B
brhmcr
Guest
ben bu ürünün 100 kapsül olanın sipariş vermeyi düşünüyorum fakat nasıl kullanacıgımı bılmıyorum yanı gunde kaç tane ve ne kadar aralıkla
Günlük 5 gram karşılığında tablet yarısı idman öncesi yarısı idman sonrası.
ben bu ürünün 100 kapsül olanın sipariş vermeyi düşünüyorum fakat nasıl kullanacıgımı bılmıyorum yanı gunde kaç tane ve ne kadar aralıkla
Forumda kullanımı ıcın en az 4 saatlik ara gerek diye bir sey okumustum. Ant 30 dk oncesi carbopure + uzum suyu ile 5 gr creapure ; ant sonrasi whey+glutamine+carbopure alıyorum.
Sımdı creatineini ant 30 dk once alırsam, 4 saat sonra tekrar almam dogru mudur? Yoksa antdan hemen sonra mı?
idman öncesi 2.5 gram ve idman sonrası 2.5 gram alabilirsin.4 saat gibi bir kural yok.
Bilgi icin tesekkurler.
4 aydır creapure kullanıyorum (1 ay ara verdim ve 1 hafta sonra tekrar 1 aylık ara verecegim) kullanmadıgım donemde de neredeyse aynı agırlıkları kaldırabiliyorum. Bu olumlu bi durum mudur yoksa tam tersi kreatinin etkisini tam olarak alamıyo muyum?
Forumda okudugum kadarıyla, Definisyon doneminde kreatin almanın gerek olmadıgı yonunde (su tutması vb nedenlerden dolayı) bi gorus var? Bu konuda ne dusunuyorsunuz?
evet ürün güzel fakat fiyat performans ve kullanım açısından weider pure ile karşılaştırılacak bir ürün değil
hocam aslında haklısın ikiside creapure benimde sana şöyle bi sorum olucak optimumda whey weider whey peki neden weider tutulmakta sebebi yılların markası olmasımı veya fiyatı pahalı olması tabikide hayır vücüttaki emilimi daha yüksek olduğundan yanlışım varsa düzeltinSebep? Ikiside creapure sa?
hocam aslında haklısın ikiside creapure benimde sana şöyle bi sorum olucak optimumda whey weider whey peki neden weider tutulmakta sebebi yılların markası olmasımı veya fiyatı pahalı olması tabikide hayır vücüttaki emilimi daha yüksek olduğundan yanlışım varsa düzeltin![]()
Konuyla ilgili olmamakla birlikte, Whey de Weider tutulmuyor optimum tutuluyor.Ancak amino asit profili weider,ın daha iyi. Sindirim,emilim konusu ise tamamen filitrasyon ile alakalı
Konumuza dönecek olursak creapure ise en ucuzunu alınız çünkü aynı sertifika ve iretim sürecine sahip saflığını garanti etmiş ürünler. Yani Adı weider olunca daha fazla sindirilmez.
arkadaşlar ben bu ürünün bir değişini aldım
https://www.supplementler.com/shop/Creatine-Urunleri/Hardline-Nutrition-Kreatine-500-Gr.html
yarın elime geçicek ne düşünüyorsunuz
ben 200 gr aldım 1 hafta yükleme diyor 20 gr kullanım aşırı gelmez 20 mi gr zararı olur mu ? 10 gr mı yükleme yapsak
yükleme yapmanın bir herhangi bir + sı yok tam zıttına ürün daha çabuk biter maddi açıdan zarar edersin günlük 3ile 5 gram arasında kullanmak en güzeliben 200 gr aldım 1 hafta yükleme diyor 20 gr kullanım aşırı gelmez 20 mi gr zararı olur mu ? 10 gr mı yükleme yapsak
peki creapure ile monohidartın farkı ne hangisi daha iyidir ?
tamam 5 gr alıyorum belki 5 i geçiyordur ama çünkü wheyle karıştırıyorum 1 tatlı kaşığı civarı
Creapur bir kreatine cesidi degil zaten tescilli marke - sertifikadir. Yani creapure monohidrat kreatin icin saflik belgesidir bir bakima.