Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Selam arkadaşlar

Ben bu ürünü daha önce sporla beraber kullandım. Ancak şimdi okulum sebebiyle -mimarlık okuyorum- body salonuna yazılamıyorum.

ancak kilo almam şart!
53 kiloyum
boyum 1.80

acayip zayıfım.

bu ürünü spor yapmadan kullansam sorun olur mu acaba?
yağlanmışım yağlanmamışım açıkçası zerre umrumda değil.

yaz tatiline kadar spora yazılabileceğimi sanmıyorum.

ne dersiniz?? çok mu kötü olur spor yapmasam? yoksa en azından şöyle bi 60 kilo olana kadar spor yapmadan kullansam bu ürünü?

170 gramı 5'e mi böl dediler? Bunu kim dedi, çok merak ediyorum? Bu kadar da yanlış bilgi verilmez. 24 gram tozun ne yararı olacak, anlamış değilim. Günde 340 gram kullanacak bütçe kimde var bir de? Çok garip tavsiyeler bunlar, yanlış yönlendirmeyin kimseyi.
170 gramın fazla olması ve şeker yoğunluğu yüzünden tek ölçeği tek seferde içenler baş dönmesinden şikayetçi oluyordu. Antrenman öncesi ve sonrası 85'er gram önerenler var, yararını da görmüşler. Elinde başka supplement var mı, protein tozu gibi? Whey varsa antrenman öncesi ProGainer al; fakat yoksa ikiye bölersin. Whey olmadığı zamanlar Gainer'i antrenman sonrası tüketiyorum ben. Sana kalmış bir şey yani. ProGainer kullanmadım hiç, kullanan arkadaşlar daha iyi yönlendirecektir.

Azazel sanırım hesabı biraz yanlış yaptın çünkü 170 gr 5e bölündüğünde 34gr yapar.Kim demiş bunu demişsin,aç bak önceki sayfalarda yazmış bazı arkadaşlar.

Bide ne demek iistediğini anlayamadım tam olarak.Günlük 170 gr'ı 85-85 şeklinde antrenman öncesi ve sonrasında mı al dedin?
Bu durmda kahvaltı,öğle ve akşam yemekleri sonrasında alma diyorsun doğru mu anlamışım?

Bu arada şu an başka suplement kullanmıyorum.Duruma göre bunu bitirdiğimde kiloya hala ihtiyacım olursa bununla beraber whey protein kullanıcam.

Özür dilerim, yanlış hesaplamışım. Düşünmeden yazdım orayı, ayrıca bu bir supplement. Her öğüne destek verebilecek bir ürün değil. Ek gıda bu. Sanıyor musun 34 gramın o öğünü tamamlayıcı nitelik üstleneceğini? Her öğünü supplemente dayandıracak şekilde yiyorsan bence beslenme programını tekrardan gözden geçir.
34 gramın 20 gramı karbonhidrat desen, bunun da 5 gramı şeker olsa geriye kalan 15 gram karbonhidrat ortalama 60 kalori yapıyor. O da salona yürüyerek gidiyorsan işte 10-15 dakikalık yürüyüşünü karşılar. Ben sadece tavsiye ediyorum, birkaç kişi öyle kullandı diye bu onun doğru olduğunu göstermez. 85 gram antrenman öncesi ve 85 gram antrenman sonrası kullanan arkadaşlar vardı. 34 gram şeklinde kullanmaktan çok daha mantıklı. Bana soracak olursan sadece antrenman öncesi 120 gram civarı alırım ve antrenman sonrası da Whey tüketirim. Bütçen el vermiyorsa antrenman sonrası kullan sadece. Antrenman öncesinde iyi beslen.

Son düzenleme:
Selamlar 3 yıldır bu sporla uğraşıyorum yaş 21.Daha önce weider megamass2000 kullandım.Pro gainer ı yine hardline ın amino 9000 iyle kullanıyorum.idmandan 45 dk. önce 3-4 ölçek gainer ve 6-7 tablet amino,idmandan hemen sonra yine aynı ölçeklerde gainer ve amino.Ama gainerı bunun dışında da kafama göre öğün aralarına sıkıştırdım.Bir ayda 74 kilodan 83.5 kiloya çıktım.Tabi bunu yanında sıkı bir de beslenme programıyla.Fakat ne kadar çalkalarsam çalkalayayım yine tamamen karışmıyor.weider daki o yumuşak içim yok.Ama çileklisi weiderla tat olarak hemen hemen aynı. zam yapmışlar ben aldığımda 119 ytl di şimdi 146 civarı bişey sanırsam.hardline yine bütün ürünlerine zam yapmış.

Selamlar 3 yıldır bu sporla uğraşıyorum yaş 21.Daha önce weider megamass2000 kullandım.Pro gainer ı yine hardline ın amino 9000 iyle kullanıyorum.idmandan 45 dk. önce 3-4 ölçek gainer ve 6-7 tablet amino,idmandan hemen sonra yine aynı ölçeklerde gainer ve amino.Ama gainerı bunun dışında da kafama göre öğün aralarına sıkıştırdım.Bir ayda 74 kilodan 83.5 kiloya çıktım.Tabi bunu yanında sıkı bir de beslenme programıyla.Fakat ne kadar çalkalarsam çalkalayayım yine tamamen karışmıyor.weider daki o yumuşak içim yok.Ama çileklisi weiderla tat olarak hemen hemen aynı. zam yapmışlar ben aldığımda 119 ytl di şimdi 146 civarı bişey sanırsam.hardline yine bütün ürünlerine zam yapmış.
Karın bölgesinde yağlanma oldu mu peki dostum?

Yağlanma elbette bir derecede yapıyor. Bence bütün gainer larda var bu. Üzerlerinde yazan yağsız kas alımıda biraz yalan. Elbette kas alımı yapar ama yağsız zor.. Benim tecrübelerim bu yönde en azından.

Karın bölgesinde yağlanma oldu mu peki dostum?

Kollarda,omuzda,göğüste 3 er cm.lik gelişme kaydederken bel de 8 cm. ilerledim :D sen hesap et.tabi yağlanma oluyor,yağlanmadan kas kütlesi kazandırdığı gibi bir gerçek yok malesef.Ben zaten zayıftım boy 1,86 ıydı çok belli olmuyor bel. sadece toparladım biraz daha .

arkadaşlar, bu ürünün bel bölgesinde yağlanma yaptığı kaçınılmaz bir gerçek. ben de zayıf olmama rağmen göbek yaptım. açıkçası görüntüsünden çok rahatsızım. mekik çekmemin bi faydası olur mu göbeğimi eritmem için? sizce diğer bölgelerdeki (göğüs,omuz) kasların gelişimini yavaşlatır mı mekik? bu arada kilo almaya çalıştığımı da hatırlatayım.

Arkadaşlar bir önceki soruma yanıt gelmedi
ama başka bir sorum var.

ben günde 8 ölçek hard line pro gainer kullanıyorum. bu kadarını içebiliyorum zorluyor fazlası. öğüne bölemezsem tabi. (4+4 içiyorum)
bir tanıdıgım bana bir koli ENSURE +plus getirdi. bunların bir kutusu 300 kalori olan küçük kutularda böyle, içinde bayağı var. pahalı da bişey bedava geldi. ben bunlardan kullansam yanında hardline progainer'ın, bir zararı olur mu acaba? bir kutu içsem mesela günde?
300 kalori de ordan gelse?

bu arada boyum 1.80
54 kiloyum. 2 hafta önce 51.8 kiloydum hard line pro gainer'a başladım şuan 54 kiloyum.
ek olarak belirteyim.

ama cok pahalı bunun gibi uygun fiyatı olan bi ürün önerebilirmisiniz nitrofull supermass gainer gibi 5k g 100 ytl =)

önceden weider ürünleri kullanmış birisi olarak açıkçası kullanmadan önce çok çekindim ve sırf bu yüzden param boşa gitmesin diye 1 kglik olan poşetlerden aldım fakat şaşırtıcı derecede memnun kaldım ilk kullanımda dahi performansta ciddi anlamda artış yaşattı kilo alma ise bir kaç haftadan sonra başlıyor.kullanım sıklığım ise şu şekilde haftanin 3 günü antremanim var ve ürünü sadece antreman günleri kullaniyorum.antremandan 2 saat önce 6 yemek kaşığı yarım kilo süt ile.birde antremandan sonra aynı şekilde.kullandım şahsen memnun kaldim 4 kiloluk olanini alacağım merak edenler deneyebilir.

Arkadaşlar bir önceki soruma yanıt gelmedi
ama başka bir sorum var.

ben günde 8 ölçek hard line pro gainer kullanıyorum. bu kadarını içebiliyorum zorluyor fazlası. öğüne bölemezsem tabi. (4+4 içiyorum)
bir tanıdıgım bana bir koli ENSURE +plus getirdi. bunların bir kutusu 300 kalori olan küçük kutularda böyle, içinde bayağı var. pahalı da bişey bedava geldi. ben bunlardan kullansam yanında hardline progainer'ın, bir zararı olur mu acaba? bir kutu içsem mesela günde?
300 kalori de ordan gelse?

bu arada boyum 1.80
54 kiloyum. 2 hafta önce 51.8 kiloydum hard line pro gainer'a başladım şuan 54 kiloyum.
ek olarak belirteyim.

ensure dediğin şu bebek mamasi olanlar mi ? pediasure fln ? eğer oysa zarari olmaz kanımca fakat vücut faydalanabileceğinin dışındaki fazla miktarda maddeyi dışarı atar boş yere vücudunu ve organlarını yormuş olursun.

Arkadaşlar yeni bir soruyla karşınızdayım:)

Şimdi ben spor yapamıyorum ama bu ürünü kullanıyorum, 3 haftada 52 kilodan 56 kiloya çıktım.
şimdi böyle hızlı kilo almak beni biraz şüphelendiriyor, bu kilolar gerçek mi? yoksa bunu içmeyi bıraktığım an direk gidicek olan balon kilolar falan mı? şimdi 4 kilo aldım tabii görüntümde bişey değişmedi, normal değişmemesi ama 60 olduğumda ufaktan değişmesi gerekiyor bence? 8 kilo az değil yani. bana hiç değişecekmiş gibi (pantolonların daha fazla sıkması, kaburgaların daha az gözükmesi) gelmiyor:(

şu konuda beni aydınlatın arkadaşlar lütfen:(

ensure dediğin şu bebek mamasi olanlar mi ? pediasure fln ? eğer oysa zarari olmaz kanımca fakat vücut faydalanabileceğinin dışındaki fazla miktarda maddeyi dışarı atar boş yere vücudunu ve organlarını yormuş olursun.

cvp için teşekkürler zaten
bi kutu içtim baktım tadı, ağırlığı falan hard line pro gainerdan pek de farklı değil. ha bi kutu ensure içmişim ha yarım bardak daha gainer içmişim diye düşündüm:)

arkadaşlar benim pek bilgim yok bu konudada birşey soracağım.. Ben bu gainerı almayı düşünüyorum Hardline progainer 4.5kg luktan 68 kg yum.. bu ürünü 1 ay kullanmak istesem nasıl kullanabilirim ve yağ olarak değilde kas olarak kilo alırım değilmi.. ayrıca enerji veriyormu neleri war bu işlere yeni girdim terimleri pek anlamadıgım için yardm ederseniz sevinrm

Hardlinedan 2 adet 4,5 kutu bitirmiştim bende de işe yaradı ki piyasada hesap kitap yapınca kilo/fiyat olarak en uygunu hardline 4.5kg.
Ensuredan banada bi diyetisyen ücretsiz verdi hatta çok şaşırmıştım içeriğide oldukça güzel gözüküyordu hem protein hem karbonidrat vitamin ve omega yaglari bile vardı çok sevinmiştim ama pek bi esprisi olmadı malesef.

arkadaşlar benim pek bilgim yok bu konudada birşey soracağım.. Ben bu gainerı almayı düşünüyorum Hardline progainer 4.5kg luktan 68 kg yum.. bu ürünü 1 ay kullanmak istesem nasıl kullanabilirim ve yağ olarak değilde kas olarak kilo alırım değilmi.. ayrıca enerji veriyormu neleri war bu işlere yeni girdim terimleri pek anlamadıgım için yardm ederseniz sevinrm

Spor yapıp yapmayacağını belirtmemişsin yapmadan kas olarak gelirmi diye sormayacağını tahmin ediyorum???Kilo alma konusunda açtığım bir başlık var daha ilk mesajda bunu anlattım bi zahmet okursan cevap bulucaksın.Bende iyiden iyiye sormadan önce arayın araştırın şeklinde bir cümleyi imzama eklemeyi düşünüyorum çünkü insanları uyarmaktan hakikatten bıktım usandım artık.

Hardlinedan 2 adet 4,5 kutu bitirmiştim bende de işe yaradı ki piyasada hesap kitap yapınca kilo/fiyat olarak en uygunu hardline 4.5kg.
Ensuredan banada bi diyetisyen ücretsiz verdi hatta çok şaşırmıştım içeriğide oldukça güzel gözüküyordu hem protein hem karbonidrat vitamin ve omega yaglari bile vardı çok sevinmiştim ama pek bi esprisi olmadı malesef.

Spor yapıp yapmayacağını belirtmemişsin yapmadan kas olarak gelirmi diye sormayacağını tahmin ediyorum???Kilo alma konusunda açtığım bir başlık var daha ilk mesajda bunu anlattım bi zahmet okursan cevap bulucaksın.Bende iyiden iyiye sormadan önce arayın araştırın şeklinde bir cümleyi imzama eklemeyi düşünüyorum çünkü insanları uyarmaktan hakikatten bıktım usandım artık.

Yok tabiki spor yapıyorum hemde hergün çok ağır olmasa 1 gün çok ağır bi gün ağır diğer gün hafif gibi çalışıyorum.. Ben araştırdımda bulamadım pek bişey yoksa sormazdm ztn açıklarsan sevinirm..

Gainerdan olmasa bile beslenmene bağlı olarak yediğin yemeklerden illaki yağ alırsın tabi ne kadar alacağın seçtiğin yada yediğin yemeklere bağlı.Kalanıda tabiki kas olucaktır ki bunun miktarıda tabiki beslenmen,antreman çeşidin ve dinlenme oranına bağlı olarak değişmekte.3 ana konu üzerinede yine sayısız başlık var okursan herbirinde tavsiye edilenleri bulabilirsin.Aldığın yağı eritmek içinde kardio şart.

Selamlar

body deki 3. ayıma girdim.
boyum 1.75, Kilom Başlamadan önce 53 kg idi.
ilk ay hiç bir supplement kullanmadım.
İkinci ay Optimum whey kullandım
Şu an 59 kg olmuşum. (yani 2.5 ayda 6 kilo)

Fakat kilo aldığım pek belli olmuyor... pazularda arka kollarda göğüslerde omuzlarda kanatlarda gözle görülür artış var ama hala kaburgalarım sayılıyor, kemer deliğinde bi değişme yok.

"kas ile yağ" Aynı "1 kilo demir ile 1 kilo pamuk" gibi.

Bu yüzden 1-2 ay Gainer kullanmaya karar verdim.

"Optimum mass" yada "Muscletech mass" almayı düşünüyordum fakat amerikan pazarında bulamadım.

bende hardline aldım.

Antreman günleri:
sabah kahvaltıdan bir saat sonra 2 ölçek
antremandan önce 3 ölçek
antremandan sonra 3 ölçek
yatmadan önce 2 ölçek

Normal günler:
sabah kahvaltıdan bir saat sonra 2,5 ölçek
yatmadan önce 2,5 ölçek

bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. yani antreman günleri 10 ölçek normal günler 5 ölçek.

umarım sonucunu güzel bir şekilde yazarım buraya.

Bu Gainer'in içeriğindeki karbonhidratın ne kadarlık kısmı kompleks? İnsan Supplement Facts kısmına yazar, bu kadar vurdumduymazlık olmaz. Kafa anca ticarete basıyor, bilgilendirmeye gelince bir şey yok.

Back
Yukarı