Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
ben bu ürünü bitirdim 4.5 kg pek yaradıgını söyleyemem yazın kullanmıstım ama sizide yanıtlamak istemem pek kaliteli bulmadım ben, bünyeden bünyeye supllement fark edio sanırım ondanda kaynaklanmıs olabilir

1 haftadır kullanıyorum. iyi beslenme ile yaklaşık 1kg aldım- benim için çok iyi bir rakam. keske vanilyalı almasaydım. 1 porsiyonu gün içerisinde 4 parcaya bölüyorum. tadı pek iyi degil, sütle zor karısıyor.

bu ürün sayesinde daha önce 16 günde 3 kilo aldığımı söylemiştim tam bir ay sonunda ürünü bitirdim ve 5 kilo aldım toplamda..yıllardır kilo almayı beceremeyen birisi olarak bu ürün başarılı diyebilirim...

bu ürün çok iyi.ben ilk progainer o bitince gnc weight ganiner kullandım.5 ayda 15.5 kilo aldım.ama bana göre gnc daha iyi...
bu arada boyum 1.87
kilom 75.5kg(eski kilom 60:D) 5 ayda 13-14 kilo kas yaptım diyebilirim

ben bu urunu almayı düşünüyorum

boy:184
kilo:73
kol :34(soğuk)

ayrıca futbol oynuyorum hem klüpte hem okul takımında bilgisayar bölümü okuduğum için bütün gün hareketsizim sayılır. ne dersiniz fikriniz benim için çok önemli olacaktır

arkdaşlar ben almak istiorum daha öncedende yazdıım gibi fakat nasıl kullancam bunu günde kaça bölcem okulda var benim ve futbolda oynuorum futbol bi etki edermi kilo almama yazarsanız cvplarını memnun olurmmm

arkdaşlar ben almak istiorum daha öncedende yazdıım gibi fakat nasıl kullancam bunu günde kaça bölcem okulda var benim ve futbolda oynuorum futbol bi etki edermi kilo almama yazarsanız cvplarını memnun olurmmm

doğru kullanımda(beslenme ve antremanla) kesinlikle etki eder.antremandan önce ve sonra 3 ölcek progainerı 300ml sütle karıştırarak kullan.ben öle kullandım.5 ayda 15.5 kilo aldımthums:

slm mrb arkadaslar bende bady yapıyorum yaklaşık 1,5 ay falan oldu baslayalı.bir haftadır protein tozu kullanıyorum yalnız benım kafama takılan bu urunun bayat olup olmadığını nerden anlıyabiliriz paketin attımda o yuzden.bilen varmı bana yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba arkadaşlar ben de bu ürünün 1000 gr ya da 2.5 kiloluk paketinden almak istiyorum fakat forumda sipariş için tavsiye edilen siteler ***** şeklinde sansürlenmiş. daha önce sipariş verenler sürekli alışveriş yaptıkları güvenilir siteleri özelden yazarlarsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler..

kesinlikle kullanmamı söylüyorlar 17 yaşındayım daha ergenliği attımmı üzerimden bilmiyorum ama gelişmeye devam ediyorum faydalı olacağına inanıyorum ama kilom yerindemi sizce yoksa buna vereceğim parayı proteine mi versem
boy:184
kilo:73

(futbol oynuyorum)

Selam arkadaşlar bu ürün ile ilgili bir sorum olacak.

Kullanılışı üzerinde yazıyor ama tam olarak anlamadım. Şimdi 1 gün içinde 1 porsiyon diyor, 1 porsiyon derken içerisinden çıkan ölçeğin tamamen 5 kere dolusu 1 porsiyon mu(170gram diyor) ediyor?
ve 500 ml. süt diyor bu eğer 3 öğün kullanacaksak her öğün de 3 kere 500 ml. mi yoksa toplam 500 mü(bir gün içerisinde)?

Selam arkadaşlar bu ürün ile ilgili bir sorum olacak.

Kullanılışı üzerinde yazıyor ama tam olarak anlamadım. Şimdi 1 gün içinde 1 porsiyon diyor, 1 porsiyon derken içerisinden çıkan ölçeğin tamamen 5 kere dolusu 1 porsiyon mu(170gram diyor) ediyor?
ve 500 ml. süt diyor bu eğer 3 öğün kullanacaksak her öğün de 3 kere 500 ml. mi yoksa toplam 500 mü(bir gün içerisinde)?

İçerisinden çıkan ölçegin tam dolusu 30gr. kadar olmalı.Evet dedigin gibi gün içerisine böleceksin ben ögünlerden sonra ve gece yatmadan alıyorum.
500ml süt yazısına takılma, o tozun süte ideal karışması için verilen rakam.Sen süt miktarını kendin ayarlayabilirsin.Önemli olan tozun içinde karışması, topak topak yutmamaya calış topakların karışması için gerekli süt miktarını sen ayarla, gerekirse içtikçe ilave et.

Sorudur

Arkadaslar asagi yukari 2 aydir calisiyorum. 190cm 86kg'yum ve hocam bana hardline 4,5 kg weightgainer verdi. simdi hocama saygisizlik etmek istemedigim icin once sizin fikrinize basvurmak istedim. ben kg almak yerine kas yapmak istiyorum. urunun yardimi olur mu? yanlis bir secim midir? yardimlariniz icin tesekkurler.

boyuna göre kilon normal
weight gainer kullanmanın pek bi faydasını göreceğini sanmıyorum
ama aldıysan eğer antenmandan 2 saat önce yarım porsiyon enerji için alabilirsin
fazlası sana yağ olarak geri dönecektir
amino asit ya da wheyprotein almanı tavsiye ederim

hiç almasan daha iyi aslında suplement için 2 ay çok erken bi altı ay geçsin
baktın istediğini elde edemiyorsun o zaman kullanırsın boşu boşuna para verme bence
benim gibi kilo almaya çalışıyorsan ya da iyi beslenemiyorsan al derim ama senin boy ve kilon orantılı
istikrarlı bir şekilde çalıştıktan sonra suplementsiz de güzel bir vucut yapabilirsin

Arkadaslar asagi yukari 2 aydir calisiyorum. 190cm 86kg'yum ve hocam bana hardline 4,5 kg weightgainer verdi. simdi hocama saygisizlik etmek istemedigim icin once sizin fikrinize basvurmak istedim. ben kg almak yerine kas yapmak istiyorum. urunun yardimi olur mu? yanlis bir secim midir? yardimlariniz icin tesekkurler.
başlığını bu başlığa ekledim..arama yapmadan başlık açmayalım..

selam,

4 aydır bu sporu yapıyorum, boyum 1,90 kilom 77...

ben de bu ürünü memnuniyetle kullananlardan biriyim. önümüzdeki hafta üçüncü 4,5 kg'lık kovamı sipariş edeceğim. yalnız, forumda gezerken glutamin denen birşey duydum. antrenmandan hemen sonra kas yıkımını önlemek için alınıyormuş. acaba bu ürünle birlikte glutamin de sipariş etmemin bir yararı ya da zararı olur mu? sizin hardline ile birlikte aldığınız başka supplement var mı?

selam,

4 aydır bu sporu yapıyorum, boyum 1,90 kilom 77...

ben de bu ürünü memnuniyetle kullananlardan biriyim. önümüzdeki hafta üçüncü 4,5 kg'lık kovamı sipariş edeceğim. yalnız, forumda gezerken glutamin denen birşey duydum. antrenmandan hemen sonra kas yıkımını önlemek için alınıyormuş. acaba bu ürünle birlikte glutamin de sipariş etmemin bir yararı ya da zararı olur mu? sizin hardline ile birlikte aldığınız başka supplement var mı?

Bir zararı olmaz; fakat Glutamine ülkemizde pahalı bir ürün. Dolayısıyla Gainer ile değil de Creatin+Whey ile kombine etmeni öneririm. Ayrıca 3. kutuyu da kullandığında 4. kutuya geçme, Whey ürününe dön artık. Sadece Gainer ile çok fazla yol alamazsın. Bütçem iyi diyorsan ve kullanmak istiyorsan da bu kutun bitince Gainer aldığında yanına bir de Whey al. Antrenman öncesi Gainer'i tüket, sonrasın da Whey al. Gainer kas yapılanmasında Whey ile karşılaştırılamaz. Whey daha üstün. Ne kadar zamandır yapıyorsun bu sporu bilmiyorum ama Creatin+Whey+Glutamine kombinesini belli bir seviyeye geldiğinde mutlaka dene. Gözle görülür ölçü alıyorsun 2-3 ay içerisinde.

Ürün bugün elime geçti,ilk defa supplement kullanıcam. kilom:73 , boyum:1.87 yani en az 10 kiloya ihtiyacım var. Baştan sona bütün yazıları okudum ama kimisi günde 1 porsiyon(170 gr)ı 5'e bölerek kulan diyor,kimisi de 2 porsiyonu(340 gr)ı 5e böl kullan diyor.

Hangisini uygulayayım? kafam karıştı..

Bir de yanında 2 tane hediye geldi Omega 3 ve Ginko Biloba. Bunları da kullanmamı tavsiye edermisiniz ,öyleyse nasıl kullanmalıyım?

şimdiden teşekkürler

bu arada 4 aydır body yapıyorum,66 kilo idim başladığımda.

Son düzenleme:
170 gramı 5'e mi böl dediler? Bunu kim dedi, çok merak ediyorum? Bu kadar da yanlış bilgi verilmez. 24 gram tozun ne yararı olacak, anlamış değilim. Günde 340 gram kullanacak bütçe kimde var bir de? Çok garip tavsiyeler bunlar, yanlış yönlendirmeyin kimseyi.
170 gramın fazla olması ve şeker yoğunluğu yüzünden tek ölçeği tek seferde içenler baş dönmesinden şikayetçi oluyordu. Antrenman öncesi ve sonrası 85'er gram önerenler var, yararını da görmüşler. Elinde başka supplement var mı, protein tozu gibi? Whey varsa antrenman öncesi ProGainer al; fakat yoksa ikiye bölersin. Whey olmadığı zamanlar Gainer'i antrenman sonrası tüketiyorum ben. Sana kalmış bir şey yani. ProGainer kullanmadım hiç, kullanan arkadaşlar daha iyi yönlendirecektir.

Back
Yukarı