öncelikle bu ürünü kullanmış biri olarak düşüncelerimi paylaşmak istiyorum;
-fiyatı yüksek ;ülkemizdeki supplementlerin sahip olduğu genel geçer özelliklerden biri olduğundan yadsınabilir
-4.5kg'ın fazla olduğu kanısındayım,örneğin ben; yalnızca spora odaklanamadım ve bayatlama riski oluştu,neyse ki bu durumu yaşamadan bitirdim.Supplementi aldığınızda kısa bir süre motive oluyo insan,hırslanıyo,hayal ediyo fakat bu motive süreci çeşitli etmenlerden etkilenip sona erdiğinde kutuda bitmiş olsun ki zararımız olmasın diyorum ben 4.5kg'dan düşük ağırlıkları tavsiye ediyorum.
-Sonuçta bir takviye ürünü ve kilo almada veya kendinizi geliştirmenizde etkili ancak normal beslenmeyle ek olarak kullanıldığında.Beslenmeye,öğünlere ürünü kullandığınız kadar düzen ve önem göstermezseniz kutu bittiğinde 1-2 kg ancak alırsınız,halbuki 1-2 kg ürün desteği olmadanda alınabilinir.
-hardline'ın sitesindeki fiyatlar,bayilerde veya spor salonlarında da satılan fiyatlar. Dikkatimi çeken ise internette supplement satan sitelerin çoğunun resmi sitesindeki hardline satış rakamlarından düşük fiyatlı satmaları 15ytl'ye varan. *********** gibi.bu da sizin tercihiniz olur ama sahte ürün satabilecek firmalara dikkat,kontrollerinizi yapın.