ben l-carnitine kullandım, ancak etkısını tam olarak soyleyemıycem.. çunku yalnız kullanmadım
ancak chromıum picolanate ye gelınce deneyımlıyım...
hardlıne'ı dandık bır marka sanırdım, takı USA malı olan GNC yı kullanana kadar, ilk olarak hardlıne'ın chromıum picolanate yı aldım, ve kullandım, evet yağ yakıcı ozelliği yok ama garıp bır çekılde kilo verdırıyor, şekerı duzenlediği için insan fazla fazla açıkmıyor ve en onemli yanı ise şekerli hamurlu vs. nedense canın ıstemıyor.. gerçekten canın istemıyor..
neyse bu urunle 87 den 82 ye düştüm 2 ay falan kullandım ama çok da yediğme ıçtığme dıkkat ettiğmi soyleyemem 10 üzerinden 7 diyelim..
sonrasında ürün bıttı, bende gittim hayatımın en buyuk hatası olan USA malı GNC'nın chromıum'u aldım hemde 3 kutu, kullanmaya başladım, hemen etkısını gosterdı, uykusuzluk, mide bulantısı, istahı hıç kesmıyor aksıne hep açım.. şu an 3 kutuyuda çöpe attım...
Bu demek değil ki GNC markası iideğil,ama kesın bıldığım bırşey varsa urunler kışıden kışıye metabolızmadan metabozmaya çok fark edıyor.. ama bır turlu zayıflamamıyorum zayıflamam durdu dıyen varsa gerçekten hardline'ın chromıum picolanate'sını tavsıye ederım 15-20 ytl gıbı bir fiyatı var.. gunde 1 tane yemekle bırlıkte ben sabahları kullandım, kılo vermem durmuştu, bununla beraber 5 kılo civarıo verdım ama 2 ayda l-carnıtıne de kullanıyordum yanında, idmanları arada aksatsamda gıdıyordum.. ama size şunu soyleyebılırım kı bende en ufak bır yan etkı yada rahatsızlık yaratmadı...