Ben de kreatin kullanmayı düşünüyorum. İşin doğrusu ne kadar yeterli bir uyku alsam da (7-8 saat aralığında) gerek günlük hayatın temposu ve gerekse iş stresiyle birlikte insan ister istemez kafa olarak düşüyorum. Bir de buna sıcak havada çok az rüzgar giren bir ofis ortamı ve ortalama saat 19.00 civarlarında işten çıkmaları da ekleyecek olursak, hemen hemen yemek yedikten sonra çalışmam saat 9 ları buluyor. Bu saatlerde de yeterince zinde olamıyor ve ağırlıklara kendimi veremeyip enerjimi çok çabuk kaybediyorum. Benim aslında olayım ağırlıkların artışından ziyade spor salonuna gittiğimde ''bitse de gitsek'' durumundan kurtulabilmek. Tabi ekstradan yanında spor salonuna gelmeden önce 1 kupa sade kahve içmemi önerenler de oldu. Şu an Optimum Gold Whey kullanmaktayım. Çalışma günlerimde 2 servis(sabah ve spordan sonra) off günlerimde ise 1 servis(sabah) kullanmaktayım. Kreatinle kombinlemeyi düşünüyorum. Bu da kafama yattı ancak Weider Pure Creatine 600 Gr ile bunun arasında kaldım. Sizlerin tavsiyesi ne olur? Değerli yorumlar için şimdiden teşekkür ederim hepinize.