Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Bunları zaten biz getiriyoruz spor salonlarına dağıtımını biz yapıyoruz neden bahsediyorsun :)

YA GÜZEL KARDEŞİM !!!!

SEN ÜRETİCİ MİSİN ??? DEMEK Kİ ALDIĞIN YERDE BİR SORUN OLABİLİR!!!! DERHAL DÜZELT BU HATAYI İKİNCİ OLARAK SANA ŞUNU ÖNERİYORUM BU TARZ SPORCU ÜRÜNLERİ ALDIĞIN PERAKENDE VEYA TOPTAN SATIŞI YAPAN KİŞİLERDEN GEREKLİ BELGELERİ İSTEMEN GEREKİR !!!!!!!!

SPOR SALONUNA DAĞITIMINI YAPIYORSUN DİYE KONUYA HAKİM OLMUYORSUN BUNU ASLA UNUTMA !!!!!!!!!!!!

EDİT : RAHATSIZ OLAN ARKADAŞLAR VAR HAKLILAR DA ÖZEL MESAJDAN DEVAM EDEBİLİRİZ İSTERSEN

Son düzenleme:
Yetkili biri yok mu ya ? Mod admin vs.. Biz bu arkadaşların konuyla alakasız atışmalarını okumak zorundamıyız ? Ürünü kullandım iyi kötü şöyle etkili böyle etkisiz artısı eksisi dışında boş muhabbeti kesin artık ya müdahale etsenize yöneticiler!!

Yetkili biri yok mu ya ? Mod admin vs.. Biz bu arkadaşların konuyla alakasız atışmalarını okumak zorundamıyız ? Ürünü kullandım iyi kötü şöyle etkili böyle etkisiz artısı eksisi dışında boş muhabbeti kesin artık ya müdahale etsenize yöneticiler!!

güzel kardeş yazdık zaten önceki sayfalarda yorumumuzu rahatsız olabilirsin ama üslubuna dikkat et

Uslubumda sorun yok sorununuzu özel mesajla çözün yeterli

ben 4-5 yıldır bu sitedeyim ve aktif kullanırım sen daha bu sene kayıt olmuşsun bana ne yapacağımı öğretme, adam bana bir görüş belirtti gainer hakkında ( farkettiysen bu gainer hakkında konuşuyoruz şeker oranı hakkında )

şikayetin varsa modlara özel mesaj at sende ozaman show yapma

Şahsım adına konuşıyım ürünü kullandım ve yorumumu belirttim geçmiş sayfalarda okuyabilirsiniz.

YA GÜZEL KARDEŞİM !!!!

SEN ÜRETİCİ MİSİN ??? DEMEK Kİ ALDIĞIN YERDE BİR SORUN OLABİLİR!!!! DERHAL DÜZELT BU HATAYI İKİNCİ OLARAK SANA ŞUNU ÖNERİYORUM BU TARZ SPORCU ÜRÜNLERİ ALDIĞIN PERAKENDE VEYA TOPTAN SATIŞI YAPAN KİŞİLERDEN GEREKLİ BELGELERİ İSTEMEN GEREKİR !!!!!!!!

SPOR SALONUNA DAĞITIMINI YAPIYORSUN DİYE KONUYA HAKİM OLMUYORSUN BUNU ASLA UNUTMA !!!!!!!!!!!!

EDİT : RAHATSIZ OLAN ARKADAŞLAR VAR HAKLILAR DA ÖZEL MESAJDAN DEVAM EDEBİLİRİZ İSTERSEN

Forumda büyük harflerle yazı yazmak yasak 4-5yıldır siteye üyesin fakat belliki kuralları öğrenememişsin ilk önce kuralları öğren. Sadece hardline değil bir çok firmanın dağıtımı bize ait sen bana işimi öğretmeyi bırak en iyisi arkadaşlara ürünün içerisinde %80 oranın şeker olduğunu ibare eden etiketi yayınla. Yayınlamadığın sürece konuyu yokuşa sürecek yorum atarsan cevap yazmayacağım senden etiketi bekliyorum.

Urunu kullanfim 3 4 kg verdi yag oranim artmadi guzel etkili bir urun tek kotu yani antramandan sonra icince karin sisiriyor baska kotu bir yanini gormedim parasini hakeden bir urun

Spor yapmadan kilo almak istiyorum şuan normal kilonun çok altındayım. 1.70 cm boyum var kilom 50. Kilo almak için bunu kullanabilir miyim veya "Optimum Nutrition Serious Mass" tavsiye eder misiniz ?

Merhabalar forumda yeniyim. Birşey sormak istiyorum nereden yazacağımı bilemedim.
Geçen gün BigJOY Sports - BigMass Gainer Chocolate adlı ürünü sarın aldım.
Bu forumda kilo aldırıcılar olarak konusu açılmamış.
Nasıl bir ürün? Tavsiye üzerine almıştım yararlı mıdır? Boyum 1.74 Kilom 59 Kilo aldırır mı?
Şöyle ki; tek kullanımlık paketleri olan 100 gramlık pakette 396kcal, 0.72g yağ, 77g karbonhidrat 20g protein 1g kreatin, 1g taurin var.

Kullanan varsa da yorumlarını bekliyorum.

ürün bu:
big_joy_big_mass_5000_gr_50_sase_10711.png

Ya ben aslında 70 civarına ulaşsam yani o zayıf görüntüm kaybolsa spora başlamak isterim de sadece o görünümden kurtulmak istiyorum şimdilik.

kullan kardeş kilo alırsın elbet amacın kas yapmamak sadece zayıflıktan kurtulmaksa ama göbek falan yaparsın bari eve spor aletleri al dumbel falan al hafif hafif çalış bileklerin kolların falan biraz daha olsa kalınlaşır öteki türlü incecik kollar ve bilekler kocaman bir göbek

Spor yapmadan kilo almak istiyorum şuan normal kilonun çok altındayım. 1.70 cm boyum var kilom 50. Kilo almak için bunu kullanabilir miyim veya "Optimum Nutrition Serious Mass" tavsiye eder misiniz ?
Ya ben aslında 70 civarına ulaşsam yani o zayıf görüntüm kaybolsa spora başlamak isterim de sadece o görünümden kurtulmak istiyorum şimdilik.
Spora başlamak için kilo almayı bekliyorsan ne spora başlarsın ne de kilo alırsın bu böyle gider, ilk önce spora başlarsan sonra beslenmeni düzeltip gainerla beraber istediğin 70e çıkarsın o da 1 yıl aralığında.

Arkadaşlar merhaba, 2-3 ay kadar önce Bağdat Caddesi Supplement'lerden 190tl ye aldığım hardline progainer 5000'i 110tl ye satıyorum. Doktorumun önerisiyle kullanmayı kestim malesef. İçinden maximum 1-2 ölçek almışımdır. İstanbul içi elden verebilirim. Ürün Orjinaldir. Pazarlık yoktur.

Doğal beslenip kilo alamayanlar için orta derece bir ürün.
Bu ürünü kullandıgınızda normalinden daha sert ve daha hardcore cardio yaparsanız ürünün faydasını görürsünüz
öyle ye-yat mantıgıyla kullanmayın ve abartmayında buna bel bağlamayın bir şişe iç yarım şişe shaker iç yeter

Bazıları konu dışına çıkmış.
Neyse..Zayıf arkadaşlar için yararlı bir ürün.Ben yeni başladığımda 56 kiloydum 2 ayda 66 olmuştum.Bazılarının dediği gibi comba göbek olma durumu yok her yere hacim veriyor ama tabi yemek yemez ve programlı çalışmazsanız göbekte toplar kiloyu.Yemeğini yeyip programlı çalışacaksın o zaman işe yarar.İç yat iç yat olmaz o iş.
5000 gr olanını alın gidip 1 kiloluk filan almayın.Hem maddiyatı yüksek olur hemde bir işe yaramaz.

Yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem ilk 1 hafta 1 ölçekle başlayın,5 ölçeğe birden başlamayın.Antrenman sonrası yemekten sonra için iştahınızı keser.3 hafta kullanın 1 antrenman günü ara verin ama o gün yemeğe abanın.Şekerli şekersiz fark etmez kilo alana kadar ne bulursanız götürün.

Bazıları konu dışına çıkmış.
Neyse..Zayıf arkadaşlar için yararlı bir ürün.Ben yeni başladığımda 56 kiloydum 2 ayda 66 olmuştum.Bazılarının dediği gibi comba göbek olma durumu yok her yere hacim veriyor ama tabi yemek yemez ve programlı çalışmazsanız göbekte toplar kiloyu.Yemeğini yeyip programlı çalışacaksın o zaman işe yarar.İç yat iç yat olmaz o iş.
5000 gr olanını alın gidip 1 kiloluk filan almayın.Hem maddiyatı yüksek olur hemde bir işe yaramaz.

Yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem ilk 1 hafta 1 ölçekle başlayın,5 ölçeğe birden başlamayın.Antrenman sonrası yemekten sonra için iştahınızı keser.3 hafta kullanın 1 antrenman günü ara verin ama o gün yemeğe abanın.Şekerli şekersiz fark etmez kilo alana kadar ne bulursanız götürün.

Ben 60 kilo olsam yeter o zaman bir kutu belki de.

136 sayfa var onları okımıcam ama benım sorum şu haftada 3 gün günlük 6 ölçek alıcam cünkü 3 gün okul çok yogun haftada 3 4 gün spor yapıyorum göbek yapar mı ?

Back
Yukarı