Hangisi Daha Proteinli ?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Haxcı tarafından 22 Mayıs 2018 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. Haxcı
    Offline

    Haxcı Üye

    Katılım:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    338
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    28
    Sabahları yumurtayı haşlama yaparsam sadece 2 yumurtanın beyazını yiyebiliyorum.Tavada yaparsam 2 tam yumurtayı yiyebiliyorum.Protein açısından hangisi daha faydalı ? Tavada yapınca yumurtanın protein değeri düşmüyorsa tavada daha iyi olmaz mı ?
     
  2. Gokkker86
    Offline

    Gokkker86 Üye

    Katılım:
    16 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    673
    Beğenileri:
    93
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Haşlama tavsiye edilir genelde yiyememe sebebin nedir ?
     
  3. Haxcı
    Offline

    Haxcı Üye

    Katılım:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    338
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    28
    Tadı ve kokusu daha kötü oluyor.O yüzden zar zor yiyorum.
     
  4. ulaire
    Offline

    ulaire Üye

    Katılım:
    21 Mart 2013
    Mesajlar:
    2.020
    Beğenileri:
    1.190
    Ödül Puanları:
    123
    Yumurtayı haşladıktan sonra soğutmadan içine kaşar rendeleyip biraz pul biber vs ekleyip püre haline getir. Harika oluyor.

    Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  5. Haxcı
    Offline

    Haxcı Üye

    Katılım:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    338
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    28
    Sürekli öyle yapma ihtimalim yok malesef.Soruya gelince sizce hangisi protein açısından daha iyi ?
     
  6. ulaire
    Offline

    ulaire Üye

    Katılım:
    21 Mart 2013
    Mesajlar:
    2.020
    Beğenileri:
    1.190
    Ödül Puanları:
    123
    Sürekli farklı katkılar ile yenebilir hale getirebilirsin. Yumurtanın sarısında da bir miktar protein ve epey yağ var. Kimisi sarısını yemeyin zararlı diyor, kimi gömün gitsin diyor. Ağız tadına hangisi uygunsa ona göre ye.

    Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  7. Salih Tufan
    Offline

    Salih Tufan Üye

    Katılım:
    11 Ocak 2018
    Mesajlar:
    200
    Beğenileri:
    40
    Ödül Puanları:
    28
    Yumurtayı pişirirsen orda pişirme süresine dikkat etmen lazım. Fazla pişirirsen içerisinde besin kaybı olur. Haşlama en sağlıklısı.
     
  8. Omeg4
    Offline

    Omeg4 Üye

    Katılım:
    15 Kasım 2017
    Mesajlar:
    117
    Beğenileri:
    42
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Organik yumurta olsun daha iyi :)
     
  9. zeo64
    Offline

    zeo64 Co-Moderator Yönetici Co-Moderator

    Katılım:
    18 Eylül 2011
    Mesajlar:
    1.904
    Beğenileri:
    1.831
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Kocaeli / Uşak
    net bir şekilde yakmadığınız sürece kayda değer bir fark oluşmaz,kafaya takılacak bir konu değil.nasıl tüketebiliyorsanız öyle tüketin.
     

Sayfayı Paylaş