Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
beylerr bende progainer 1k.g var bunun hardline fiyat olarak uygun geldi ben amino acid kullanıorum ultimatie 1500 bitmek üzere 68 kiloyum .. 1.80 boy okadar kötü durmuo ama biraz şişmek için kilo almam şart progainer almayı düşünüyorum hardlinenin 1kg işe yararmı pekyy:S haftada 3.4 kez antreman yapıorm ...

ya şimdi bunu hemen öğünlerden sonra almakmı gerek yoksa yemekten 1-2 saat sonra alsakta olurmu?

öğünden hemen sonra al ki iştahın kesilmesin.. gainer normal yemeğini aksattırımamalı!

@ 3gen17 ; bence almışken hardline ın 4,5 kilosunu al bir kilonun pek birşey farkettireceğini sanmıyorum. antremanlardan önce ve hemen sonra birer ölçek içersen büyük faydasını görürsün..

tekrar merhaba abiler,
bu ürün bugün geldi bana(2,5 kg ını aldım)
2 ölçek+300ml süt ile şöyle bir başladım,2 saat geçti içmemin üzerinden ve şu an inanılmaz bir mide bulantısı çekiyorum :(:o
içerken de biraz zorlandım zaten(bu arada ürün çikolatalı)

hemen yemeğin üstüne içtim ondan mı acaba :(
(not:yemekte kızarmış tavuk yemiştim.100-150gram kadar)

bir de bi şişkinlik var midemde :(

cevap bekliyorum,teşekkür ederim...

bir de bu bende halsizlik yapıyor sanırım :D
şu an salona gidemiyorum,haftaya başlıyacağım.
cevap bekliyorum,bu yaşadıklarım normal mi ?

içtikten sonra eğer çok zorlamamışsam kendimi hiç mide bulantım olmadı. normalde bir porsiyonu yarım kilo süte 5 ölçek koyarak yapardım. bunu da bir dikişte içerdim. afedersiniz ilk geğirmeye kadar bir basınç hisseder, 5 dk sonra da gazdan kurtulup rahatlardım.
yalnız iki kez yemekten hemen sonra içince mide kaldırmamış, çıkarmıştım. neden bir dikişte derseniz artık hergün aynı tat gerçekten can sıkıcı olmaya başlamıştı, bir dikişte bitirip hemen ağzımı yıkıyrdum artık.

halsizlik hiç başıma gelmedi, ama mideye ani bir yüklenme oluyor sonuçta, kimisinde böyle bir etki yaratabilir belkide.

son zamanlarda göbekte yağlanma hissettiğim için şimdilik gaineri bıraktım.

bence bir iki hafta dene duruma göre devam et ya da etme.
bir de süt de şişkinlik yapar, midendeki ağırlığın sebebi bu da olabilir. istersen laktaz süt ile bir dene. ben kilo almak için hep yağlı süt kullandım.

kullanımına bağlı.
mesela pakette günde 2 porsiyon(1 porsiyonda 170 gram toz var)tüketebilirsiniz diyor.
böyle olursa günde 340 gram yani 13.,5 gün falan yeter,tabi bu şekilde kullanırsan...

bende basketbol oynuyorum 5ölçek 1litre süt gunde 4e böldüm çift idman antramandan 1saat önce bide hemen sonra almaya başladım cok fazla mide bulantısı yapıo ama 1 haftada etkisini gördüm iyi beslenme ile 3kilo aldım

selam arkadaşlar hardline progainer ile hardline whey protein arasındaki fark nedir ? ben 2sinide protein tozu olarak biliyordm ama progainer kilo aldırıcı diye geçiyo diğeri ise protein tozu bn 7 aydır bb yapıyorm sizce gainer mi yoksa protein mi almalıyım ? ? ? [ futbol oynadığım için hareketlerimi kısıtlayacak kadar şişkin bi vct istemiyorum plaj vücudu denen tipte olsam yeter

selam arkadaşlar hardline progainer ile hardline whey protein arasındaki fark nedir ? ben 2sinide protein tozu olarak biliyordm ama progainer kilo aldırıcı diye geçiyo diğeri ise protein tozu bn 7 aydır bb yapıyorm sizce gainer mi yoksa protein mi almalıyım ? ? ? [ futbol oynadığım için hareketlerimi kısıtlayacak kadar şişkin bi vct istemiyorum plaj vücudu denen tipte olsam yeter

günlük besin alımlarınızdan hangisinde eksiklik varsa onu tamamlayınız..ama genelde protein eksik kaldığı için whey protein alabilirsiniz..

yaa ben tüketemiyorum sütle falan,tadı iğrenç...
napcam nasıl tüketcem yaa :(
bana öyle bir karışım söyleyinki gainer ın tadını almayayım :(
içine ne atayım nasıl yapayım :(
lütfen yardım :(
not:ürün çikolatalı

ben bu ürünü yeterli beslenemediğim dönemlerde antremandan önce enerji verici olarak kullanmayı düşünüyorum, bu gainerde şeker fazlamı? eğer fazlaysa benim için çok faydası olmaz.

ben bugün bu ürünün siparişini verdim. 177 boy..kilom 70..
Sunu sormak ıstıyorum. Buyuk bolum spor dan once demıs ama ben genelde kahvaltı dan sonra spor a gidiyorum ve gitmeden 1 saat önce animal pak kullanıyorum. Bıde 2 yemek kasıgı bunu kullansam karnım davul gıbı olmazmı? spor dan sonra ve dıger ogunlere bolsem daha mı ıyı olur acaba?

alım öğünlerinden birini gece yatmadan önce yaparsan kilo alımında etkili olur.antrenmanı ise kahvaltı ile arasında en azından 1,5 saat olacak şekilde ayarlamalısın.

Gece yatmadan önce kilo alırsın evet; fakat yağlanırsın orası ayrı. Ayrıca içeriğindeki şeker-kompleks şeker oranını ne hikmetse yazmamışlar. Bundan ben şunu anlıyorum ki içeriğinin büyük bir kısmı şekerden meydana geliyor. Şeker tozuna gidip de 110 ytl bayılmak bana çok saçma geliyor. Amacınız kompleks şekerse Carbopure alabilirsiniz. 110 ytl vermek yerine 4 adet poşet ürünü alırsanız elinizde ortalama 4kg kompleks şeker oluyor.

http://www.gym - center.com/multipower/weightgain.htm (Nature's Best Perfect Weight Gain Formula)
İçeriğine bak istersen Overlord, özellikle şeker. 5 kutu kullanmıştım zamanında bundan, çok faydasını gördüm ben. Başkaları ne şekilde kullanıp, nasıl fayda gördüler bilmiyorum ama. Özellikle 100 gram analizi bence gayet güzel rakamlar veriyor.
Not: Site isminde arada boşluklar yok, ben yazarken sansürlerdi de. Onu kopyala-yapıştır sonra gir ve bak :)

Son düzenleme:
kilo almakta son noktaya gelinmiş ise sanırım kullanıcı gece alımı yuzunden yağlanacağını kabullenıyordur.gündüz yapılan alımlarda da yağlanma olur.yeterki üzerinde yazan şekilde kullan.

Orası öyle tabiki hocam; fakat gece yatmadan önce alınan şekerin büyüme hormonuna olumsuz etkisini de unutmamak gerekir. Şahsen yağlanmak için yatmadan önce makarna, pirinç yiyin. Neden o kadar para ödüyorsunuz Gainer'lara :)

Back
Yukarı