göbek ve belde yağ birikintisi oluştu.
Allah var kilo aldırıyor ama ben sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Hani her yemeğe oturduğunuzda 1.5 somun ekmek yemişsiniz gibi. Bence bu ürünü sadece aşırı zayıf, yağlanma ihtiyacı olanlar kullanmalı. Daha iyi durumdaysanız serious mass filan deneyin.

Bu ürünün çikolatalısını kullandım. Tek cümleyle özetlemek gerekirse, adamlar gainer yapacağız diye şekeri basmışlar. Yağsız mağsız olmuyor valla. Kilo alırsınız, iyi alırsınız ama bende spor yapmama rağmen göbekte ve belde birikti. Kollarda bi fark yok, koca bi göbek ve belde yağ birikintisi oluştu.
Allah var kilo aldırıyor ama ben sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Hani her yemeğe oturduğunuzda 1.5 somun ekmek yemişsiniz gibi. Bence bu ürünü sadece aşırı zayıf, yağlanma ihtiyacı olanlar kullanmalı. Daha iyi durumdaysanız serious mass filan deneyin.

Pazar günü bana hangi gainer ı alabilirim diye özel mesaj dan sormuştunuz,pazartesi de forumda seriuos mass aldığınızı yazdınız,bugünde progainer iyi olmadığını savunuyorsunuz,3 günde nasıl böyle bir bilgi sahibi oldunuz anlamış değilim,lütfen dayanağı olmayan yazılar yazmayın,ilk ve son uyarıdır!

bende bu urunu yenı aldım hocam 500 ml sute 3 olcek ekle dedı sasırdım acıkcası ama kılomun cok az oldugunu dusunursek 3 bıle az olabılır :) (45)

Ben 1 kiloluk paketinden yeni aldım. paketten ölçek çııkmıyor ama Üzerinde 170 gr =12 kaşık diye bir ibare var. 12 kaşık nasıl olur anlayamadım .......

Ayrıca shaker'a koyup süt ile çalkaladığımda o kadar çok köpürüyor ki içtikten sonra oturup kaşıkla köpükleri yemek zorunda kalıyorum. :/

12 yemek kaşığıdır muhtemelen.Köpürme bendede oluyor ama kaşıkla yiyecek kadar değil :).Ben günde toplam 170gr kullanıyorum 2 ölçek gündüz 3 ölçek akşam yatmaya yakın.Sende ölçek olmadığı için kaşıkla örnek vermişler.

Arkadaşlar 15.09.10 günü 4.5 kg aldığım ürün dün bitti.Tad kıvam konusunda hiçbir problem olmadı tadı güzeldi topak olmuyor.Kilo alma işine gelirsek çok dengesiz beslendim öğlen 2 de kahvaltı yaptım günde 5 olçek toz kullandım gvt ile 2 kilo aldım ama yağlanmamı oldu kas kütlemmi arttı bilmiyorum.Düzenli kullanımda faydalı olacağına inanıyorum bence güzel bi ürün.

Bugün bu ürünü aldım sanırım yarın ya da öteki gün elime geçer, bu ürünün yanında

Twinlab Amino Fuel Liquid 948 ml
150+ Multipower Power Pack XXL 60gr

bu ürünleri de aldım şimdi ben tiyatrocuyum boyum 192 ve kilom 73, çok önemli bir sinema filminde ocak ayında çekmlerine başlanılacak oynayacağım.

Yukardaki ürünleri hardline progainer ile kullanırsam ayda kaç kilo alırım sizce?

eğer 5 civarı kilo alırsam ay başına para sorun diil 4 -5 kutu bu ürünlerden bitirmek istiyorum.

Teşekkürler.

arkadaşlar bu ürünü kullananlar kullanmadan önceki ve kullandıktan sonraki kilolarını da yazabilirlermi ona göre bilgilendirmiş oluruz herkezi

arkadslar 4.5kg çikolatalı aldım. ve 1haftadır kullanmaktaym süt ve su ile. Yüzümde ufaktan sivilceler kabarıklar cıkmaya basladı. Bu normalmidr acaba yorumlarınızı bekliyorum teskkurler smdiden...

çoğu insanlarda yan etki yapabiliyor normaldir korkulcak birşey yok

Üründeki ölçek konusunda bir gariplik olduğunu düşünüyorum.
5 ölçek 170 gram diye belirtiliyor.
Yani 1 ölçek 34 grama denk geliyor.
Ancak daha önceki protein tozunun ölçeği ve universal nutrition gain fast 3001'in ölçeğiyle karşılaştırdığımda Hardline'ın ölçeği bariz büyük.
Protein tozunun 1 ölçeği 34 grama denk geldiğine göre Hardline'ın ölçeği 34 gramdan daha fazla.
Bu konuda fikri olan var mı?

Son düzenleme:
Back
Yukarı