Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
hardline bipro
universal amino 2700
ve nitrix veya nox3 almayı düşünüyorum ve bunun yanında birde bu hardline progaineri almayı dşünüyorum bunları nasıl kullanmalıyım sizce ?

birde bonatschi arkadaşımızın yağlı kilo ve bulk bir kütleye sahip olacağımızı söylemiş hardlineın kendi sitesinde bu ürün için kağsız kas kütlesi almanız için özel bir şekilde formule edilmiştir diye açıklaması var ben burda kullanan arkadaşlara sesleniyorum sizler özellikle üründen memnun kalanlar için söylüyorum sizler yağlı kilo mu aldınız yağsız mı birde kullanmadan önce kaç kg dınız ve kullandıktan sonra kaç kg oldunuz

birde bonatschi arkadaşımızın yağlı kilo ve bulk bir kütleye sahip olacağımızı söylemiş hardlineın kendi sitesinde bu ürün için kağsız kas kütlesi almanız için özel bir şekilde formule edilmiştir diye açıklaması var
Hardline sporcu besin destek ürünleri pazarladığı için, ürünlerini spor yapan bireylerin kullandıklarını varsayarak ürünlerinin avantajlarını sıralar.

Benim yukarda yapmış olduğum yorum spor yapmadan bu ürünü kullanarak kütle kazanmak isteyen üyeye cevaptır.
Dolayısıyla bu durumda ürünün belirttiği faydalar geçerli olmayacaktır.

Yağsız kütle kazanmanın tek yolu spor beslenme ve dinlenmeyi kombine etmekten geçer.
Yukarıdaki mesajımda da üstüne basa basa bunu vurguladım.

arkadaşım ben seni yanlış anlamışım kusura bakma

arkadaslar bende kullanıyorum su anda bu ürünü benim görüsüm normalin biraz üstünde deger olarak tek sorunu su tadı biraz kötü oluyor suyla içince ya sütle biraz daha iyi oluyor :)

Herkese selamlar. Bu ürünü ben de kullanıp düzenli bir kilo alma programına girmek istiyorum. 1.95 boya ve 87 kiloya sahibim, yalnız düzensiz beslenme ve çalışma koşulları nedeniyle son birkaç senedir göbek bölgesinde fazla yağlanma oldu. Amacım, göbek bölgesindeki yağları dağıtmak :)

Uzun zaman önce sporla ilgilenmiştim, son bir aydır tekrar başladım ve hoca bu ürünü önerdi. Merak ettiğim; bu ürün "dengeli" bir şekilde kilo almaya yardımcı olur mu, yoksa göbeğin üstüne ek katlar mı çıkarız? :)

Yani izlenecek yol; önce göbeği erit, sonra supplementer'a başla mı olmalı, bir yandan spor yap, dengeli beslen ve supplementer kullan, böylece hem göbekten kurtulursun hem de düzgün kilo alırsın mı olmalı?

Teşekkürler.

mehabalar öncelikle ben ürünü(4.5kg muzlu) kullanmadan önce 72 kiloydum boy 1.85 ti.Sanırsam 2 ay falan oldu düzgün bir diyetle ve sıkı çalışmayla(isteyen olursa diyetimi ve çalışma programımı verebilirim )82 kiloya yükseldim :) inanılmaz gibi dimi.Kendime özel elektronik tartı almıştım yani işi gayet ciddiye almıştım.Tartıda yazan kilo gözlerimin önüne geldiğinde vay be gerçekten çalışınca oluyomuş dedim.Aldığım bu kilonun büyük kısmını kas olarak aldığımı rahatça söyleyebilirim:P.Sizlere iyi çalışmalar no pain no gain:)

abi benim anlamadığım bu 5 ölçek(170 gr)'ı bir kerede mi alıcaz yoksa 1 gün içerisinde mi??biri buna açıklık getirsin herkes farklı bişey söylüyor...

abi benim anlamadığım bu 5 ölçek(170 gr)'ı bir kerede mi alıcaz yoksa 1 gün içerisinde mi??biri buna açıklık getirsin herkes farklı bişey söylüyor...

5 ölçek 170 gr 1 porsiyon oluyor. tamamını 1 kerede içmen mideni yorabilir.Önerilen içim şekli, 1 porsiyonu 2ye 3e bölerek öğünler arasında alman. istersen günde 2 porsiyon alabilirsin.

arkadaşlar bu üründen ben de almak istiyorum fakat sormak istediğim bişey var?

Gittigim salondan birkaç kişi bu ürünü proteinle desteklemem gerektigini söyledi kilo almam için.. sizce bu şartmı? yoksa sadece bu ürün yeterli olurmu doğru bir beslenme ve idman ile?

sıkıntılarımdan dolayı 4 kilo verdim ve moralim iyice bozulmaya başladı.. bu ürünü almam, akabinde de sizin tavsiyeleriniz bana moral olucaktır.. protein tozları oldukça pahalı geldi bana.. umarım şart deildir?

Son olarak sormak istedigim idmanlarımı gayet sert yapıyorum.. sizce günlük ne kadar kullanmam lazım detaylı bir biçimde açıklarsanız sevinirim..

arkadaşlar bu üründen ben de almak istiyorum fakat sormak istediğim bişey var?

Gittigim salondan birkaç kişi bu ürünü proteinle desteklemem gerektigini söyledi kilo almam için.. sizce bu şartmı? yoksa sadece bu ürün yeterli olurmu doğru bir beslenme ve idman ile?

sıkıntılarımdan dolayı 4 kilo verdim ve moralim iyice bozulmaya başladı.. bu ürünü almam, akabinde de sizin tavsiyeleriniz bana moral olucaktır.. protein tozları oldukça pahalı geldi bana.. umarım şart deildir?

Son olarak sormak istedigim idmanlarımı gayet sert yapıyorum.. sizce günlük ne kadar kullanmam lazım detaylı bir biçimde açıklarsanız sevinirim..
Proteinlerin ve karbonhidratların vücuttaki işlevleri bellidir.
Biri diğerinin önşartıdır diyemeyiz, sadece kütle kazanmak için protein alımı ve karbo alımı kaliteli idman ve dinlenmeyle uygun zamanlamalarla kombine edilmelidir.

Protein veya karbo alımını uygun olarak hedefiniz doğrultusunda almanın da birçok yolu vardır.
Ek besin kullanımı bunlardan sadece biridir.

Sonuçta çok temel bir konu.
Kütle kazanmak ile ilgili başlıkları okuyup temel sistematiği anlarsanız ek besinlerin hangi amaçlarla ne zaman kullanılmaları gerektiği konusunda fikir edinirsiniz.

Bu tarz dar ve yönlendirici yorumlar eksiktir.

Sorumla ilgilenmen ve cevaplaman beni sevindirdi.. Sanırım bu ürünü alıp karbonhidrat eksiğimi karşılıycam ve bununla birlikte de proteini doğal gıdalarımızdan alıcam..

Yardımcı olman ve bunu yaparkenki üslubundan dolayı teşekkür ederim bonatschi..

bu ürün ortalama kaç ay gitmektedir?

ürünü günde kaç porsiyon kullandığına göre değişir. eğer her gün, antrenmana git veya gitme, 1 porsiyonu tüketirsen 4,5 kg'lık kova 1 aydan daha kısa bir sürede biter. ama benim gibi sadece antrenman öncesi ve sonrası alırsın 2 ayı bulur bitmesi. tabi antrenman öncesi dediğim antrenmandan önceki öğünden sonra, yani hemen öncesinde değil. zira antrenmandan hemen önce alırsanız antrenman esnasında kusabilirsiniz.

ben de bu ürünle ilgili tecrübelerimi aktarayım size.
yaklaşık 3 ay önce kilo almak amacıyla spora başladım. 1.90 boyundayım ve 67 kiloydum. bu ürün, yediklerime daha fazla özen göstermem ve body building sayesinde şu an 77 kiloyum. yediklerime dikkat ederim dedim ama gerçekten iştahsız biriyimdir. yani 3 ayda 10 kilo almamın en büyük nedeni bence bu ürün. yalnız tek şikayetim göbek yapması. bilmiyorum, belki de benim programımda mekik olmaması bunda bir etkendir. zayıf olmama rağmen göbek yaptım ve bu beni rahatsız etmeye başladı. ürünü daha nadir almaya başladım. programıma mekik ekleyince daha sık kullanıcam.

kısacası ürünün kilo almadaki katkısı müthiş. ama göbek meselesi bir handikap.

ürünü bende kullanıyorum ve kilo alımına yardımcı oluyor burası kesin fakat kilonun yağ olarak alınması çok büyük bi olasılık bence.ürünün hemen hemen 3 kilosunu kullandım kilomda 4,5 kilo falan arttı fakat kendimden anladığım kadarıyla daha yağlı bi hale geldi ay sonunda yaptıracağım yağ-su oranı ölçümünden sonra ne kadar yağ almışım daha sağlıklı görebilirim.ancak bence belirli bir kiloya ulaşmış arkadaşlarımız gainer yerine protein tozu kullansalar hatta creatine alsalar çok daha etkili olur..örneğin benim gibi 1,71 boy 74 kilo olan birisi artık benim gibi gainer kullanmasın yoksa böyle yağlanırsınız :D bu da bana bir ders oldu ve artık protein tozu amino asit ve creatine üçlüsüne geri dönücem.herkese başarılar :)

ürünü bende kullanıyorum ve kilo alımına yardımcı oluyor burası kesin fakat kilonun yağ olarak alınması çok büyük bi olasılık bence.ürünün hemen hemen 3 kilosunu kullandım kilomda 4,5 kilo falan arttı fakat kendimden anladığım kadarıyla daha yağlı bi hale geldi ay sonunda yaptıracağım yağ-su oranı ölçümünden sonra ne kadar yağ almışım daha sağlıklı görebilirim.ancak bence belirli bir kiloya ulaşmış arkadaşlarımız gainer yerine protein tozu kullansalar hatta creatine alsalar çok daha etkili olur..örneğin benim gibi 1,71 boy 74 kilo olan birisi artık benim gibi gainer kullanmasın yoksa böyle yağlanırsınız :D bu da bana bir ders oldu ve artık protein tozu amino asit ve creatine üçlüsüne geri dönücem.herkese başarılar :)

ürünün tam olarak ne işe yaradığını arkadaş tam olarak anlatmış
gerçekten kilo aldırıyor ama aşırı şekilde yağlanıyorsunuz
yağlı bir vucuda sahip bir insanın kaçınması gereken bir ürün

Back
Yukarı