Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
bu tür ürün satan firmaların bu gibi ufak hediyeler yollaması lazım benim aldığım site bana yollamıyor bırakmayı düşünüyorum o siteyi sırf bu yüzden ama , ürünlerinin sahte olmadığına emin olduğum için alışveriş yapıyorum

merhaba arkadaşlar, bu üründen 1 kutu 4,5 kg lık çileklisini bitirdim ve sadece spor yaptıktan hemen sonra 150 gr civarında tam yağlı sütle kullandım.2 ay civarı bi sürede bitirdm kutuyu.düzgün beslenmeyle beraber etkisi gerçekten fazla.shakerde çalkalanırmı bilmiyorm hiç denemedim.mikserle kolay bi şekilde karışıyor.antreman peşine karbonhidrat ve protein ihtiyacınız için ideal bir ürün bence.bu aylarda kullanmakta yarar var az da olsa bi yağlanmaya sebep oluyor.

bu tür ürün satan firmaların bu gibi ufak hediyeler yollaması lazım benim aldığım site bana yollamıyor bırakmayı düşünüyorum o siteyi sırf bu yüzden ama , ürünlerinin sahte olmadığına emin olduğum için alışveriş yapıyorum

gönderilen ürün de ne acayipmiş yaw.başka renk yokmuş giibi:D çok berbat bi hediye ..
sipariş verirken ya başka modelini isteiyni yada hiç almayın bence..

sadece o modeli veriyolar malesef. bende iki tane oldu bile, takım düzüyorum.
renk hakikaten iğrenç, salonda giyecek kadar cesur değilim, ama evde giymek için çok ideal :)

hediye diye elinde kalan parçaları vermeleri sadce bizim türk firmalarında görülen bişe..;nese....

bu ürünü alop optimum pro tozuyla karıştırarak içmeyi düşünüyorum ama sağlık açısından bazı korkularım var..
pro tozundan korkum yok ama gainer nede olsa metobolizmayı zorlayan bişey kullanıcılarından bu konuda tavsiye bekliyorum...

Selam arkadaşlar. Bende ürünü bugün kullanmaya başladım. Amacım 77-78 kilo olmak.
Şuan 67 kiloyum ve boyum 1.84cm

yazılan bütün postları okudum.farklı arkadaşlar farklı şekillerde kullanmışlar.
Bende günde 1 lt süte 6 ölçek(yaklaşık 200gr) koyup, kahvaltıdan sonra, öğlen yemekten sonra, antremandan önce ve sonra, Son olarakta yatmadan hemen önce 5 seferde kullanmaya karar verdim.
Umarım yararını görürüm. Kullandıkça sizide bilgilendiricem.

kilo almak için günde 6 ölçek yetersiz gibi duruyor. günde 10 ölçek kullanıyorum, 1,5 kova 4,5kglık progainer ile yaklaşık 6 kilo kadar aldım ki bu benim gibi bir müzmin zayıf için göz yaşartıcı bir gelişme. tabi antremanları kesinlikle aksatmamak şart.

gainerin bünyeyi zorlayıcı etkisinden bahsedilmiş, nedir bu zorlayıcı etkiler, daha önce forumda hiç rastlamadım?

Bende forumda bazı kişilerden duydum ce gayet mantıklı geldi..
sonuçta kilo alma olayıı..bende çok bilmiyorum yani kimseyi aldatmış olmim...

bi anektod vereym;
ürünün açıldıktan sonra bayatlama süresi ne kadardır diye hardline'la iletişime geçtim; mail üzerinden gelen cevap; 4-5 ay kadar sonrasına dek serin ortamda,kullanım sırası dışında ağzı tam olarak kapalı durumda dahi bayatlanma tespit edilmemiş.ağzı açılmadan dayanma süresi ise skt kutunun üzerinde.

2.5 kiloluk kullandım. 2 haftada 2-2.5 kg arası aldım. bu benim için büyük bi olay. en kısa zamanda 4.5 kg lık pro-gainer ile 3.5kg lık whey protein alıp harmanlayıp kullanmayı düşünüyorum.

alalı 3 gün oldu tadı çok güzel.fakat kafama takılan birşey var. 17 yaşındayım 48 kiloyum kilo almak istiyorum bodye başladım.bunun bir zararı varmıdır.ilerde falan bir zararı olurmu anabolic katkı falan varmıdır acaba?birde sabah 2 ölçek toz bodyden sonra 2 ölçek toz yatmadan önce 2 ölçek toz 500ml. süte karıştırıp içiyorum.normalmi bu?

bir süredir optimum whey ile beraber kullanıyorum. son zamanlarda hafiften göbek oluşmaya başladı ben de günlük 10 ölçekten 5 e düştüm.
bir yıl önce o göbek için neler vermezdim ayrı konu, insanoğlu yetinmek bilmiyor işte :)

alalı 3 gün oldu tadı çok güzel.fakat kafama takılan birşey var. 17 yaşındayım 48 kiloyum kilo almak istiyorum bodye başladım.bunun bir zararı varmıdır.ilerde falan bir zararı olurmu anabolic katkı falan varmıdır acaba?
17 yaşın zararı olacagını sanmıyorum. Bodyforumtr ye ropörtaj veren Ahmet Enünlü de konuşmasında 16 yaşında spora başladığını söylemiş. Şuan saçları beyaz tam yaşını bilmiyorum :)

Ben 4.5 kilo progainerla 3.5kg protein kovasından aldım küçük çaplı bir yatırım oldu resmen.8 kilo aldım 2 ayda bence gayet iyi fiyat ve boyut oranına göre en uygunu gözüküyor ben daha ucuzunu bulamadım.Açıkcası hayatta fiyat mı kalite mi ye hep kaliteyi seçerim ama aynı etkiye fazla para vermeyede karşıyım...Sonuç olarak memnunum tavsiye ederim.

Aldık bakalım. 2.5 kiloluk 1 porsiyonun kaç kaçık yaptığını hala bulamadım evde hassas tartı yokki bakalım.
sabah kalkinca 1 bardak süte 3 yemek kaşığı idmandan önce idmandan sonra bide yatarken 12 kaşık yani 1 günde yeterli olurmu
yani normal değeri merak ediyorum.

Aldık bakalım. 2.5 kiloluk 1 porsiyonun kaç kaçık yaptığını hala bulamadım evde hassas tartı yokki bakalım.
sabah kalkinca 1 bardak süte 3 yemek kaşığı idmandan önce idmandan sonra bide yatarken 12 kaşık yani 1 günde yeterli olurmu
yani normal değeri merak ediyorum.

diplerden ölçek çıkar kaşık hesabına gerek yok..çıkmazsa bunu hesaplayan arkadaşlarımız olmuştu..forumda aratırsanız bulabilirsiniz..

arkadaşlar bu ürünü en uygun nekadara bulabilirim cogu sitede kendi sitesinden ucuza acaba sahte olabilirmi ********** dan almayı düşünüyorum orda sahte olma olasılığı var mı acaba

Back
Yukarı