Sabahları yumurtayı haşlama yaparsam sadece 2 yumurtanın beyazını yiyebiliyorum.Tavada yaparsam 2 tam yumurtayı yiyebiliyorum.Protein açısından hangisi daha faydalı ? Tavada yapınca yumurtanın protein değeri düşmüyorsa tavada daha iyi olmaz mı ?
Yumurtayı haşladıktan sonra soğutmadan içine kaşar rendeleyip biraz pul biber vs ekleyip püre haline getir. Harika oluyor. Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sürekli farklı katkılar ile yenebilir hale getirebilirsin. Yumurtanın sarısında da bir miktar protein ve epey yağ var. Kimisi sarısını yemeyin zararlı diyor, kimi gömün gitsin diyor. Ağız tadına hangisi uygunsa ona göre ye. Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yumurtayı pişirirsen orda pişirme süresine dikkat etmen lazım. Fazla pişirirsen içerisinde besin kaybı olur. Haşlama en sağlıklısı.
net bir şekilde yakmadığınız sürece kayda değer bir fark oluşmaz,kafaya takılacak bir konu değil.nasıl tüketebiliyorsanız öyle tüketin.