Hangisi Daha Proteinli ?

Haxcı

Üye
Sabahları yumurtayı haşlama yaparsam sadece 2 yumurtanın beyazını yiyebiliyorum.Tavada yaparsam 2 tam yumurtayı yiyebiliyorum.Protein açısından hangisi daha faydalı ? Tavada yapınca yumurtanın protein değeri düşmüyorsa tavada daha iyi olmaz mı ?
 
Yumurtayı haşladıktan sonra soğutmadan içine kaşar rendeleyip biraz pul biber vs ekleyip püre haline getir. Harika oluyor.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yumurtayı haşladıktan sonra soğutmadan içine kaşar rendeleyip biraz pul biber vs ekleyip püre haline getir. Harika oluyor.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürekli öyle yapma ihtimalim yok malesef.Soruya gelince sizce hangisi protein açısından daha iyi ?
 
Sürekli farklı katkılar ile yenebilir hale getirebilirsin. Yumurtanın sarısında da bir miktar protein ve epey yağ var. Kimisi sarısını yemeyin zararlı diyor, kimi gömün gitsin diyor. Ağız tadına hangisi uygunsa ona göre ye.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
net bir şekilde yakmadığınız sürece kayda değer bir fark oluşmaz,kafaya takılacak bir konu değil.nasıl tüketebiliyorsanız öyle tüketin.
 
Back
Yukarı