Only Rocky
Üye
ben bu ürünü bitirdim 4.5 kg pek yaradıgını söyleyemem yazın kullanmıstım ama sizide yanıtlamak istemem pek kaliteli bulmadım ben, bünyeden bünyeye supllement fark edio sanırım ondanda kaynaklanmıs olabilir
arkdaşlar ben almak istiorum daha öncedende yazdıım gibi fakat nasıl kullancam bunu günde kaça bölcem okulda var benim ve futbolda oynuorum futbol bi etki edermi kilo almama yazarsanız cvplarını memnun olurmmm
doğru kullanımda(beslenme ve antremanla) kesinlikle etki eder.antremandan önce ve sonra 3 ölcek progainerı 300ml sütle karıştırarak kullan.ben öle kullandım.5 ayda 15.5 kilo aldımthums:
Selam arkadaşlar bu ürün ile ilgili bir sorum olacak.
Kullanılışı üzerinde yazıyor ama tam olarak anlamadım. Şimdi 1 gün içinde 1 porsiyon diyor, 1 porsiyon derken içerisinden çıkan ölçeğin tamamen 5 kere dolusu 1 porsiyon mu(170gram diyor) ediyor?
ve 500 ml. süt diyor bu eğer 3 öğün kullanacaksak her öğün de 3 kere 500 ml. mi yoksa toplam 500 mü(bir gün içerisinde)?
başlığını bu başlığa ekledim..arama yapmadan başlık açmayalım..Arkadaslar asagi yukari 2 aydir calisiyorum. 190cm 86kg'yum ve hocam bana hardline 4,5 kg weightgainer verdi. simdi hocama saygisizlik etmek istemedigim icin once sizin fikrinize basvurmak istedim. ben kg almak yerine kas yapmak istiyorum. urunun yardimi olur mu? yanlis bir secim midir? yardimlariniz icin tesekkurler.
selam,
4 aydır bu sporu yapıyorum, boyum 1,90 kilom 77...
ben de bu ürünü memnuniyetle kullananlardan biriyim. önümüzdeki hafta üçüncü 4,5 kg'lık kovamı sipariş edeceğim. yalnız, forumda gezerken glutamin denen birşey duydum. antrenmandan hemen sonra kas yıkımını önlemek için alınıyormuş. acaba bu ürünle birlikte glutamin de sipariş etmemin bir yararı ya da zararı olur mu? sizin hardline ile birlikte aldığınız başka supplement var mı?