Ciddimisin?Arkadaşlar baslık acamadıgım ıcın burda sormak durumunda kaldım galiba kımsenın bu urun hakkında bı bılgısı yok.Hardline ProGainer 4,5 kg başlığındasın...
bu tür ürün satan firmaların bu gibi ufak hediyeler yollaması lazım benim aldığım site bana yollamıyor bırakmayı düşünüyorum o siteyi sırf bu yüzden ama , ürünlerinin sahte olmadığına emin olduğum için alışveriş yapıyorum
17 yaşın zararı olacagını sanmıyorum. Bodyforumtr ye ropörtaj veren Ahmet Enünlü de konuşmasında 16 yaşında spora başladığını söylemiş. Şuan saçları beyaz tam yaşını bilmiyorumalalı 3 gün oldu tadı çok güzel.fakat kafama takılan birşey var. 17 yaşındayım 48 kiloyum kilo almak istiyorum bodye başladım.bunun bir zararı varmıdır.ilerde falan bir zararı olurmu anabolic katkı falan varmıdır acaba?
Aldık bakalım. 2.5 kiloluk 1 porsiyonun kaç kaçık yaptığını hala bulamadım evde hassas tartı yokki bakalım.
sabah kalkinca 1 bardak süte 3 yemek kaşığı idmandan önce idmandan sonra bide yatarken 12 kaşık yani 1 günde yeterli olurmu
yani normal değeri merak ediyorum.