Forumda ki Layn adlı üyemizden alıntı. Konuyu çok güzel açıklamış bu sebeble linki vermeden doğrudan yazdıklarını aktarıyorum;
hardline tüketiciyi kör cahil mi zannediyor?bu nasıl bir ürün küfür eder gibi?1 kapsülde 10 mg. l carnitine var.10 mg. evet yanlış yazmadım.komik.zayıflamak için en azından günlük 1000 mg. l carnitine kullanılmalı.her antremandan önce 100 kapsül mü kullanacağız?taurine ve b6 vitamini ilaveli deniliyor.1 kapsülde 50 mg. taurine ve 1 mg. da b6 vitamini var.garcinia cambogia avrupa'da ve amerika'da çoktan satışı bitmiş,etkisizliği kanıtlanmış bir hint meyvesidir.taaa 30-40 yıl evvel avrupa'da amerika'da kullanılıyordu.hiçbir etkisi yoktur.gerie green tea ve guarana kalıyor.onlar da 200 ve 140 mg.size birşey söyleyeyim mi,bu üründeki bütün maddelerin daha fazlasını sabah kahvaltısında yiyeceğiniz 1 yumurta ve içeceğiniz 1 fincan kahveden alabilirsiniz.akıllarısıra herşeyden koklata koklata koyarak müşterileri kandıracaklar.10 mg. l carnitine ne ya!?
Hardline Burner'ın etkisini görmeye başladım. Dün tartıldım 1 kg daha vermişim ve çok sevindim.. Emin adımlar ilerliyorum tığ gibi olacağım inşallah.. Başka tavsiye edebileceğiniz bi ilaç var mı ? Sadece kas kaybı olmadan zayıflamak için...
Flood yaptım ama kusura bakmayın.![]()