Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
gaıner turevlerine para harcanmasını şahsen desteklemiyorum.tam olarak kullanım için maddi imkanların biraz üst sınırlarda olması lazım.bu sınırı beslenmeye yonlendirecek olursak kilo alımı fazlası ile olur.yinede alınmıyorsa vucut içinde bazı aksaklıklar var demektir ki bunu gainer zaten çözemez.

arkadaşlar ben bu ürünü yaklaşık olarak 2 yıl kullandım.sporla birlikte kullanıldığında mükemmel etkili bir ürün.müthiş fizikli gösteriyo insanı.bunu bizzat yaşadım.toplamda 14 kg aldırdı bana.yalnız bazı arkadaşları görüyorum sadece kilo almak isteyenler de var.sağlıklı ve doğal yolla kilo almayı anlatıyorum o zaman.iyi dinleyin:önce iştah açmak lazım.bunun için harika ve fiyatı sadece 3.5 ytl olan bir mucize var.ismi sipraktin.bütün eczanelerde mevcut.günde 3 kez aç karnına için,beşinci günün akşamı bütün bir kuzuyu bile tek oturuşta yerim lan pozisyonuna geçiyorsunuz.yürüyen çöp kutusu oluyorsunuz.bunu bizzat görün.bu sayede de 15 günde 4 kilo aldım inanın.bana dua edeceksiniz...saygılar...

bu uyku olayı 5 gün sonra kayboluyo.hala da rahatsız olan arkadaşlar için önerilen gece yatmadan önce 2 ölçek içmek.sabaha tazmanya şeytanı gibi kalkarsınız sonra.masa sandalye kemirmeyin sonra:)

yaw benim iştahımda pek yok bu ara kilom sabitlendi kaldı acaba bu şuruptan alsammı boy:1.78 kilo:62 2kilo, pro giner kullandım 3kilo felan almışım

1 kutu hardline kullandım. Burda birçok kişinin tavsiye ettiği gibi öğünlere bölerek kullandım. Sabah kalkınca,kahvaltıdan sonra, spordan sonra, yemeklerden sonra, 2 yemek kaşığı her seferinde, 5-6 kiloya yakın aldım. Tabi bu arada düzenli olarak spor da yaptığımı eklememe gerek varmı bilmiyorum. Fakat yağsız kilo aldırma olayına tam katılmıyorum çünkü 1 gün kardiyo ertesi gün ağırlık olarak çalışıyorum fakat göbeğimin yanlarında yani "simitlerde" bi genişleme oldu. Neyse zaten böyle bir ürün kullanıyosanuz yağlanma konusunada hazırlıklı olmanız gerek tabiki bir derece. Saygılar

öncelikle bu ürünü kullanmış biri olarak düşüncelerimi paylaşmak istiyorum;

-fiyatı yüksek ;ülkemizdeki supplementlerin sahip olduğu genel geçer özelliklerden biri olduğundan yadsınabilir
-4.5kg'ın fazla olduğu kanısındayım,örneğin ben; yalnızca spora odaklanamadım ve bayatlama riski oluştu,neyse ki bu durumu yaşamadan bitirdim.Supplementi aldığınızda kısa bir süre motive oluyo insan,hırslanıyo,hayal ediyo fakat bu motive süreci çeşitli etmenlerden etkilenip sona erdiğinde kutuda bitmiş olsun ki zararımız olmasın diyorum ben 4.5kg'dan düşük ağırlıkları tavsiye ediyorum.
-Sonuçta bir takviye ürünü ve kilo almada veya kendinizi geliştirmenizde etkili ancak normal beslenmeyle ek olarak kullanıldığında.Beslenmeye,öğünlere ürünü kullandığınız kadar düzen ve önem göstermezseniz kutu bittiğinde 1-2 kg ancak alırsınız,halbuki 1-2 kg ürün desteği olmadanda alınabilinir.
-hardline'ın sitesindeki fiyatlar,bayilerde veya spor salonlarında da satılan fiyatlar. Dikkatimi çeken ise internette supplement satan sitelerin çoğunun resmi sitesindeki hardline satış rakamlarından düşük fiyatlı satmaları 15ytl'ye varan. *********** gibi.bu da sizin tercihiniz olur ama sahte ürün satabilecek firmalara dikkat,kontrollerinizi yapın.

sipraktin filan çare olmuyo ... hic bi cacığı yok.. Prakten- sipraktin bunlar benzer suruplar.. kullandım 3-4 sise uykudan fırsat bulursanız cok azda olsa istahi etkiledigi soylenebilir.. ama öyle koyun yedirip keçi kemirticek kadar filan deil.. zaten inanilmaz uyku yapıyo oldugunuz yerde baygınlık geciriyosunuz '' uyumak istiyorumm'' diye..

Hardline ProGainer. Doğru kullanıyor muyum?

Şuan body salonuna gidemiyorum. 1-2 haftaya başlayacağım. Amacım kilo almak:
boyum:1.78
kilom: 51

gördüğünüz gibi kemikler sayılıyor:)
eskiden uygulayıp yarıda bıraktıgım gainer+body 'yi bu sefer gerçekten gerçekleştirmeyi umuyorum.

eskiden perfect nutrititon kullanırdım. gittim dükkana 4.5 kiloluk hard line önerdiler. burdaki yazıları da okuyunca mantıklı geldi aldım. şimdi bunun üzerinde kaç ölçek koymam gerektiği yazmıyor bu siteden öğrendiğim gibi yapıp sabah kahvaltıdan sonra 5 ölçek (ölçek dediğim içinden çıkan plastik kaşık) bir de yatmadan 5 ölçek. günde toplam sütünü tam koyamasam da 2000'e yakın kalori veriyor işte bu durumda. doğru kullanıyor muyum acaba?

başlayalı iki gün oldu henüz öyle hemen tartıya fln çıkmadım =) ancak bütün kaslarımda bir sertleşme eskisine göre daha çok kasılma söz konusu. normal midir yoksa şuan kilo alma gazına geldiğim için bana mı öyle geliyor:)

eğer moralinin bozulmasını istemiyorsan birkaç günde hemen tartıya çıkma progainer i kullan ve beslenmene dikkat et

yok yaw çıkarmıyım tartıya :) çıkmayı düşünmüyorum bir süre. 120 milyona aldım bu arada.

ölçek sayısıyla ilgili birşey dememişsiniz. doğru değil mi günde 10 ölçek?

bir de ben bunu sütle içemiyorum yahu çok ağır oluyor. miğdeme oturuyor içtikten sonra hareket edemiyorum. bölemiyorum da bi kaç öğüne evde olamıyorum her zaman. bu yüzden elma suyuyla içmeyi tercih ediyorum. kalori olarak da süt elma suyu arasında 100ml başına 10 kalori fark var zaten. yalnız yüzde 100 elma suyu.

ProGainer'ım sonunda geldi, çilek aromalı. Öğünlerden sonra, antremandan önce ve sonra ve gece yatmadan önce alacağım, kahvaltıyı 11 gibi yapmıştım şimdi kahvaltı sonrası niyetine alabilir miyim yoksa öğle yemeğinden sonra mı almalıyım? Ayrıca ölçek olayını anlıyamadım üzerinde yazmıyor maalesef, o kutunun içinde ki tüm kabı dolduracak şekilde mi yoksa kabın üzerinde ki çizgiye kadar mı toz kullanmalıyım. 170g olayından anlıyamadım maalesef.

Bu arada bir ölçek nasıl oluyor, o progainerin içinde ki ölçünün üzerinde bir değer falan yok, acaba o çizgiye gelince bir ölçek mi oluyor yani o ölçeği tam kaplamadan biraz aşağıda bir çizgi var o mu 1 ölçeği belirtiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ürün hakkında yorumlar 20 sayfayı aşmış sayılır,fakat karşılaştırma yapıcak olursak optimum nutrition serious mass mi yoksa hardline'ın bu ürünümü tavsiye edersiniz? 2 ürün arasında kaldım yorumlarınız benim için önemli.Birde hangi ürün olursa olsun aroma olarak hangisini beğendiniz.
Teşekkürler

lütfen arkadaşlar ya! bu forumun 5 sayfasını okudum yemin ediyorum ne halt edeceğimi şaşırdım. 8 gündür kullanıyorum hardline progainer'i, 4,5 kg lik almıştım. sabah kahvaltıdan sonra 5 ölçek antrenmandan sonra 5 ölçek, 500'er ml tam yağlı sütle (sabah sağılmış hem de ciddiyim) karıştırarak kullanıyorum. boş günlerimde de akşam yemeğinden sonra kullanıyorum. kutunun üstünde 1 veya 2 porsiyon diyodu. ama foruma yazan arkadaşların kimisinde 3 ölçek 5 ölçek yok efenim 10 ölçek günün içine bölerek şeklinde uygulamalardan bahsettiğini gördüm. canım arkadaşlarım,sitedeki kıymetli ve tecrübeli hoca ve arkadaşlar... ne olur bi yol gösterin!bu sefer de kilo alamazsam yemin ediyorum psikolojik tedaviye ihtiyaç duyacağım. kahvaltıyı çok sağlam yapıyorum, öğlen yemeği sadece karnım doysun diye yiyorum, akşam yemeği de bildiğiniz sofra işte. bana daha fazla ye demeyin, ötesi yok çünkü. nooooolur yardım edin. nasıl kullanayım hardline'i ve bitince tekrar alayım mı?

Back
Yukarı